nedeľa 2. marca 2014

beauty in simplicity

Dnes som tu s ďalším víkendovo-pohodovým outfitom, ktorý je absolútne jednoduchý, poskladaný len z kúskov, ktoré sú podľa mňa základom šatníka - biela košielka a džíny. Ja mám tých jednoduchých, bielych košielok viac, ale táto sa stala mojim absolútnym favoritom, pretože je z úžasného materiálu (aj keď sa krčí, ale nevaadí), je to prsne ten strih, ktorý som hľadala a čo je najlepšie - je zo sekáča a stála ma 2€, juch ! :) Keď som ju skúšala v kabínke, nevyzerala kto vie ako, ale hneď som si ju v hlavičke skombinovala s vysokými botami a týmito riflami a pochopila som, že ju musím mať. Dnes bolo vonku extra krásne, príjemných 13 stupňov a v aute sme mali dokonca stiahnuté okno, lebo mi bolo (len v KOŽENKE!!!) horúco, yesss !!!!
Tento outfit si vyslovene pýtal výrazný rúž a farebnú kabelku, aby bol pútavý, bez toho by to bolo suché.
Btw, vietor nám trošku komplikoval fotenie, takže mám milión fotiek, kde mám vlasy všade, kde nemajú byť - inak by som ich popridávala viac :/

Želám vám, moji drahí a milí, pekný zvyšok večera a pohodový štart do nového týždňa ! Ozvem sa čoskoro, sľubujem :*

Pre nových návštevníkov pridávam aj link na prebiehajúcu GIVEAWAY











shirt - second hand / jeans, clutch - zara / shoes - USA / chain - primark / bracelets - ebay, sheinside.com / sunglasses ebay


17 komentárov:

  1. Veľmi sa mi to páči, je to jednoduché a pritom veľmi pekné. Tá kabelka to super oživila :) na jedničku :)

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Kosielka je super :) Na foto vobec nevidiet, ze by sa krcila :) A okrem farebneho ruzu a kabelky, k tomuto outfitu pasuju skvelo takto tvoje vlasy!!! :)

    OdpovedaťOdstrániť
  3. WOW!:O
    mohla by som sa spýtať čím si si urobila vlasy?:) krásne su!:)
    a veľmi pekny odtieň rúžu! <3

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. co sa tyka tych vlasov, nemas nahodou ten deep waver? planujem si ho objednat:)

      Odstrániť
  4. posledná fotka je najkrajšia!!! :))
    akovradiu.blogspot.com

    OdpovedaťOdstrániť
  5. Miska, aj niekde pracujes, ci len studujes? :) Mimochodom outfit je dnes neskutocne krasny, krasna si :)

    OdpovedaťOdstrániť
  6. Si nádherná a outfit tiež! Na tvoj blog som náhodou narazila na FB a hneď som sa pripojila, aj keď fashion blogov veľa nesledujem, tak tvoj ma hneď zaujal, držím palce v blogovaní aj naďalej :)

    OdpovedaťOdstrániť
  7. krása!!! si neskutočná fešanda :D

    OdpovedaťOdstrániť
  8. Vypadá to opravdu dobře, jak se říká: V jednoduchosti je krása :))

    OdpovedaťOdstrániť
  9. krásny outfit...najma tá košieľka :) a samozrjme lenonky su tiez super. ale musim povedat ze takyto strih a farba dzinov sa ti nehodia k postave - rozsiruju ta a su este aj nazbierane, tak ti robia dost neforemne nohy...ale aby som priliz nekritizovala tak si to kusok zachranila tymi vysokymi botami ktore ta zas predlzuju ;)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. tiez som toho nazoru, ze ti tie rifle skor uberaju na krase a rozsiruju ti velmi nohy. Toto nebola velmi dobra volba rifli, ale celkovo outfit je cool. :))

      Odstrániť
  10. Miška ty to s tou módou fakt vieš, úžasné outfity, klobúk dole :) A za mesiac toľko návštev a členov, to sa len tak niekomu nepodarí, ale v tvojom prípade je kvalita ocenená :)

    Domcisss

    OdpovedaťOdstrániť
  11. Krásny outfit , ked pozerám na to krásne teplé jarné počasie tak tak závidim , tu v Amerike je pod nulou a snehu až príliš :(

    OdpovedaťOdstrániť
  12. Ahoj Miska, volakedy na zaciatku blogu si pisala, ze menis stravovanie a zivotny styl na zdravsi, mohla by si o tom napisat viac? :)

    OdpovedaťOdstrániť
  13. tá posledná fotka je superská! :) všetky sú super
    a pekne zladená, simplicity. je to skvelé :)

    OdpovedaťOdstrániť