nedeľa 26. januára 2014

new in from Vienna

Ahojte !

Dnes som tu s príspevkom z Viedne, kam som mala ísť na celý víkend, ale žiaľ, výlet sme museli skrátiť pre pracovné povinnosti a nadránom zo soboty na nedeľu sme už museli cestovať naspäť do KE. Keďže ten prvý (aj jediný) deň sme strávili v podstate celý v obchodnom centre, tak na krásy Viedne si budem musieť počkať zas niekedy nabudúce :/
Takže nákupy sa odohrávali v Shopping City Süd, kde keby som mohla, tak tam strávim aj dva celé dni, pretože tam boli vlastne všetky moje obľúbené obchody a bolo to oooobrovské. Ja som tam ale išla hlavne kvôli Primarku, ktorý tam prednedávnom otvorili. Strávila som v ňom 3,5 hodiny (!!!!!!) a napriek tomu som nestihla všetko dôkladne prekutrať :) V Primarku je zakaždým úplné šialenstvo, 3 miliardy ľudí a do kabínky si môžte vziať len 8 (!!!!!!) kusov oblečenia. Keď som pretriedila svoje ťažké, tučné shopping bags, spočítala som, že mi treba skúšať 23ks oblečenia a to znamenalo, že si musím vystáť polhodinovú radu na kabínky 3x. Ok. Super.
Dobre, povedala som si, že musím byť trpezlivá, ale čo ma najviac nahnevalo bolo to, že z toľkých vecí som nakoniec vytriedila úplné minimum, lebo mi všetko bolo veľké (najpopulárnejšie veľkosti sú tam 14-20, z toho majú vždy milión kusov, ale nájsť tam nejakú 8čku je zázrak). Napriek tomu mám Primark rada pre jeho nízke ceny. Veľa ľudí vraví, že sú to nekvalitné veci. No tak ja môžem povedať, že mám odtiaľ už mnoho vecí a neprídu mi o nič menej kvalitné, než čokoľvek zo Zary, alebo H&M. 
Keď už spomínam tú Zaru, tak aj odtiaľ som chcela pár konkrétnych vecí, ale mala som také "šťastíčko", že ju práve prerábali a bola zavretá, takže nič :)
Keďže sa toho za jeden deň vo Viedni naozaj veľa postíhať nedá, nemám ani nič moc nafotené. Po nákupoch sme šli akurát do centra na moje milované orieškové latte do Starbucksu a potom sa navečerať do Vapiana - talianskej reštaurácie. To už ale bola tma, takže som nemala čo/ako fotiť.
Pridávam teda aspoň pár fotiek aaaa ? Nafotila som vám aj čo som si nakúpila :) Tie veci veľmi dobre nevidno (už nech je koniec iPhonovým príspevkom, odpočítavam !) , ale to nič, lebo ich určite čoskoro uvidíte na mne v outfit postoch. Krásnu nedeľu vám prajem :*


prvá várka



prekrásny výklad Swarovski
Swarovski

Vapiano



 



ponožky s čipkovaným volánikom - z nich mám špeciálnu radosť :)


Na vaše odporúčanie som si kúpila tento Rimmel Kate Moss 107 a použila som ho cestou do Viedne
je skvelý, ďakujem !


3 komentáre:

  1. Miška, nechceš pridávať aj nejaké videá? bolo by to super :) v každom prípade skvele sa to všetko čo pridávaš čita :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Veľmi pekne ďakujem za pochvalu ! :) Plánujem natočiť aj nejaké videá, keďže teraz už mám konečne aj zrkadlovku.... len sa s tou mašinou musím naučiť narábať a potom budú aj videjká.

      Odstrániť
  2. Ja mám tiež tento rúž a milujem ho! :)

    OdpovedaťOdstrániť