piatok 24. januára 2014

Vienna is calling



Ahojte :)

Ako som avízovala v úplne prvom príspevku – tento víkend máme s frajerom na programe výlet do Viedne za našou kamoškou a za nákupmi. Veľmi sa teším, lebo milujem, keď môžem z Košíc niekam vypadnúť. Držte mi palce, nech mám pri nakupovaní šťastné oko, aby som vám potom mohla nafotiť nejaké parádne outfity a hneď v pondelok po návrate spravím aj new in príspevok. Medzitým budem určite prídávať nejaké fotky na instagram.

A ešte Vám musím oznámiť jednu radostnú novinu – OBJEDNALA SOM SI ZRKADLOVKU !!! HA !!! Dorazí ku mne do konca budúceho týždňa, takže blog bude o niečo kvalitnejší a ja mám z toho hroznú radosť.

 Majte krásny víkend :*

14 komentárov:

  1. Pekný výlet prajem, užite si to s priateľom a sprav veľa fotiek aaaaa teším sa hlavne na videá so zrkadlovkou :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. ...btw nechceš zrušiť to overovanie komentára obrázkom? Je to otrava :D

      Odstrániť
    2. No super, ja som netušila, že také niečo mám nastavené, lebo odomňa nič také nepýta, ale už by to malo byť v poriadku. Ďakujem, že si ma na to upozornila.
      Určite budem veľa fotiť, iphone zhorí :) A na videá zo zrkadlovky sa teším aj ja, vždy som chcela takú mašinku, už nech ju mám !

      Odstrániť
  2. Miska, kde kupujes kryty na iphone? A ake mas? :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. No ja som na kryty taký úchyl, ako na oblečenie :-P Kupujem ich kade-tade, kde narazím na nejaké, ktoré sa mi páčia. Ale najviac sa oplatí kupovať kryty na ebay - stoja smiešne málo a výber je nekonečný :) Niekedy odfotím všetky čo mám a šupnem to sem.

      Odstrániť
  3. Miška no blog máš iba pár dní, ale je úplne top! Píšeš zaujímavo a pútavo. Veľmi ti držím palce! :) A chcem mať tvoj život :D Krásny víkend prajem :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Takú pozitívnu odozvu som veru po takom krátkom čase nečakala, takže sa tomu strašne teším :) Ďakujem za podporu a za pochvalu !

      Odstrániť
  4. Miska, krasny vylet !!!:) a inak vsimla som si na instagrame fotku, kde mas tag Burgundy? kupila si ruz od Goshu, o ktorom sme sa bavili? Len som chcela vediet ci si s nim spokojna :))

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. uz vidim, ze to je Kate nie Gosh :D

      Odstrániť
    2. Ano ano, nakoniec som sa rozhodla pre Kate Moss, je veľmi dobrý, páči sa mi, že je taký suchý a neleskne sa + odtieň mi maximálne vyhovuje, určite ho teraz budem nosiť často :-) Inak ďakujem za prianie, výlet bol super, len krátky :/

      Odstrániť
  5. Urcite natoc video o oblubenych kuskoch zo svojho satnika a botnika spolu s doplnkami. Ked vidim tvoje outfity, ci tu alebo na instagrame, tak by som najradsej vlastnila vsetko tvoje oblecenie. Mozes aj porozpravat, aky mas styl, co sa ti paci a kde sa inspirujes.

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Také nápady sú nad zlato ! Veľmi pekne ďakujem, nemôžem sa dočkať zrkadlovky, aby som všetko zrealizovala :)

      Odstrániť
  6. Neviem slovami opísať tvoj blog, stále čakám na nové príspevky a velmi sa teším ked niečo nové pridáš, to že ti aj ja závidím samozrejme v dobrom tvoj život to je jasné, tvoje články ma baví čítať aj tri krát za sebou, teším sa na nové videá a prajem ti veľa šťastia s blogom :)

    OdpovedaťOdstrániť