nedeľa 9. marca 2014

dot tights

Čauky !

Dnes som pre vás fotila outfit v bojových podmienkach. Vybrala som si síce peknú, ale veternostne otrasnú lokalitu. Boli sme totiž pri vodičke a s tým sa spája fajnový vietor, čo je super, keď má človek silonky, kraťasky, klobúk ... :D Stihli sme spraviť len jednu normálnu fotku a potom sme sa museli presunúť.
Outfit je klasicky jednoduchý, tmavý, oživený len bodkovanými silonkami (na ktorých teraz fičím a hrozne ma bavia), klobúčikom a výrazným rúžom. Síce to nie je dobre vidieť, ale pod koženkou mám len obyčajné čierne body a na tom takú voľnú košielku, ktorú som si kupovala už veľmi dávno v zľavách za 5 korún v H&M. V tom čase som ju strašne rada nosila v lete len tak zaviazanú k denimovým kraťasom na nejakom tielku. Úplne som na ňu zabudla, takže keď som na ňu dnes narazila, bola to radosť, čiže som ju hneď pretlačila do outfitu :)
Btw, videli ste predpoveď počasia na najbližší týždeň ? Ja som nadšená ! Neviem sa dočkať, kedy pofotím všetky tie jarné outfity, čo mám v hlavičke :)

V priebehu nasledujúceho týždňa (ešte neviem presne ktorý deň ) bude vyhodnotenie GIVEAWAY (klik SEM ). Zároveň sa môžte tešiť na začiatok ďalšej !




odfukuje ma








bag, shirt - h&m / body - tally weijl / shorts - pull&bear / dot tights, shoes - gate / fake leather jacket - bershka / hat - primark








12 komentárov:

  1. skvelý outfit! strašne sa mi páči tvoja jednoduchosť..:)
    a ten klobúk....!!!! potrebujem ho!:D nevidela si niekde podobný?keďže v primarku ho na SK asi nezoženiem:D :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Tak ten klobúčik je moja srdcovka, keďže to bol prvý, ktorý som si pořídila a stal hrozne málo, o to viac si ho vážim :-) Podobný som teda nevidela nikde, teda nie v takej farbe. Ale zhodou náhod dnes som držala v ruke veľmi pekný strih klobúka (tiež je veľkosťou zhruba taký veľky, ako tento môj) v h&m, ale v čiernej farbe. Vyzeral super !
      ... Ďakujem ti za peknú pochvalu :*

      Odstrániť
  2. Parada! :) Tesim sa na tvoje jarne outfity!

    OdpovedaťOdstrániť
  3. ;) no myslím, že jedna z najkrajších lokalít pri KE (a to nie som zaujatá - keďže som rodáčka) ;)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Lokalita fakt krásna, viem si predstaviť, že by odtiaľ vyšli pekné fotky, ale bol tam vtedy kvôli tomu vetru úplný armagedon :)

      Odstrániť
  4. Opravdu povedená kombinace. Moc se mi líbí ten klobou, který celému outfitu dodává šmrnc :))

    OdpovedaťOdstrániť
  5. veľmi ti to pristane a tá druhá fotka je skvelá, taká živá!:)

    OdpovedaťOdstrániť
  6. Krásne fotky , outfit ti sekne ! :) Ten klobúk je úplne krásny !

    OdpovedaťOdstrániť
  7. hrozně Ti to sluší! :))) ta animace je super :-D lost-strength.blogspot.cz

    OdpovedaťOdstrániť
  8. waw, krasne silonky na este krajsich nohách ;-)

    OdpovedaťOdstrániť