nedeľa 30. marca 2014

photo diary part 3

Hello !

Dva týždne od posledného photo diary príspevku ubehli ako voda, a tak vám opäť zhrniem, čo som robila a kde som bola. Keď som vyberala fotky, zdalo sa mi, že niektoré ako keby som fotila pred dvoma mesiacmi a nie pred dvoma týždňami :)
V podstate sa nedialo nič zásadné, cez týždeň som chodila do práce, v piatky a soboty do školy a vo voľnom čase som relaxovala, nakupovala a flákala sa. Tým nakupovaním myslím second handové záťahy - už sa mi nazbieralo pár pekných, nových  kúskov, ktoré vám snáď čoskoro nafotím. Včera som mala voľno, tak som šla do sekáčov, ale nekúpila som si vôbec nič, keďže to bol už len výpredaj, kedy majú všetko za 50 centov a nič pekné som nenašla. ALE ? V stredu som si kúpila ďalšiu riflovku (to je už tretia), stála ma 2€ a je to vhodný kandidát na DIY, plánujem z nej spraviť vestu, tak som zvedavá, čo vykúzlim - potom sa o to s vami podelím :)

jedna selfie z Textile House na Mlynskej, kde som si vtedy kúpila dve skvelé saká a jednu bielu košeľu pánskeho strihu značky s. Oliver a takto som sa radovala :-) 





tip ako si spraviť peknú bodkovanú manikúru, aby boli bodky čo najpravidelnejšie - vyliala som si kúsok čierneho laku na podložku (bol to nejaký leták zo schránky :D ) a pomocou obyčajnej ceruzky, ktorej hrot som namáčala do laku to šlo veľmi jednoducho a s výsledkom som bola spokojná

Prvýkrát sme s frajerom navštívili reštauráciu a kaviareň Republika Východu. Veľmi sa mi tam páčilo, milujem miesta, ktoré majú takto krásne zariadený interiér. Obsluha milá, veľmi vtipné východňarske menu a palacinky boli omňomňomňom !







Fotenie so Simonkou. Mám plán, že keď opäť príde do Košíc, zas niečo nafotíme.



Black night v Jazze, kde nemôžem chýbať. Nenávidím techno, všetky tie elektronik supersonik hudby, ktoré počujem vždy, keď ideme s kamarátkami do mesta. Som na to doslova alergická a vie mi to úplne pokaziť náladu, za to na black night vždy tancujem do rána a moja Simonka mi je skvelou parťáčkou.

Stretli sme aj druhú Simonku, tak sme sa zvečnili :)
Simonke veľmi pristane moja riflovečka, cítiť z nej Sandy z Pomády a nám sa to páči !
Deň po žúrke som sa snažila vyzerať sviežo, lebo som vám išla nafotiť outfit :)
Veľmi ľúbim maliny papať !




Včera krásne svietilo slniečko - správny čas na prvú zmšku túto sezónu !

Vyskúšala som ďalšiu lakocinku z Geronima - kuracie stehná marinované v mede a horčici a k tomu bagetka s bylinkovým maslom, omňomňom !

Toto milujem na víkendoch. Doháňam zameškané v mojich obľúbených seriáloch ( pretty little liars, 2 broke girls, two and a half men) a vychutnávam si fajnové raňajky  - najlepšie vianočku so slivkovým lekvárom <3

hide and seek
Ja, zloduch :D

Dúfam, že sa vám tretie pokračovanie rubriky photo diary páčilo, pomaly už zbieram fotky do ďalšej časti :) Prajem vám všetkým krásny zvyšok slnečnej nedele ! :-*

14 komentárov:

  1. super fotky a s tou čelenkou ti to moc sluší !

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Ta 8. fotka je zcela dokonalá! ^___^
    A všechno jídlo vypadá opravdu mňamózně :3

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Amazing! Your life looks so fun, and tasty!
    www.styleandbeautyforless.co.uk

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Ach, aj ja milujem vianočku a tak dlho som ju už nemala :D...inak republika východ je mega, celý nápad, marketing, všetko!...a v košických sekáčoch si aj ja vždy nakúpim. aj na DIY projekty sú ako stvorené, nie je ti ľúto, ak náhodou niečo pokazíš :).

    OdpovedaťOdstrániť
  5. Si strašne krásna <3 Super fotky ! :)

    Miriam
    www.miriamsefcikova.blogspot.com

    OdpovedaťOdstrániť
  6. hahhaa, ja zloduch ma pobavilo :D

    http://veronikakrasnicka.blogspot.sk/

    OdpovedaťOdstrániť
  7. Škoda, že pridávaš iba jeden príspevok za týždeň :(

    OdpovedaťOdstrániť
  8. http://emasfashionblog.blogspot.sk/2014/04/moda-v-sekacoch.html , veľmi by ma potešil tvoj názor :) Vďaka tebe som napísala tento príspevok a musím povedať , že zatiaľ asi najzaujímavejší zo všetkých :) a ešte k tebe :) Si úplne skvelá, beriem ta ako môj vzor ako pre blogerku :) Skvelý štýl, skvelý blog a skvelé outfity. Si jedným slovom úžasná :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Emka, spravila si mi strašnú radosť ! Tvoj článok som si prečítala a nájdeš tam odo mňa aj komentár ;) Už som to síce napísala tam, ale zopakujem, že ti v blogovaní držím palce. Momentálne veľmi silno šírim toto posolstvo - nakupovať v sekáčoch, čiže téma tvojho príspevku mi bola blízka.
      Ďakujem ti za podporu, som hrozne rada, že sa ti môj blog páči !

      Odstrániť
    2. nemáš zač, vážne ta obdivujem ako blogerku, a prídeš mi skvelá ako môj blogerský vzor :) Máš úžasný štýl a už len preto keď vidím ako sa zo sekáčov skvele obliekaš tak tam budem chodiť určite častejšie :) dúfam, že sa príspevok páčil :)

      Odstrániť
  9. Šumny večar Michaela, sme čuli že še ci lubilo v republikevychodu. Barz veľku radosc mame. Kedz pridzeš na jutre ta šebe pitaj dzifčatka co ce obskakuje vernostnu karcičku a budzeš mac navéčnosc zľavu a to ešči ľepši šmakuje ňe?

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Tak toto ma dostalo ! Prekrásny komentár, mám úsmev na tvári od ucha k uchu :) Veľmi še mi lubilo v republikevychodu a šmakovalo mi nenormalne , taže pridzem zaš a vyjem vám šicke palacinky :D

      Odstrániť