štvrtok 23. januára 2014

i am a dreamer

Ahojte !

Na dnes mám pre Vás pripravený jeden veľmi špeciálny príspevok. Námet som dostala včera od jednej milej dievčinky, ktorá mi písala na facebooku (ďakujem za nápad). Ako ste už mohli vyčítať z nadpisu, ide o moju skromnú zbierku splnených snov, takže mojich najvzácnejších zážitkov, o ktoré sa s vami podelím :)
Každý sníva, snívať je super ... ale ísť si za svojim snom tak odhodlane, aby sa stal realitou je niekedy ťažké, a preto ľudia ostávajú pri snívaní. 

DREAM NO.1 - CHECKED
Milovala som New York. Z filmov, seriálov, obrázkov, ktoré som si len tak googlila, z pesničiek, videoklipov,...totálna posadnutosť ! Písal sa rok 2007, keď som ako 17 ročná zasroška zažila New Yorské kúzlo na vlastnej koži a pochopila, že to je miesto, ktorému navždy bude patriť moje srdiečko :) Niekomu sa nepáči ten zhon, uponáhľaní ľudia, milión turistov, špina,... ale ja to všetko proste milujem a najradšej by som stála v strede Manhattanu a sledovala všetok ten ruch, počúvala ten krásny hluk ... Neviem, či ma v tej obsesii niekto pochopí, lebo New York je pre niektorých miesto ako každé druhé, ale možno sa medzi vami nájde nejaká spriaznená duša, čo to cíti rovnako, ako ja :)
Moja zlatá mamka, ktorá vedela, ako veľmi tam chcem ísť a že o tom dlho snívam ma, samozrejme, finančne „založila“, za čo jej budem navždy nesmierne vďačná. Ale mne to nestačilo, chcela som sa tam vrátiť, a tak keď som začala pracovať, poctivo som si šetrila a šetrila a šetrila, aby som mohla ísť do NY znova a stalo sa tak v roku 2012. Pridávam vám sem pár random fotiek – keď som ich vyberala, prišla na mňa obrovská nostalgia, musím tam ísť zas !


kto pozeral Gossip Girl, určite chápe, že bez fotky s Empire Hotelom sa z NY neodchádza


obrazovka na Times Square, ja som v čiernej sukni :)

<3




videli sme aj natáčanie - v tmavomodrej mikine za tou ženou, to je Ben Stiller :D



DREAM NO.2 - CHECKED
-party in the city where the heat is on
-all night, on the beach till the break of dawn
-welcome to Miami ♫ ♪
...
Ďalším mojim cestovateľským snom bolo Miami, pretože to je proste fenomen ... South Beach, Miami Beach, Ocean Drive, horúčava, slnko, more, palmy, exotika... Všetko super, až na to, že som tam prišla v takom období, že stále pršalo. Lialo. Ten pocit, keď šetríte na dovolenku na Miami, chcete si splniť exotický sen a presedíte dovolenku na izbe – to je na vraždu. Vyskúšala som, zažila som, ale Miami ma viac neláka :) Tak či tak, som rada, že som si mohla odškrtnúť ďalší splnený sen.







výhľad z terasy nášho apartmánu


DREAM NO.3 - CHECKED
Pokiaľ ide o takú real exotiku, určite máte aj vy vysnenú destináciu. Zvyknú to byť Maledivy, Bora Bora, Bali, Dubai ... Pre mňa to sú Bahamy. Bahaaaama mama !
Táto 4-dňová plavba po Bahamských ostrovoch bola doposiaľ najväčším luxusom, aký som mala možnosť zažiť a nikdy na to nezabudnem, bolo to ešte lepšie, než som si predstavovala. Čo som si užila úplne najviac a povedala som si, že ten pocit si musím zapamätať do konca života, bolo raňajkovanie (tých najchutnejších dobrôt) na tej prekrásnej lodi, s výhľadom aký by som asi zbytočne opisovala :) Myslím si, že fotky vám to priblížia lepšie ...








aha, raja !







