utorok 18. marca 2014

cream


Ahojte !

V tomto príspevku by som sa vám rada ukázala v jednom z mojich posledných second handových úlovkov. Je ním tento krím blejzer za 2€. Milujem ho. Má na pleciach vypchávky, čo je pre mňa úplne fascinujúci, oldschoolový prvok a bez toho si už ani žiaden blazer nekúpim !
Inak, odkedy sa mi takto darí v nakupovaní v sekáčoch, už sa mi zdá všetko v normálnych obchodoch zbytočne drahé :D V piatok som totiž platila za dve saká, jednu košeľu a jeden POKLAD ( z ktorého mám extra špeciálnu radosť a budem sa snažiť vám ho čo najskôr ukázať) úžasných 8€ a sú to veci, ktoré by som nenašla v žiadnom z našich nudných obchodov.
Sačko ma inšpirovlalo k tomu, aby som vytiahla jednu staršiu kabelku, na ktorú som od leta skoro zabudla, pretože mi prišlo ako dobrý nápad doladiť to štýlom tón v tóne. Na spodok som k tomu skúšala 2 druhy nohavíc, ale darmo, najviac sa mi ľúbili moje najobľúbenejšie rifličky <3

Želám vám prekrásny deň, ohlásim sa skoro :*



























blazer - second hand / t-shirt, lion bracelet - sheinside.com / bag - F&F / shoes - USA / jeans - pull&bear / hat - h&m / watch - casio





























 

17 komentárov:

  1. Jeeej, paradne sako, podobne som raz nasla aj ja, a potom som ho darovala sestre, lebo som si nasla neskor v sekaci este nieco lepsie :D

    OdpovedaťOdstrániť
  2. NAPROSTO úžasný ! Sako je překrásný, stejně jako kabelka a krásný náramky :)

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Veľmi ti to pristane Miška :)

    www.flowerofpassions.blogspot.com

    OdpovedaťOdstrániť
  4. och to je pecka!úplne môj štýl, taktiež zbožňujem sekáče♥ a saká:333

    OdpovedaťOdstrániť
  5. Super! :))

    http://victorys-diary.blogspot.sk

    OdpovedaťOdstrániť
  6. Uplne suhlasim niet nad sekacove ulovky ktore uchmatnem za megalacno a este mi ich kazdy chvali :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. A tá frajerina, keď ti tú vec niekto vychváli a ty povieš "sekáč, 2€" :D haha

      Odstrániť
  7. pristane ti to a fajna ženská postava, jak má byť :) chcela by som :D lebo mi chybaju rici aj cici :/ a tiez zboznujem sekačiky :) to prehrabovanie sa a najdenie uzasnych kuskov:) do akych sekacov chodis ?

    veronikakrasnicka.blogspot.sk

    OdpovedaťOdstrániť
  8. Ahoj miska, sledujem ta na instagrame a chcem sa spytat, mas kupeny ten balik popularity, vdaka ktoremu mas vela likeov a followerov alebo sii ch prirodzene ziskala?

    OdpovedaťOdstrániť
  9. Ja som myslela že to len ja tak mám že sa mi zdá v normálnych obchodoch všetko drahé, obyčajné, mainstreamové......!!! :D ale odkedy som pobehala po sekáčoch raz.....druhýkrát...tretí...desiaty......a vždy sa mi podarilo odísť s tak krásnymi vecami z ktorých mám oveeeľa väčšiu radosť, než z akejkoľvek veci čo mám z normálneho obchodu. Nakupuj tam a ukazuj nám (teda hlavne takým čo o tom nevedia) aké skvosty sa tam dajú uloviť a ako parádne sa to dá nakombinovať :)

    OdpovedaťOdstrániť
  10. Presne poznám ten pocit, keď sa všetko v obchode zdá drahé. A potom sa mi stáva, že napríklad aj v Textil House sa mi zdá veľa vecí drahých, pokiaľ nemajú všetko za 0,75, 2 či 3 eurá :D. Ale z takého lacného nákupu mám omnoho väčšiu radosť a častokrát sú tie veci kvalitnejšie ako v obyčajnom reťazci. Vyzeráš fakt výborne! :)

    OdpovedaťOdstrániť
  11. Milujem ten pocit, keď v sekáči nájdem niečo totálne super. Vtedy si pripadám ako víťaz! :D
    Ms Rontgen | expressing myself

    OdpovedaťOdstrániť
  12. Máš úžasný štýl :)
    http://inspireunivers.blogspot.sk/

    OdpovedaťOdstrániť
  13. aký sekáč v KE odpurúčaš ? prosíím poraď :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Jasné, rada poradím :) Celá sieť second handov Textile House je fajn, ale ja najradšej navštevujem tieto pobočky : Námestie osloboditeľov 21, Hlavná 54 a Mlinská 2 ... Tam si vždy niečo nájdem :) Dokonca mám často také šťastie, že skoro vždy, keď tam prídem, vyhlásia šťastnú pol hodinku a všetko je lacnejšie , neviem ako to robím, že si to takto dobre načasujem :D

      Odstrániť