nedeľa 6. apríla 2014

MSM

Po týždňovej pauze som späť ! Veľmi ma mrzí, že som takto zanedbala blog, ale problémom bol opäť nedostatok voľného času a navyše ma nemal kto pofotiť. Ale som späť v hre a budem zas postovať častejšie !
Aby ste mi odpustili túto odmlku, pripravila som si pre vás príspevok, v ktorom uvidíte hneď 3 outfity. Jeden na mne, ďalší na Simonke, ktorú už poznáte a ten ďalší na jednej z mojich bestiek - Tinke. Jedným z milióna dôvodov, prečo ľúbim svoje najlepšie kamky je, že im móda nie je vôbec cudzia, a preto uvažujem, že by som sem mohla sem-tam pridať aj ich outfity, mohlo by to byť príjemné spestrenie, čo vy na to ?

Tento outfit som mala v hlavičke už odkedy som si v sekáči kúpila tento pepito blazer (bola to láska na prvý pohľad - stál 2€ ). Je z príjemného, ľahkého materiálu a okrem vzoru sa mi páči aj strih - dokonca má vypchávky na pleciach ! Pamätáte sa, ako som spomínala,  že mám tento retro prvok rada ? :)  Hrozne sa mi to páči ! Košeľa, ktorú mám na sebe je tiež zo second handu a oslovila ma kvôli svojmu pánskemu, púzdrovému strihu - akurát, že som ju zabudla odfotiť bez blazera, takže to nevidíte.
Na fotkách je trošku skreslený odtieň môjho rúžu - našla som ho na spodku mojej krabice plnej rúžov, ani som nevedela, že taký mám, ale zapáčil sa mi :D V skutočnosti je to taká malinová farba - značka Pupa. Myslím, že ho teraz začnem nosiť častejšie.











blazer - second hand / hat, handbag  -h&m / watch - casio / bracelet - sheinside.com / shirt - second hand (s. Oliver) / pants - stradivarius / shoes - gate

Tinka nám ukázala svoj outfit v dvoch variáciách - s koženkou a s kožušinovou vestou. Mne osobne sa veľmi páčia outfity, kde je holá koža a na tom niečo kožušinové - je to skvelý kontrast, preto hlasujem za tú kožušinkovú variantu, čo vy ?
 Viac Tinky nájdete na instagrame @tinkazucho





earrings - Fero Mikloško / crop top, handbag - h&m / faux fur vest - mango / skirt - stradivarius / tights - tezenis / shoes - office shoes

Simonku som fotila v all black outfite, ktoré máme tak radi, ale veľmi jej závidím aj nový kabátik, ktorý si ukorystila za báječných 15€ !!!! Takže nájdete jednu fotku aj v ňom.
Viac Simonky nájdete na instagrame @smionka





sweatshirt - godbye (hahacrew) / jeans - h&m / shoes - adidas originals / coat - springfield / watch - roxy

A ešte niečo z bekstejdžu :-)






Tak ako, odpustíte mi tú neaktivitu ? :D 

47 komentárov:

  1. Ste nádherné !! :) a ste sa anšli, pretože všetky 3 ste ako z módneho časopisu.. ba rovno z titulky ! :D :) Super príspevok :*

    OdpovedaťOdstrániť
  2. to sú naozaj krásne outfity, v sekáči som ešte nenakupovala ale asi by som mala začať :D
    http://mimslady.blogspot.sk/2014/03/girly-spring-giveaway.html

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Určite do nejakého sem-tam zajdi, ja mám odtiaľ pár kúskov, na ktoré som fakt veľmi hrdá a stálo ma to tak smiešne málo :) ... a ďakujeme !

      Odstrániť
  3. Zbožňujem tvoj vycibrený štýl Miška! :)

    OdpovedaťOdstrániť
  4. krásne a presne ten istý outfit ktorý má Tinka, mám aj ja presne ten crop top aj sukňu, ste krásne :) a odpovieš na komentáre z príspevku photo diary ? :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Práve som ti písala :) Si veľmi milá, toľko chvály :*

      Odstrániť
    2. nie viac ako ty :) si vážne skvelá blogerka :) A keď som zistila , že si z košíc ako ja takmer som omdlela :D a myslím no nie som si istá či som ťa nezazrela v meste minulý týždeň:)

      Odstrániť
    3. a práve som dostala úžasný nápad, chcela by som s tebou urobiť rozhovor na svoj blog tak kebyže máš niekedy čas tak mi napíš na blog alebo tu nejaký kontakt (facebook, mail alebo niečo také) a urobili by sme rozhovor :) si moja veľká inšpirácia :)

      Odstrániť
    4. Že som pre niekoho inšpiráciou je pre mňa tá najväčšia pochvala ! Veľmi rada si s tebou dám rozhovor, napíš mi na facebook - nájdeš ma tam pod mojim menom - Michaela Kovalčíková

      Odstrániť
    5. určite veľká inšpirácia :) :3 a ďakujem za možnosť urobiť rozhovor si úplne krásna :)

      Odstrániť
  5. Len som nasla tvoj blog vdaka facebooku a moc chvalim! :) a ma prekvapuje ze kolko Slovaciek ktore nakupuju v sekacoch vyzeraju super a nehambia sa za to! Len tak dalej :) potesi ak kuknes aj moj blog :)
    http://bigheadsisland.blogspot.it/

    OdpovedaťOdstrániť
  6. bomba fotky a super napad fotit aj kamosky :)) sak coby nie, ked ste vsetky take stylove:))

    http://veronikakrasnicka.blogspot.sk/

    OdpovedaťOdstrániť
  7. Ta mikinka hahacrew sa da kupit? kde?