DREAM NO.4 - CHECKED
Poznáte to, čo znamená mať nejaký idol. Väčšinou sa posadnutosť nejakou hviezdou pripisuje deťom, rsp. teenagerom. Lenže ja mám 24 a keď ide o Beyonce, som ako vyšinutá puberťáčka, ja ju proste milujem tak, že je to až strašidelné. Dokážem si celé hodiny pozerať jej videá, páči sa mi na nej skrátka všetko. Samozrejme, že som snívala o tom, že si raz našetrím na to, aby som mohla ísť na jej koncert niekam do Ameriky, aby som ju mohla vidieť a počuť naživo. Zrazu, ako blesk z jasného neba ku mne cez instagram prišla informácia, že bude mať koncert v Bratislave :D Haha, tak diki ti Beyonce, že si mi to tak uľahčila :) Lístky sa vypredali za rekordných pár sekúnd a ja som patrila medzi tých šťastlivcov, ktorí to stihli, ešte som mala aj skvelé miesto a bola som fakticky blízko. Rozplakala som sa 4x, zimomriavky som mala s malými prestávkami v postate celý koncert a dokonca som sa pristihla pri tom, že som v niektorých momentoch ako keby „zamrzla“ a mala som v hlave len to, že aké to je fakin úžasné, že sa mi to fakt podarilo. Splnila som si sen. Stojím tu ,vídím ju naživo, počujem.... V tú noc som ani nemohla zaspať. CHCEM ÍSŤ ZAS !!!!




 
DREAM NO.5 – CHECKED
Keď sme pri idoloch, moja posadnutosť nekončí pri Beyonce. Pokračuje Justinom Timberlake-om. Strašne ťažko sa mi to vysvetľuje takto v písmenkách, keby ste ma poznali osobne, vedeli by ste, o čo ide :D Snívala som o tom, ako raz, keď budem bohatá (:D) pôjdem na jeho koncert do NY v Madison Square Garden. Ale môj sen sa začal rozplývať, keď Justin prestal tvoriť, prestal spievať. Ako šialená som na youtube pozerala nejaké aktuálne rozhovory a čakala som, či sa nevyjadrí k tomu, či vôbec ešte niekedy bude spievať... Možno sa mi budete smiať, ale ja som z toho bola normálne smutná. Vždy len povedal, že hudba je stále jeho najväčšia láska a že nevylučuje, že sa k nej vráti. Ale keďže posledný album vydal v roku 2006 a prešlo už toľko rokov, pomaly som prestávala dúfať... Ale potom, keďže som to veľmi chcela , silou mojej posadnutej mysle som docielila to, aby začal opäť spievať :D Ok, takže som už bola o krok bližšie.
Jedného krásneho dňa mi prišla na facebooku správa od kamarátky (z ktorej som skoro odpadla, dostala infarkt, mrtvicu) , že Justin bude v Londýne. V LONDÝNE !!! Ešte nikdy nebol tak blízko. Nakoniec sme sa do Londýna vybrali v plnej zostave, všetkých 6 najlepších kamarátok – výlet jak oči, čo vám poviem :)
Bez hanby sa priznávam, že som plakala od šťastia, mala som zimomriavky aj na zadku a okrem toho, že som videla môjho Justinka LIVE, mala som možnosť zažiť aj Jay-Zho (ktorého mám tiež moc rada) a pripravili si pre nás aj prekvapenie – došla aj Rihanna :)
Vidieť ho raz mi ale určite nestačilo a 3.6.2014 budem opäť revať na jeho koncerte :D

<3


Jay-Z

Riri


DREAM NO.6
Môj šiesty sen je taktiež cestovateľský. Dúfam a verím, že sa mi podarí splniť si ho už tento rok a budem si môcť dať „checked“ aj k poslednému snu z mojej svätej šestice :) Zatiaľ ale nič neprezrádzam, lebo sa mi to nepodarí :)

