pondelok 14. apríla 2014

photo diary part 4

Rubriku photo diary už poznáte. Poďme si zhrnúť, čo som robila, jedla, kde som sa flákala a ako som sa mala :)




 

Venovala som sa mojej obľúbenej víkendovej aktivite - to znamená vychutnávaniu si mňamkových, zdravých a pekných raňajok a leňošeniu v posteli :) Na nožkách mám moje obľúbené čipkované pongy z Primarku a chystám sa pořídit si ich aj v bielej a ružovej farbe.

Snažila som sa trošku nakupovať, ale nemôžem si pomôcť, odkedy som second handový vymetač, je mi ľúto vyhadzovať peniaze sa veci v normálnych obchodoch. Vyhlasujem, že nakupovanie v obchodných centrách ma prestalo baviť.


Z práce sme dostali takú "kreditku" do city wellness, tak som bola trošičku zrelaxovať :)


Cara pridala na instagram tento quote a ja úplne súhlasím :D

So Zuchom sme si spravili pekný piatoček. Najprv sme šli na zázvorovú limču do nášho obľúbeného Lobby a potom sme sa vybrali na večeru do Jazzu. Ja, keďže všade testujem pizzové rožky, nemala som ťažké rozhodovanie. Zucho si dal kráľovskú porciu šalátu, zajačik :)




V ten istý piatok mi prišla do Košíc moja Viedenská bestka Erika, takže sme sa spolu so Simkou vybrali na "decentný pokec pri vínku" ... Nuž, nakoniec sme postretali kamoškov, vínko sa premenilo na cuba libre a ja som opúšťala Jazz o 04:00, aj to len preto, že ma vyhodili :D (Strašné nedorozumenie, haha :D ) 
Sranda je, že nikdy neprídem domov bez potrhaných siloniek a po uliciach sa promenádujem s očiskom jak svet...


Pochutnala som si na výbornom provencálskom obede, omňomňomňom ...

 Lak z Pupy v krásnom  modrom odtieni je mojim novým favoritom !

Nech vám nie je smutno za mojimi selfies :)




 

So Simkou a Zuchom nám bolo krásne. Po skvelom fotení sme išli rozmaznať brušká do San Domenica, kde si každá z nás dala nejakú fajnotku...

V hlavičke som mala vymyslený krásny outfit na Miss Slovensko, ale nefungovalo to, tak som rozmýšľala, že čo ďalej so životom :D

Žiaľ, za uplynulé 2 týždne som si našla čas na second hand len raz, ale narazila som na tento peknučký svetrík z najúžasnejšieho materiálu za 2€, radosť !!!!! 

V sobotu skoro ráno (5:20 !!!!!) som už cestovala do BA kvôli  Miss Slovensko - finalistka s č. 3 Lucka Uhrinová je totiž môj miláčik, tak som ju šla podporiť :) Nebyť EMMY a mojej ľúbeznej mp3ky, asi by som tú únavu a maximálne nepohodlnú cestu nezvládla.


 

3 hodiny spánku, ale nákupy sú povinná jazda...

 Mala som veľkú topánkovú dilemu, keďže som súrne potrebovala nejaké pekné, čierne, elegantné botinky, ale nakoniec som našla šampiónky ( najbližšie ukážem ! )

S Erikou nás veľmi pobavili tieto otrasné blúzy :)

Môj look na finálový večer. Nosným prvkom make-upu sú už tradične bordové pery a vlasy som vyriešila nedbalým vrkočom, akurát som predný, spadnutý premeň trošku vytočila žehličkou.



 
Lucka bola najkrajšia a počas celej show som na ňu bola hrdá <3 



 
V nedeľu večer som už cestovala domov, ale predtým sme s Erikou zašli na fajnový obed do reštaurácie Rio, kdesme si dali špagety s rukolou, cesnakom a paradajkami, ktoré boli vy-ni-ka-jú-ce a okrem toho majú bod za krásne servítky ;) 

Tak čo, sledovali ste Missku ? Čo na to celé vravíte ? Mne sa to páčilo, celkovo to malo podľa mňa veľmi dobrú úroveň, keď to porovnám s Miss Universe ... no vlastne, to sa ani nedá porovnať :D Ktorá dievčička bola vašou favoritkou ? Ja musím úprimne povedať, že z víťazky som bola sklamaná a nebola som sama - väčšina ľudí reagovala "to kto je ?" ...Bola podľa mňa oproti ostatným nevýrazná a keď povedali , že vyhráva číslo 4 a ukázali jej fotku, prisahám, že tú tvár  som si všimla prvýkrát :D Absolútne som ju prehliadala. Ale krása je subjektívna, takže možno so mnou nebudete súhlasiť.

