sobota 1. marca 2014

brown blazer

Ahojte !

Dnes pridávam outfit v jednom z mojich posledných sekáčových úlovkov. Je ním tento hnedý oversized (nazvime to) blazer, ktorý som si ukoristila za luxusných 70 centov a o to viac ho ľúbim :) Keď som si ho kupovala, hneď som mala v hlavičke predstavu, s čím ho asi tak budem kombinovať a aké doplnky sa mi k nemu budú hodiť. Keďže som sa ale nevedela rozhodnúť, či sa mi viac páči v kombinácií s (taktiež novými) lenonkami, alebo s klobúčikom, tak som to nafotila v oboch variantách a do komentárov mi môžte napísať, čo sa vám páči viac. Určite sa tu nájdu aj takí, ktorým sa okrúhle okulky vôbec nepáčia, ale ja keďže milujem retro, milujem aj ich.

Sľúbila som, že napíšem niečo viac o tých mojich second handových potulkách, takže pár slov k tomu :

Veľa ľudí mi povie "Uaaaau to máš zo sekáča za 70 centov ? Jój, ja nemám na také šťastie." Nuž, to bude asi tým, že do sekáča zablúdiš fakt len omylom, 2x za rok. Ja navštívim second hand aspoň raz do týždňa a áno, aj mne sa stane, že si nič nekúpim. Treba na to jednoducho trpezlivosť, chuť hrabať sa ono si vás tie fajn vecičky nájdu :) Musím ale uznať, že mám v jednej veci naozaj šťastie a to sú "šťastné polhodinky" v sieti predajní Textile House. Ja tam proste vždy vojdem v pravý čas, keď to akurát prebieha. Včera som sa stavila pred školou v jednej z týchto predajní a práve tetuška kričala že :"posledných 10 minút šťastná polhodinka, všetko za 2€". Odišla som s krásnym čiernym blazerom a bielou košielkou, juch !
Odpoveď na otázku "v ktorých sekáčoch nakupujem" je jednoduchá -  vo všetkých :) Najčastejšie ale chodím konkrétne do Textile House-u na Námestí osloboditeľov 21, alebo na Hlavnú 54, alebo na Mlynskú 9. Treba to skúšať a nevzdať sa, keď si párkrát nič nekúpite. A tiež sa nenechajte odradiť tým, že je tam toho veľa a musíte sa prehrabovať, nikdy neviete, aký poklad nájdete !

Želám vám krásny zvyšok soboty, my sme si s frajerom spravili dnes taký pohodový program - obed, drinčok a teraz ideme do kina :) Posielam bozk :* a pripomínam GIVEAWAYYYYY (TU








little selfie never killed nobody

bonus - nepodarené zábery a bočťek :-)
shoes - gate / fake leather skirt, t-shirt, hat, bag, chain - h&m / blazer - second hand / sunglasses - ebay 

24 komentárov:

  1. Vlasy top!!!!!!krasna si :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ďakujem, za to môže môj nový kadernícky pomocník, čoskoro o ňom napíšem :)

      Odstrániť
  2. Ahoj si z Prešova ?? Máš super štýl ! nemohla by som ti napísať na facebook ? tiež som z Prešova a práve si rozbieham blog, tal či by si mi nepomohla, nenašla si na mňa minutku :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ahoj ! Som Košičanka :) To ale nič nemení na tom, že ti rada poradím, ak budem vedieť. Kľudne mi napíš na fb, alebo mail, ako len chceš :)

      Odstrániť
  3. Miška pekne vlasky, to si s čím urobila ? :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ahoj Janka. Kúpila som si takú vecičku na vlasy - deep waver :) Je to niečo ako žehlička, ale vlastne to nežehlí, ale robí vlnky :) Napíšem o tom príspevok, je to super !

      Odstrániť
  4. sekáčové úlovky sú naj ! :)
    veľmi sa mi páči sukňa, super ti sedí a celkovo outfit sa ti veľmi podaril :)

    OdpovedaťOdstrániť
  5. si krásna :) a naozaj pekný úlovok .

    OdpovedaťOdstrániť
  6. Ahoj Miška :) Ako vidim GPM rulezz :) Ty, Lenka, i ja... bola som asi o rocnik vyssie :) Inak, vzdy som nechapala, preco si si nezalozila blog, mala si vzdy super styl, a tak som rada, ze som ta v blogosvete nasla. Sekacove ulovky su top!

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Jéjda, haha, Park mládeže vychoval blogerky :) Ja som chcela ten blog spustiť už dávno, pohrávala som sa s tou myšlienkou, ale vždy som mala nejakú "výhovorku", prečo to ešte odložiť :) No nič, už som tu a bolo milé prečítať si tento komentár. Pôjdem si preštudovať tvoj blog !

      Odstrániť
  7. Neskutočne sa mi páči tá kombinácia toho trička, sukne a klobúka :) úžas ! :)))

    OdpovedaťOdstrániť
  8. svedčí ti to, fotky majú taký príjemný retro nádych :))
    akovradiu.blogspot.com

    OdpovedaťOdstrániť
  9. Jee skvelý outfit! A strašne sa mi páčia tvoje vlasy :)
    Rada by som ťa pozvala na svoj blog a aj na giveaway, ktorá práve na ňom prebieha :)
    http://nalensworld.blogspot.sk/
    AnLen

    OdpovedaťOdstrániť
  10. Ahoj, strašne sa mi páčia tvoje kúsky oblečenia, aj ako ich vieš skombinovať, takže chválim. :)
    Moja otázka je, v akom programe upravuješ svoje fotky? :)

    OdpovedaťOdstrániť
  11. Moc se mi to líbí! Na otázku jestli brýle nebo klobouček bych odpověděla: Co obojí naráz? Už by to bylo moc? Dostala sem z toho chuť navštívit second hand :)

    OdpovedaťOdstrániť
  12. Ahoj Miška, nechceš urobiť video tutorial ako si robíš linku? to je totiž večná záhada pre väčšinu žien :P

    OdpovedaťOdstrániť
  13. Tak toto sa ti podarilo! :) celé to spolu nádherne sedí :)) krása!

    OdpovedaťOdstrániť
  14. paradny outfit, uplne podla mojho gusta <3

    OdpovedaťOdstrániť