streda 29. januára 2014

i am blue da ba dee

S obrovskou radosťou sa vám hlásim prvýkrát s fotkami z novej zrkadlovky, ktorá dnes dorazila domov :) Hrozne sa teším ! Som z nej nadšená, je to úplne iný level, ako fotiť outfity s iphonom.
Dnes som mala na sebe opäť jednoduchosť - milujem na ženách košele a flanelové obzvlášť. Konkrétne táto modrá na mňa v Mangu vo Viedni kričala KÚP MA, PATRÍME K SEBE, nemohla som inak, len si ju kúpiť. Klobúčik a roztrhané gate, to som k nej domyslela len tak na poslednú chvíľu a keďže mi tam ešte niečo šmrncovné chýbalo, dala som si aj môj nový vínový rúž Kate Moss, ktorý sa stal mojím absolútnym favoritom <3. Keby vonku nebola taká zima, určite by som si toto prvé fotenie so zrkadlovkou užila viac, ale museli sme to zbúchať šup-šup, len tak narýchlo otestovať, lebo by som umrzla.
Mám pre vás už aj pripravený zaujímavý príspevok na zajtra (dúfam), len čakám ešte na jednu poslednú vec, aby som to dokončila - určite sa príďte mrknúť :)









shirt - mango / jeans - mango / shoes - new yorker / hat - h&m / bag - primark / watch - casio / bracelet - stradivarius / coat - zara

8 komentárov:

  1. Ahoj, v akom prostredi fotis svoje outfity? :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ahooj, no tak my máme s frajerom (on je môj dvorný fotograf :D) také naše miesto v Ploskom pod Ortašmi (to je pri Košiciach), kde je jednak pekné prostredie a nie je tam veľa ľudí, za to nejaké srnky,líšky, veveričky, tie sa nájdu :)

      Odstrániť
  2. Super, že si zainvestovala do zrkadlovky..vidieť, že to berieš vážne! :) good luck

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. mám ju zatiaľ len pár dní, ale myslím si, že to bola jedna z najlepších investícií vôbec :) Ďakujem :*

      Odstrániť
  3. Miska v tom Ploskom si staviate dom,že väčšina tvojich fotiek pochádza odtiaľ?mam tam rodinu,je tam pekne,fotky sú super,tesim sa na ďalšie :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Je tam naozaj veľmi pekne, krásne prostredie ! Priateľ tam stavia dom, takže tam sem-tam teraz v zime chodíme na kontrolu :-P

      Odstrániť
  4. Miskaa, super, strasne sa mi pacia tie gate, aj kosielka je super:) a inak byvam nedaleko Ploskeho:D na Ortasoch je fakt krasne :) tesim sa na nove prispevky so zrkadlovkou, pekny dnik:)))

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ďakujem Dominička, máš pravdu, na Ortašoch je fakt parádne, dobre sa mi tam fotí :D Štúdio Ortaše, haha :D

      Odstrániť