Samozrejme, mám aj mnoho iných snov, ale niektoré sú skrátka väčšie, iné menšie. Ja som vám porozprávala o svojich NAJ.
A ešte vám poviem jednu srandovnú vec. Vždy keď po niečom veľmi túžim, dávam si to na pozadie počítača/mobilu. New York, Miami, Bahamy, Justin, Beyonce, to všetko som mala denno-denne na očiach, aby som nezabudla, kvôli čomu mám chodiť do roboty a šetriť a aby som na to nikdy neprestala myslieť. Aj ten šiesty mám práve na pozadí :)
Splniť si sen, to je úžasný pocit ! Všetkým vám prajem, nech sa vám darí premieňať tie vaše „NAJ“ na realitu aspoň tak, ako mne :-*


12 komentárov:

  1. To su naozaj krasne zazitky na cely zivot, dufam,ze aj mne sa podari aspon nieco precestovat, NYC je aj moj sen! A na JT idem 4.6. do Viedne juuu :-) a tvoj dalsi sen je cestovatelsky? prezrad aspon kontinent :-)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Toho Justina si poriadne uži ! Ja idem do Prahy a už sa nemôžem dočkať a dopočítavam dni :) Ak naozaj snívaš o tom, že pôjdeš do NY a budeš na to každý deň myslieť, verím, že sa ti to podarí. Ja som už navštívila kadečo, ale na New York sa nič neťahá. A prehovorila si ma :D Prezradím aspoň, že pôjde opäť o Ameriku.

      Odstrániť
    2. OK, je to vonku, haha :D Dúfam, že to nebude znamenať, že sa mi to nesplní :)

      Odstrániť
    3. Určite nie, teším sa s tebou a budem hypnotizovať celý vesmír, aby ti to vyšlo ;)

      Odstrániť
  2. Perfektne sa čítajú tvoje príspevky, píšeš to tak, že som mala pocit, že som tam bola tiež :D .. inak neskutočnú postavu máš, klobúk dole :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ani nevieš, ako sa z toho teším, že sa príspevky páčia :) Ďakujem za pochvalu postavy, ale tak ono vždy je čo vylepšovať, preto mám aj teraz upravený jedálniček - určite spravím príspevok aj o tom :)

      Odstrániť
  3. Miška :) čo sa týka Beyonce, tak to sme potom úplne také isté. Ja ju tiež milujem a podľa mňa mam popozerané všetky videa na svete v ktorých je ona :D. Čo sa týka tvojho blogu, tak ja ťa poznám, teda videla som ťa už na fotkách u Lenky a keď som videla, že si si urobila blog aj ty, ani nevieš aká som bola rada :D nech sa ti ďalej plnia sny ! :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Jeeej, to je zlate :) Ja sa budem zo všetkých síl snažiť, aby ste chodili na môj blog rady a aby sa vám príspevky páčili. Teraz k našej Beyonce - darmo, je to proste bohyňa. Super, že ma niekto chápe :D Dúfajme, že sa ešte niekedy vráti do našich končín a budeme ešte aspoň raz vyvádzať na jej koncerte.

      Odstrániť
  4. Tvoj priateľ má veľké šťastie, že má po boku takú nádhernú ženu. Vyzeráte byť skutočne šťastní :)) Chcela by som sa ťa opýtať Miška, akú farbu na vlasy používaš?

    OdpovedaťOdstrániť
  5. Musím 100% súhlasiť :) Mojím najväčším snom už od malička bolo zažiť New York v celej jeho krásne :) Tento sen sa mi splnil len nedávno a dokonca som mala tú možnosť zažiť Nový rok na Fifth Avenue :) Niečo nenormáálne!!! Už sa neviem dočkať, kedy ho navštívim opäť :) Skvelá motivácia na šetrenie peniažkov. Peťka

    OdpovedaťOdstrániť
  6. Čo si bola ako 17ročná v Amerike? Na výmennom pobyte?

    OdpovedaťOdstrániť