pondelok 20. januára 2014

my eyebrow story



Ahojte !

Dnes som si medzi vašimi milými komentármi k minulému príspevku našla jeden, ktorý ma inšpiroval k tomu, aby som spravila beauty post – táto kočka sa zaujímala o to, aké produkty používam a tiež sa pýtala na úpravu môjho obočia (ďakujem za námet). Možno by sa to mohlo hodiť/páčiť viacerým z vás, pretože už som dostala viacero otázok (na instagrame, aj na facebooku) ohľadom obočia – takže začnem práve tým a v niektorom z ďalších príspevkov poviem čo-to o produktoch.

S bolesťou v srdci spomínam na to, keď bolo „IN“ tenké obočie – myslím tým úplne tenučkú čiarku vytvarovanú do oblúka :D Bože, so všetkými kamarátkami sme tomu podľahli a keď si dnes pozrieme staré fotky, chytáme sa za hlavy a hanbíme sa. Dnes máme všetky pekné, vypestované obočie, takže z toho vyplýva, že to dokáže každý, nech má akokoľvek tenké čiaročky :-)
Mojim tajomstvom úspechu bola odvaha a trpezlivosť :D Pretože jedného dňa som sa rozhodla, že pinzetu nechytím do ruky až kým mi obočie nezhrubne tak, že ho budem môcť vytvarovať podľa svojich predstáv a to, pochopiteľne, trvalo dlho – no a medzitým som vyzerala strašne. Rástlo mi to smiešne, neposlušne, krivo .... ale bola som silná, haha :D Obočie si upravujem výlučne sama, nechodievam ku kozmetičke. Pinzetu v dnešnej dobe použijem asi len raz za dva týždne a vytrhnem len to, čo tam vyslovene nemá čo hľadať, pretože sa snažím, aby mi ešte trošičku zhrublo ( ale to sa už dlhšie nedeje, tak neviem, možno sme dosiahli maximum :D ). Základ je, že sa nesmiete báť nechať to obočie proste rásť, až kým nenastane ten moment, že bude z čoho tvarovať. Pripájam vám fotky, ktoré zodpovedajú tomu, čo som mala v pláne kedysi dosiahnuť a vďaka trpezlivosti sa mi to aj podarilo.
Čo vrelo odporúčam je taká vecička z Pupy , volá sa to eyebrow set (pripájam aj fotku). So štetinkou, ktorá má zošikmený hrot si jednoducho a krásne dokreslíte/dotvarujete obočie a vyzerá to oveľa prirodzenejšie ako ktorákoľvek ceruzka na obočie – samozrejme za predpokladu, že sa trafíte do svojho odtieňa. Ja som síce tmavý typ, veď to môžete vidieť, ale najviac mi vyhovuje odtieň 01 blonde. Máte tam taktiež taký gél a k nemu ďalšiu štetiknku, ktorý sa postará o to, aby vaše obočie nebolo „strapaté“ a keď to uschne, je na dotyk také, ako keby bolo nalakované lakom na vlasy (je fajn si ho po nanesení gélu „učesať“ nejakým hrebienkom na obočie).
Dávam vám sem aj nejaké moje selfies, pre tých, čo tie fotky nepoznajú už z instagramu, aby ste sa na to moje obočko mohli pozrieť. Všetkých pozdravujem a prajem vám čo najmenej chaotický pondelok ! :-*

Dodatočne sem pridávam aj dve fotky z temného obdobia s tenkým obočím z roku 2010, aby ste videli, z čoho sa dá vyčarovať pekné obočie :) Nájdete ich úplne dole.




Čo by to bol za príspevok o obočí, keby sa tu neobjavila aj Cara :)
takto vyzerá spomínaný eyebrow set z Pupy




rok 2010 a náš gang bang so supertenkým obočím

no hrúza









31 komentárov:

  1. Pridaj aj fotku zo starych cias, kde si mala to spominane tenke obocie. Len tak zo srandy a pre porovnanie, nech mam motivaciu, ze sa to da a "vypestujem" si ho tiez, ked sa zatnem :D ;)

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Neuveríš mi, ale dnes som cez facebook za pomoci kamarátok pátrala po jednej konkrétnej PRÍŠERNEJ fotke z tých temných čias, ale z neznámych príčin ju nevieme vypátrať. Ja ju ale nájdem doma v počítači a dodatočne ju sem dám, tak som to aj plánovala :)

    OdpovedaťOdstrániť
  3. super uz sa tesim na tu fotku :) a ten set mam z pupy a je uplne fajnovy lebo obocko vyzera prirodzene a nie take mastne leskle ako od ceruzky :D dnes super prispevok chvalim ! :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ahoj, práve som pridala dve fotky, tak si to kľudne mrkni ;) Som veľmi rada že sa ti príspevok páčil.

      Odstrániť
  4. Super článek, já jen dodám že podobný set má i essence a jsou k němu i tři typy šablonek na obočí :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Mám radosť, že ten článok má úspech a že sa ti páčil :) Nikdy som si nevšimla, ani nepočula, že by niečo také bolo aj od značke essence - pozriem sa na to, som zvedavá na tie šablóny.

