sobota 15. marca 2014

leopard coat

Celý týždeň som chodila naľahko, užívala si krásne počasie a jarné oblečko. Tričko a na ňom len koženka, košielka a na nej len riflovka, trištvrťové nohavice, dokonca som vytiahla už aj conversky ! Akurát, že som nemala príležitosť vám to nafotiť. Dnes, keď som si povedala, že už aj niečo pofotíme, bola zima ako v Rusku a keď som vyšla z domu, začalo liať. Musela som teda fotiť vo vnútri, ale z toho nemám takú radosť, ako keď fotím vonku, takže mám len pár záberov.
Tento leopardí kabát som si kúpila zhruba pred 3 týždňami a keďže sa tak oteplilo, myslela som, že ho túto sezónu na blogu ani neukážem. Tak keď už máme ten studený front, aspoň ho prevetrám a predstavím :) Leopardí vzor buď nenávidíš, alebo miluješ, alebo ti proste "nevadí". Ja ho milujem, ale to neznamená, že v ňom chodím poobliekaná často a preplácane, ako to môžme vidieť na niektorých dámach v uliciach. Ak si na seba dávam niečo s leopardím vzorom, žiada sa mi, aby bol zvyšok outfitu jednoduchý. Dnes som zvolila allblack a zlaté doplnky, ale páči sa mi aj kombinácia leopardieho vzoru s červenou, vínovou, alebo s tmavomodrou. Kožúšok sa mi páčil už dávno, ale bola som trpezlivá a oplatilo sa - nakoniec som ho kúpila v zľave za polovicu :-)

Čo vy a leopard ?

Mimochodom ! Bola som opäť na second handovom záťahu a musím povedať, že s výsledkom som viac než spokojná :) Ukážem čoskoro !

ZAJTRA VYHODNOTENIE GIVEAWAY ! ( klik )

 







coat - new yorker / bag - zara / shoes - usa / chain - primark / watch - casio / rings - h&m


10 komentárov:

  1. jeeeej uplne super odfoteny outfit :) paci sa mi to osvetlenie v garazach auparku :P :) a samozrejme krasny jednoduchy a pritom jedinecny outfit ! :) velmi dobre sa na teba pozera Miška chvalim :)))) ten odtien ruzu je senzacny !!!! :3

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Haháá, lokalita odhalená :D To bol frajerov nápad ísť fotiť tam. Odtieň rúžu je Diva od značky M.A.C. Ďakujem za pochvalu !

      Odstrániť
  2. odkedy som narazila na tento tvoj blog - scrollujem ho pravidelne :) rada vidím mladé ženy, Košičanky, ktoré sa dokážu takto rafinovane a predsa nie lacno obliecť..som nadšená ;) get luck Miška

    OdpovedaťOdstrániť
  3. zaujímavý interiér, nezúfaj, lepšie ako doma pred zrkadlom :)
    akovradiu.blogspot.com

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ďakujem, hneď mám lepší pocit, pôvodne som ich ani nechcela pridať :)

      Odstrániť
  4. Wau! krásny, veľmi podarený outfit :) Vyzeráš úplne dokonalo :)) a fotky, hoci nie sú fotené vonku, aj takto v garáži vyzerajú veľmi zaujímavo a pekne ;) :)
    Btw rúž je neskutočná bomba! :O :3 Neprezradíš okiaľ? :))

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Óóó ďakujem, tak už z tých interiérových fotiek nie som až taká sklamaná :) Jasné, že prezradím, je to odtieň Diva od značky M.A.C. Skvelý rúž, milujem ho !

      Odstrániť
  5. Na to že si taká mladučká na mňa pôsobíš príliš staro. Je to tvojím cieľom? Patrik

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Už som túto temu viackrát rozoberala. Rada nosím oversized veci, tmavé rúže a oblečenie, ktoré niektorí volajú, že "po babke". Toto obliekanie má priaznivcov aj hejterov, tak už to proste je :) Mám to takto rada a na podobné komentáre som bola pripravená od začiatku blogovania, ja si však nepripadám staro vyzerajúca.

      Odstrániť