sobota 19. apríla 2014

curves in white

Po dlhšej dobe tu máme opäť outfitový príspevok. Včera som mala vďaka krásnemu počasíčku možnosť obliecť si veci, ktoré ste mohli vidieť v new in poste TU.
 Dnes by som vám chcela napísať niečo iné, špeciálne. Pred niekoľkými dňami som totiž narazila u jednej z mojich obľúbených blogeriek na príspevok, v ktorom mala na sebe biele skinny nohavice (je to krásne, štíhle žieňa s peknými nohami) a medzi komentármi som našla pár úplne nezmyselných poznámok od nejakých "módnych znalcov", v ktorých jej vysvetľovali, že biele nohavice si predsa nemôže vziať, že ju to hrozne rozširuje a že v nich vyzerá tučná. Hrozne ma to nahnevalo. Áno, je pravda, že biela farba nohavíc všetko prizná, ale to ešte neznamená, že si ju môžu dovoliť nosiť iba dievčatá, ktoré majú 45kg. Berte tento príspevok ako posolstvo :D Vy to o mne síce neviete, ale som úchylák na také plné, ženské postavy - krásne väčšie zadky, boky, ... Nehanbím sa napísať, že za takou postavou sa dokonca aj ja ako žena otočím, kdežto chudučké dievčatá ma vôbec neberú ... Čo som týmto celým chcela povedať je, že vy, dievčatá, ktoré máte sexy krivky, ale túžite byť ako paličky, robíte chybu. Vážte si svoju ženskosť ! Ja sa napríklad cítim v týchto bielych vysokých nohaviciach ako Beyonce ;)














jeans - pull&bear / bag, earrings, pink and blue bracelet - h&m / cropped sweater - zara / shoes - stradivarius / gold bracelet - topshop









34 komentárov:

  1. Jako vždy krásné a máš parádní nohy! :)

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Super Miška, fajna ženská ricka :D Tiež chcem takú :))

    http://veronikakrasnicka.blogspot.sk/

    OdpovedaťOdstrániť
  3. pekné posolstvo :) tipujem, že títo mudrlanti neboli podpísaní... máš v tom krásnú a sexi postavu, hodí sa ti to, pretože vidieť, že sa v tom cítiš dobre a to je hlavné!

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Áno, povedala by som, že to je základ - cítiť sa dobre a sebavedomo :) Samozrejme, že mudrlanti sú nepodpísaní, vždy to je tak. Ďakujem ti za pochvalu ! :*

      Odstrániť
    2. za to, ze niekto vyjadril svoj nazor a nie je totozny s tvojim, tak musi byt ten clovek mudrlant? trosku si mimo, prepac.

      Odstrániť
  4. tie topánky sú krásne !
    http://accessoriesforbeauty.blogspot.sk/

    OdpovedaťOdstrániť
  5. krásne ako vždy Miška :)len tak dalej,vždy sa teším na tvoj nový post.. :)

    OdpovedaťOdstrániť
  6. veľmi svieže a jarné, topánky sa mi ľúbia a v nohaviciach máš dobrý zadok... :)
    D.

    OdpovedaťOdstrániť
  7. paci sa mi outfit, ale tvoj komentar je TOP!! :) Dakujem za pripomenutie toho ze vlastne ani nezalezi na tom aby bol clovek chudy :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Naozaj nezáleží. Kým sa žena nepáči sama sebe, nebude sa ani ostatným, je jedno koľko váži. Za máličko :)

      Odstrániť
  8. boze tie boty su fakt bozske!!!!! nevies mi poradit, ake cislo si ked tak objednat?(kebyze som si ich dala kupit...) nosim vacsinou 37, len tenisky 38

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Podľa mňa Stradivarius je obchod, kde veľkosti presne sedia. Ja nosím sandálky vždy 38ky a aj tieto sú 38, sadli ako uliate :)

      Odstrániť
  9. Sú perfektné ! a maximálne ti idú.. a aj tvojej postave. 11 bodov z 10tich.. si mega ! :)

    http://my-little-fashiondiary.blogspot.sk/

    OdpovedaťOdstrániť
  10. Wow Misi vyzeras uplne uzasne! Krasne krivky!!! Mozem sa opytat kolko merias? :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Jéj, ďakujem :D Meriam 166cm, takže sa všeobecne zaraďujem medzi nižšie dievčatá. Medzi všetkými mojimi kamarátkami som najnižšia :)

      Odstrániť
    2. Ja som tiez vzdy ta najnizsia :) lenze ja nemam ani tych 160cm, a to je uz celkom problem niekedy :)) naozaj si uplne krasna a inspirujuca!

      Odstrániť
  11. aj veľká riť vie očariť !!! (absolutne to nemyslim zle) žena má mať patričnú zadnicu.....lepšie ako nemať žiadnu ;))

    OdpovedaťOdstrániť
  12. Úplne super! :) Mne sa najmä páči ako si si dala k tým nohaviciam s vysokým pásom krátky sveter a zvýraznila si tak svoj pás :) BeCreativeWithLadyB

    OdpovedaťOdstrániť
  13. tie nohavice ti parádne seknú! fakt by som si priala mať takú postavu. avšak svetrom si sa mi príliš netrafila do nôty, jednak sa mi tento konkrétne veľmi nepáči, jednak mám týchto širokých vecí po krk, pretože širokých tričiek, svetrov, čo vyzerajú akoby ich niekto nosil predo mnou sú plné obchody a zohnať niečo normálneho strihu, aby ma to nerozširovalo, je "mission impossible". v každom prípade tebe to na kráse neubralo, aj keby si na seba dala vreco :))

    OdpovedaťOdstrániť
  14. Krásně napsané, 100% souhlas!
    Myslím, že vypadáš naprosto úchvatně, vážně, moc se mi to líbí!
    Ten svetr je boží, nádherná barva a ty boty jsou TOP <3

    Úžasný blog, úžasná blogerka, jednoznačný FOLLOW, byla bych moc ráda, kdybys navštívila i ty můj blog a třeba taky dala follow, po dlouhé době jsem se vrátila na blogspot, takže to tam potřebuju trochu rozhýbat, ale jestli se Ti nebude líbit, tak nevadí.

    K L A R A | klararecman.blogspot.com

    OdpovedaťOdstrániť
  15. Krásný svetr a náramky, krásně sladěný:)

    OdpovedaťOdstrániť
  16. páči sa mi tvoja riťka aj krivky! super

    OdpovedaťOdstrániť
  17. myslíš pavlínu jágrovú? tam by som si komenty už nečítala lebo... :D
    inak myslím, že som ťa videla v nedeľu večer na mäsiarskej a ak si to bola ty, tak si krásna nielen na fotkách, ale aj naživo :)

    OdpovedaťOdstrániť
  18. hrozně moc ti to sluší :) mně se líbí tahle kombinace bílé a mentolové čím dál víc :) a s křivkami máš taky pravdu, holka bez zadku neni holka, ale prkno :D

    OdpovedaťOdstrániť
  19. parádní outfit, krásně zvolený doplňky! jsem ráda, že jsem tě přes fb "móda ze slovenských a českých ulic" objevila ;) sleduji!! :)

    http://giallotulipano.blogspot.com/

    OdpovedaťOdstrániť
  20. To je super, že se také najde člověk, který neprahne po kostnatých kolenech a deseticentimetrové mezeře mezi stehny :D
    Já jsem třeba od přírody docela hubeňour a vždycky mě to štvalo :D
    Ty vypadáš perfektně! :))

    OdpovedaťOdstrániť
  21. Super sveter , ten outfit nema chybu ! :)

    OdpovedaťOdstrániť