streda 16. apríla 2014

new in

Ako som sľúbila, v tomto príspevku vám ukážem, čo som si kúpila cez víkend v Bratislave. Na začiatok musím povedať, že hoci som sa prehrabala vo všetkých mojich obľúbených obchodoch veľmi detailne, nenašla som veľa vecí, ktoré by stáli za kúpu. Vždy, keď som držala v ruke niečo priemerne pekné, povedala som si, že je šialené vyhodiť za to 30€, keď v sekáči si nájdem možno niečo krajšie a za 3€. Napriek tomu mi pár noviniek do šatníka pribudlo.

Základom pre mňa bolo kúpiť si nejaké pekné, elegantné, čierne topánky - sandálky, alebo lodičky. Podmienkou bol remienok okolo kotníka. V Stradivariuse som si skúšala viacero botičiek, ale keď som obula tieto, bola to láska ...
Na fotke vyzerá byť opätok nižší, než v skutočnosti, ale to uvidíte (snáď už čoskoro, len sa musí vonku otepliť :/), keď v nich nafotím outfit. Obrovskou výhodou je hrubý opätok, ktorý je nie len IN, ale vďaka nemu je chôdza pohodlnejšia a stabilnejšia. Veľmi sa z nich radujem, zdá sa mi, že v nich moje nôžky vyzerajú tak vznešene :D




Už som raz v niektorom príspevku spomínala, že do Pull&Bear chodievam vždy na rifle, ako niekto do Lidlu na rožky :D Oni ako keby šili presne pre mňa. Ja neznášom rifle bez vysokého pásu, z bedrových mi je normálne až zle. V tomto obchode je veľmi ľahké nájsť high waist džíny a okrem toho chválim kvalitu a materiál. Na mojom pomyselnom wish liste boli už dlhšie obyčajné, jednoduché, čierne skinny s vysokým pásom a ideálne skrátenej dĺžky - takže aby bolo trošku vidno kotníky ... veľmi som sa radovala, keď som tu práve také našla.


V rovnakom obchode som našla aj ďalšie rifle z môjho pomyselného wish listu. Kritériá som mala rovnaké, ale zháňala som biele. Tieto sú dokonalé, sledujte ten vysoký pás !!!! <3


Veľmi sa mi páčia veci v mint farbe, ale žiaľ, nemala som šťastie na žiaden pekný kúsok. Konečne som narazila na niečo, čo ma upútalo. Tento creopped svetrík zo Zary si získal moje srdiečko :) Určite ho čoskoro uvidíte v outfite.


black jens, white jeans - pull&bear / cropped sweater - zara / shoes - stradivarius

Čím ste si naposledy urobili radosť vy ?

18 komentárov:

  1. Ten svetr mám stejný! Jinak ty boty jsou krásné:)
    www.style-with-smile.blospot.cz

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Ďakujem, botičky sa aj mne veľmi páčia :) A svetrík máš v rovnakej farbe ?

    OdpovedaťOdstrániť
  3. haha též chodím pro jeany do P&B =))

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Tie sandalky su krasne :) Ja chodim napriklad na rifle len do Bershky, kedze mi inde vobec nesedia :/...aaa nemohla by si prosim niekedy urobit post o tvojich ruzoch? Kde ich nakupujes atd...O:)

    OdpovedaťOdstrániť
  5. Z tvojho nákupu ma najviac očarili sandálky:) a určite chcem vidieť Mišelinovský outfitík:)

    OdpovedaťOdstrániť
  6. aj ja dlho zháňam nohavice s vysokým pásom a najviac ma očarili sandálky :3 sú neuveritelné <3 aj keď sa mi takýto štýl pred tým nepáčil ale začal sa mi veľmi páčil a sú úplne úžasné <3 :)

    OdpovedaťOdstrániť
  7. topánky sú bombové!:)

    http://michelleeskingdom.blogspot.sk/

    OdpovedaťOdstrániť
  8. sandálky sú skvelý úlovok a to s tými riflami, píšeš mi z duše, Pull&Bear je jediný obchod z ktorého mi rifle sadnú "ako riť na šerbeľ" :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Vážne ? Cii, tak nie som sama :) Ešte, že existuje taký obchod, v iných mám totiž dosť problém nájsť niečo, čo mi sadne.

      Odstrániť
    2. no, tiež som zaň vďačná :)

      Odstrániť
  9. zlatko krásna si aj topánky sú bohovské a nechcem ťa buzerovať, ale nemôžem sa zdržať. Kotník je totálne české slovo a po slovensky je to členok. Keď už máš blog tak do budúcna by bolo fajn to vedieť :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Vôbec to neberiem ako buzeráciu, napísala si to pekne :) A ďakujem !

      Odstrániť
    2. Že si to zobrala takto a neurazila si sa (čo samozrejme nebolo mojím zámerom urážať) len svedčí o tom, že musíš byť skvelé dievča. Máš pekný blog a vkus :)

      Odstrániť
  10. Ahoj :) prosím ťa koľko stály tie biele nohavice tiež také zháňam :) ďakujem

    OdpovedaťOdstrániť