    OdpovedaťOdstrániť
  8. Tinka vas tentokrat zotrela na plnej ciare ;)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. tiez si myslim ;)
      outfit na 1!

      Odstrániť
    2. Akurat som to chcela napisat. Tinka so Simonkou ta tentokrat uplne zatienili :-)

      Odstrániť
    3. podla mna ste uplne mimo ved tamtie outfity stretnete na kazdom jednom rohu, je to tuctove. miskine outfity su sofistikovanejsie uplne inaksi level

      Odstrániť
    4. ale ženské, zatiaľ čo Miška mi pripomína vernú kópiu Willyho Wonku

      Odstrániť
    5. Som rada, že objekty, ktoré som si vybrala sa vám tak páčia :) Dievčatám tie pochvaly odkážem a už som teda na 100% rozhodnutá, že takéto fotenia si zopakujeme, keď majú taký úspech :) Cieľom bolo, aby bol blog trošku pestrejší a tešila som sa, že mi napadlo niečo nové - ešte som sa s tým nestretla na žiadnom z blogov, ktoré sledujem. Ak chválite Simonku a Tinku, ako keby ste chválili mňa, takže "zatienili ťa" alebo "ona vas zotrela" - beriem to len a len pozitívne.
      P.S. : tento outfit bol fotený do témy wo(men) style pre jednu stránku a Willyho Wonku totálne milujem ! :-)

      Odstrániť
    6. Miška ty si super, tvoj blog sledujem asi najkratsie ale preskumala som ho cely od zaciatku a stal sa mojim najoblubenejsim. Na tvojom outfite je perfektné všetko. vyzniem ako trapna puberťáčka ale stala si sa mojim modnym vzorom =)

      Odstrániť
    7. He he, skromnost ti rozhodne nechyba :-)

      Odstrániť
  9. Outfit za ktorým by som sa otočila je jednoznačne tvoj Miši <3 To sako je super a za 2€ ? wow !

    Zuzka

    OdpovedaťOdstrániť
  10. http://bigheadsisland.blogspot.it/

    OdpovedaťOdstrániť
  11. UAU, krása! :-) Tvoj priateľ je šťastný chlap keď ma po boku takúto fešandu, všetci mu môžu závidieť. Držím palce s blogom ;-)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. davnejsie som vas videla s frajerom a ste hrozne stylovy par......ty sa obliekas krasne velmi ta obdivujem a drzim palce v blogovani ide ti to perfektne !

      Odstrániť
  12. Asi to vyznie zvláštne, ale ja by som chcela byť tvoja kamoška, keby som bola z Košíc :D :D ale naozaj....si štýlová, bláznivá, zábavná a píšeš zaujímavo a pútavo, čiže máš aj niečo v hlave a nie si povrchná a namyslená. Asi by sme si rozumeli :D

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Keď som si prečítala svoj komentár, strašne som sa v ňom našla :) Myslím to tak, že ja mám tiež pár takých "platonických lások" - asi dve blogerky, ktoré keď čítam, hovorím si, že by som sa s nimi chcela kamošiť :D Takže vôbec mi to neznie zvláštne, hlavne som strašne rada, že máš zo mňa taký pocit :) Škoda, že nie si z Košíc ...
      (A ďakujem za milé slová :))

      Odstrániť
    2. aj ja ťa chcem za kamošku prosim prosim :D aj Zucha ! :D

      Odstrániť
  13. WOW! Ste úplne krásne a nádherné!! Veľmi milé baby ste :))
    A k outfitom ..no comment.. dokonalosť od vlasov až po špičky ;) :3 :))

    OdpovedaťOdstrániť
  14. a teraz jeden koment od veci :D - aké máš zvonenie na telefóne ? :D

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. klobuk dolu! najlepši koment ever :D :D :D :D :D prisahaaaaaaaaaaam

      Odstrániť
    2. Miška nehovor lebo celé Košice budú mať také zvonenie :D "priscambohu" aj ja ! :D

      Odstrániť
  15. Miška si nam slubila , že budeš postovať častejšie ... no od nedele je uz piatok a ty stale nic :(, dalsi prispevok bude opat az v nedelu ?

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Suhlasim uz je to tu nuda s prispevkom raz tyzdenne :(

      Odstrániť
    2. aj ja som sklamana

      Odstrániť
    3. Aj mna to velmi sklamall... Dost smutne, kedze blog je zalozeny nedavno a uz je zanedbavany

      Odstrániť
    4. aj ja chcem prispevky castejesie :(

      Odstrániť
    5. Suhlasim chceme castejsie prispevky !!!! :(

      Odstrániť
  16. Ste také zlaté! :) Vybrali ste si aj super miesto na fotky, úplne to dotvorilo atmošku. Simčin outfit sa mi páči asi najviac, pretože mi je najbližší...

    OdpovedaťOdstrániť
  17. Simonka má nádherné vlasy ! :) a páči sa mi veľmi ten pepito blazer :)) v ktorom sekáči v KE nakupuješ ? ja si nikdy neviem nič nájsť :/

    OdpovedaťOdstrániť