sobota 22. marca 2014

precious company

Dnes som mala pri fotení outfitu ultra spešl spoločnosť. Prišla mi moja drahá sesternica, s ktorou sme už dávnejšie plánovali, že dáme nejaké foteníčko, len nám to nikdy nevyšlo. Konečne sa to podarilo a bolo nám spolu supersky ! Nejde len o to, že je moja rodina, ale je to proste moja soulmate a jedna z najlepších kamarátok <3

K outfitu - na sebe mám staršie kúsky oblečenia a všetky sú zo zliav za veľmi smiešne peniažky :) Vzorované high waist pants (7€) patria momentálne medzi moje obľúbené. Takmer všetko, čo má vysoký pás má u mňa veľkú šancu na lásku :D Ja už na sebe neznesiem veci s nízkym pásom, bedrové nohavice a tak... nepáči sa mi to. Čo sa mi ale vždy páči sú oversized svetre. Mám ich veľa, ale nie je to dosť. Stále pokukujem po ďalších. Klobúčik poznáte - no mám proste klobúkové obdobie, nosím ich furt. Keď mne sa už bez nich outfity nepáčia, príde mi, že si vyslovene pýtajú "Miši dopasuj ku mne ešte klobúk prosím" ... Všímam si ale, že nie som jediná, lebo 70% blogeriek, ktoré sledujem, sú na tom podobne a klobúk nesmie chýbať takmer pri žiadnom outfite. Aj vy ste tomu podľahli ? Ja si plánujem kúpiť ešte hnedý, ale nikde som taký nevidela, takže ak má niekto tip, sem s ním ! :)
















shoes - vintage / high waist pants, bag, sweater - h&m / hat - primark / watch - casio / 




Pofotila som si aj moju krásnu Simonku, tak aby ste sa aj vy pokochali, prídávam pár fotiek :) Táto pôvabná dievčička má jeden z najkrajších instagramov ever - nájdete ju pod menom @smionka









12 komentárov:

  1. Klobúky sú TOP. Nádherné ste obe. Skvelé fotky :)

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Musis uznat, ze tie nohavice ti od kolien dolu jednoducho nesedia a nevyzeraju dobre. Avsak to s tym tvojim ocarujucim usmevom zachranujes a clovek ti odpusti vsetko ;) Simonu sledujem cez instagram rovnako ako teba a uznavam, ze to dievca je jednym slovom uzasne. Nech vam ten rodinny vztah vydrzi navzdy, lebo rodina je najviac. Pozdravujem vas a zelam vam zo srdcaen to najlepsie kocky. Karolina

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Tie nohavice žiaľ nie sú mrkvové, sú tam dole príliš široké. Jasné, že by sa mi páčili oveľa viac, keby boli úzke. Nevadí, aj tak majú za tú cenu a pre svoj vysoký pás miesto v mojom srdci, haha :D So Simkou veľmi pekne ďakujeme za milé slová !

      Odstrániť
  3. Simonka si nechce vytvorit blog?

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Na tvojom blogu som prvý krát a hneď si ma oslovila. :) Videla som dosť veľa blogeriek, ale tvoje písanie a fotky sú vždy očarujúce. Držím palce s blogom, pretože ti to rozhodne ide. :)
    Pozravujeeem! :)

    OdpovedaťOdstrániť
  5. simonka je síce pekná, ale ty si tak neokukane pekná, čiže body naviac, simoniek je už na svete priveľa, ty si spešl :)

    OdpovedaťOdstrániť
  6. Nádherné fotky, ste proste famózne! BEST BLOG EVER ♥

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Jejda, ďakujeme krásne a ja osobne mám ešte zvlášť poďakovanie za best blog :-*

      Odstrániť
  7. Mas nadherny sveter, ktory ti tisko zavidim a obe ste velmi pekne na fotkach :)
    Navyse sa musim priznat, ze uz sa neviem dockat dalsieho tvojho postu (uz asi neprejde den kedy neceknem ci pribudlo nieco nove odteba ^^). Len tak dalej!

    OdpovedaťOdstrániť