V Bratislave som si čo-to nakúpila, aj keď len pár vecí, ale najbližšie mám pre vás pripravené new in a sľubujem, že to bude skôr, než o týždeň ... prepáčte mi to sporadické pridávanie :(



 

23 komentárov:

  1. Miska, ten bordovy ruz je uzasny :) TOP

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ďakujem Inguš, je môj úplne najobľúbenejší :)

      Odstrániť
  2. Moc hezké fotky, mám ráda takovéto posty. Moc se mi líbí ty ponožky s krajkou<3

    OdpovedaťOdstrániť
  3. V ktorom obchode maju take krasne boticky?

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Stradivarius. Momentálne tam majú veľa pekných, keby som nebola zameraná na čierne, našla by som ešte plno plno iných krásnych :)

      Odstrániť
    2. a cenova relacia? aah skoda, ze stradivarius nie je v KE:(

      Odstrániť
    3. Veľká škoda ! :( Mne príde vždy ľúto, keď vidím na blogoch ostatných blogeriek tie krásne veci zo Zary, Stradivariusu, Bershky, Pull&Bear ... Tiež som z KE a trpím :D Topánočky inak stáli všetky okolo 30€.

      Odstrániť
  4. och to jedlo! mnam!

    Inak ak mas rada Niveu pozyvam na giveaway tu: http://biancaprincipessa.blogspot.sk/2014/04/nivea-giveaway.html

    OdpovedaťOdstrániť
  5. Heej ved ty si zo studentskeho centra, ze?!!!!

    OdpovedaťOdstrániť
  6. Miška a kde pracuješ ? :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Pracujem v Študentskom servise v Košiciach - to je pracovná agentúra.

      Odstrániť
    2. Znie to dost dobre :) a co tam konkretne robis?

      Odstrániť
    3. Za touto prácou je veľa, veľa, veľa administratívy, ale podstatou je prijímať objednávky od firiem, ktoré potrebujú brigádnikov a potom tieto brigády ponúkať uchádzačom o prácu :) Začínala som ako brigádnička zhruba pred 3 rokmi a dnes som riadne zamestnaná.

      Odstrániť
  7. Ten bordový rúž ti úplne pristane!! rob často photo diary, zbožňujem to:3
    a Miss som nepozerala, toho roku ma nejak nikto nezaujal:/ pozrela som si radšej harryho :D :)
    http://petrakomarova.blogspot.sk/

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. haaa, aj ja milujem pozerať Harryho ! :D Teraz keď to chodí každú sobotu aj nedeľu, vždy sa na to teším :) ...
      A ďakujem za pochvalu !

      Odstrániť
  8. ten ruuz je uuuzasnyy...aka je to znacka a odtien prosiiiim?

    OdpovedaťOdstrániť
  9. krásné fotky, hned bych si dala všechno to jídlo!!

    OdpovedaťOdstrániť
  10. tiez som v poslednom case second-handovy vymetač a je mi luto vyhadzovat peniaze za nieco drahe, ked viem, ze nieco podobne urcite najdem za uplne lacno v sekaci :)) a nedavno som bola v budapesti a neuveris, presla som asi vsetky obchody v nakupnom centre a nasla som tam aj obrovsky second-hand, kde mali uzasne kusky !! vsetko z Anglicka.. a uplne nove..a za uplne šupky..a tie kabelky..jasne, ze som nasla presne take,ake mi chybaju, jednu som si aj kupila :)) za nejake 4 eura.. a druhu som si nemohla kupit, lebo nebola na nej cenovka a predavacka ma zamietla,ze mi ju nepreda a hned schmatla a hodila do suflika.krava jedna :D ale tak mam apson tu jednu a viem,ze sa tam urcite este vratim..a keby bol taky sekac tu v KE,tak to by bolo radosti nakupovat :))) missku som nesledovala , lebo som bola odcestovana, da sa niekde pozriet repriza?

    http://veronikakrasnicka.blogspot.sk/

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. prosím ťa vieš mi presnejšie napísať kde je ten sekáč v pešti? :P

      Odstrániť
    2. Ci pánky Veronika, to s tým sekáčom znie veľmi zaujímavo ! O ničom takom com nepočula, mohla by si nám napísať, kde ho nájdeme ? Ďakujem !

      Odstrániť