štvrtok 13. marca 2014

photo diary part 2


Ahojte !

Od posledného photo diary príspevku to už budú pomaly 2 týždne a mne sa v mobile nazbieralo ďalších pár fotiek, ktoré dokumentujú kde čo robím, čo jem, čo mám nové, ako si nažívam... :)
Už sa mi pomaly ale isto začínajú ťažké časy v škole, pretože termíny skúšok sa nezadržateľne blížia, a preto keď som si teraz prezerala fotky, myslela som na to, ako mi bolo tieto dva týždne dobre :(

Predtým, ako si pozriete fotky, musím vám niečo povedať. Chcem aby ste to vedeli, aj keď ma po tom už možno nebudete mať radi. ... ... ... RADA FOTÍM JEDLO PREDTÝM, NEŽ HO ZJEM. Dokážete to tolerovať ? :D Budem sem pridávať fotky jedál vždy, keď príde čas na rubriku photo diary. Stretávam sa s takým podľa mňa neprimeraným hejtom na to, keď niektorí pridávajú fotky jedál a ja nechápem prečo. Však nefotíme holé zadky, fotíme mňamky z ktorých sa zbiehajú slinky, čo už len na tom môže byť zlé ? Som papkáč a vidím na tom samé pozitíva. Mám rada, keď vidím fotky pekných jedál. Jedlo vie vyzerať na tanieri veľmi krásne a chutne, fotky môžu iných inšpirovať k príprave takého jedla, alebo k tomu, kam si majú ísť takú papanicu dať, do akej reštiky sa najesť...
Čo si o tom myslíte vy ? Tiež ste prudko proti a je to podľa vás "trápne" ?

Medzi fotkami nájdete aj dve videá, konečne !!! Dodnes sa mi sem videá vôbec nechceli pridávať, ale som šikovnica a vyriešila som to :)


chutnám pizzové rožky po celých Košiciach :D


Boli sme prvýkrát na kávičke v CAFE FREI, kde majú milión druhov káv z celého sveta a ja, keďže som srdcom amík, tak som si dala americkú kávu - Miami of course




selfie time !


môj fešák


tak spievkam v aute stále, aj preto ma frajer miluje :D

to sú moje krásne bestky, moje šerdca <3

<3


čoko tortička z Le Bistra, kvôli tebe zomriem tučná
botičky krásne :)

... a pohodlné

malinová kocka - ja ju milujem :(

úžasné cestoviny s paradajkovou omáčkou a jemnou slaninkou z Via Roma, mňam !

Nové šaty pre môj iPhone <3


Kúpili sme si s frajerom vodnú fajku, juch ! Krúžkujem jak kráľovná.

7 komentárov:

  1. jáj ty boty a obal na iphone jsou mega

    OdpovedaťOdstrániť
  2. čo študuješ/študovala si a kde pracuješ? :)

    OdpovedaťOdstrániť
  3. mohla by si nam uz konecne prezradit nieco o zmene tvojho zivotneho stylu :-)) hmm?

    OdpovedaťOdstrániť
  4. nemam nic proti tomu, len to dalej pridavaj, rada pozeram obrazky jedal :D a ja tiez milujem fotit fotky jedal predtym nez ich zjem.niekedy mi aj jedlo vychladne, kym spravim fotku, s ktorou som spoko :D ale co clovek neobetuje pre jednu dobru fotku :D no nie ?

    http://veronikakrasnicka.blogspot.sk/

    OdpovedaťOdstrániť
  5. Vzdy to zalezi na uhle pohladu ale ja si myslim ze fotit jedlo v restauraciach nie je trapne ale prazdne. Keby to bolo nieco velmi specialne tak by to bolo nieco co sa v restauraciach ani nevyskytuje, pretoze prave umenie nema ziadne restauracne limity. Ked budeme vsetci len fotit jedlo myslim ze nasmu ludstvu to nijako nepomoze budeme tym len zivit konzum. Zalezi na tom ake je tvoje poslanie preto sa nepytaj ostatnych ale rob to co sama citis ze sa s tym stotoznujes.

    OdpovedaťOdstrániť
  6. Ale si mi narobila chute! ojojoooj :) Myslim si ze na foteni jedla nie je nic zle, viac sa mi vsak paci ak niekto prida nieco co sam "ukuchtil". Ale ma to aj iný význam. Clovek ma prehlad, kde co ako vyzera (obal, alebo v tomto pripade fotka dobre naservirovaneho jedla, predáva). Tiez mam rada pizzove tycinky/rozky a tie na fotke vyzeraju super. Preto sa mi neda neopytat, kde v KE, tak chutne naserviruju pizzove rozky? Dufam ze aj chutili tak dobre ako vyzerali. A kde v Košiciach robia najlepsie? :)
    A uz ked sme pri tom jedle, ta posledna foto a to mäsko na tanieri vpravo, was ist das?

    OdpovedaťOdstrániť
  7. Úžasné fotky, úžasný blog, nechápem že som na teba nenarazila skôr.. btw, lúbi sa mi tvoj style :) máš u mňa follow :)

    OdpovedaťOdstrániť