      Odstrániť
  5. Odpovede
    1. Stojí 9,90€, ale ja ho mám už veľmi veľmi dlho a mám pocit, že z neho nič neubudlo :) Vydrží ti to fakt niekoľko mesiacov.

      Odstrániť
  6. Budeš taká dobrá a napíšeš mi, aký rúž ma na poslednej fotke? Značka+odtieň. Ďakujem

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Jasnačka, momentálne som v práci, ale keď prídem domov, pozriem sa ti na to a napíšem :) Viem určite, že je to miss sporty, ale odtieň ešte doplním.

      Odstrániť
    2. takže ten odtieň je 056 :) Ale vôbec nie som spokojná s jeho kvalitou. Má síce peknú, vínovú farbu, ale vôbec nič nevydrží, rýchlo sa maže.

      Odstrániť
    3. Omrknem ho v drogérke :) potom napíš, ako si spokojná s tým rúžom od M.A.C.

      Odstrániť
    4. Určite dám potom recenziu ;)

      Odstrániť
  7. Používaš aj nejaký make-up alebo máš prirodzene peknú pleť ? Ďakujem za odpoveď

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. O tom sa chystám spraviť ďalší príspevok, ale prezradím, že nepoužívam žiaden make-up - prestala som používať make-up asi pred 6-7 rokmi a odvtedy mám oveľa lepšiu pleť.

      Odstrániť
  8. Obočie naozaj dokáže zmeniť celkový vzhľad človeka. Myslím si však, že na atraktivite ti neubralo ani to tenké - aj keď (prepáč) uznávam, že vyzerá vtipne :) Prešla si tým hádam každá, ja tiež nie som výnimka. Ale o tom je mladosť a stále je lepšie, ak z toho vyrastieme, ako by sme žili celý život v omyle, že nám to tenké obočie pristane. Pretože to je bohužiaľ realita mnohých slečien a dám na celom svete. Koniec mojej poetickej chvíľky, prajem pekný deň.

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Máš pravdu, keď sa na to dnes pozriem, vyzeralo to vtipne :) A úplne súhlasím s tým čo si napísala, že niektoré dievčatá, ktoré stretávam trebars v meste, na diskotékach a podobne, sú aj v dnešnej dobe v tom, že tie miničiaročky sú cool :)

      Odstrániť
  9. aaaa to ti krasne dorastlo! teraz mas uplne dokonale obocie! vazne klobuk dole!

    Posledny tyzden Nobilis Tilia giveaway, tu: http://biancaprincipessa.blogspot.sk/2014/01/novorocna-nobilis-tilia-giveaway.html

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. dorástlo pekne, ale chcelo to veľa trpezlivosti ... ďakujem ďakujem :)

      Odstrániť
  10. Miška, top fotky s tenkym obocim, aj ja som si tym presla, na gymku som si ostrihala hnusnu ofinu aby mi nebolo vidno tie dve ciarky :D tiez uz dorastlo, ale po tomto prispevku som sa rozhodla, ze si ho este trosku vypestujem:) pekny vecer vsetkym:)))

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. som rada, že ťa tento príspevok k niečomu inšpiroval :) Časy gymnázia, ježiš, to bola hrúza aj u mňa. Okrem zlého obočia som samozrejme tiež musela mať aj hustú ofinu až do očí, pripadalo mi to vtedy hrozne módne a trendy :D haha

      Odstrániť
  11. A ja si ta pamatam este s neupravenym obockom a kuceravou hrivou :D Inac zasluzis si pochvalu, lebo sa fakt "dobre citas" a ja si rada precitam a pozriem nieco pekne na dobru noc...A ohladom temy obocie..tak to moje uz pinzetu hooodne dlho nevidelo, no v mojom pripade tu ide o nedostatok casu. A vidim to tak, ze este dost dlho neuvidi, kedze by sa patrilo mu dat neaku peknu formu ;) Tak hadaj, kto som??? Pomocka...pozname sa dlho...teda od cca 6-7 rokov...nie som ani Janka, ani Lenka ale moje meno sa tiez konci na "KA" ;) ....Taaaak???

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. cipanečky, ja netušim :D vzdavam sa, prezraď sa !

      Odstrániť
    2. Ccc...a to sme spolu prezili detstvo a ty nevies??? No hanbi sa!! Dalsia pomocka...niekedy v maji si ma videla s bruskom...este s malym, ale predsa ;-)

      Odstrániť
    3. Haaaaaa :D Nikuška ! Tvoja identita bola odhalená :) Dúfam, že sa máte s malým chrústom dobre a že budete mojimi čitateľmi obaja ;)

      Odstrániť
    4. No vidiiiis aka si sikovna ked chces ;) Ja citam, ( ked mi to maly dovoli) a ukazujem , no pozri aku fesandu ma mama za kamosku...tak len pis a fot dalej...ide ti to ;)

      Odstrániť
  12. To obocie je prudko *ebatelne :)

    OdpovedaťOdstrániť
  13. A ktora z vasej partiek kamaratiek ma podiel na tom ze ste si nechali vsetky dorast obocko? Ci kazda zvlast prisla na to ze hustejsie bude lepsie? :D

    OdpovedaťOdstrániť