štvrtok 17. apríla 2014

PUPA multifunction

Ahojte !

Na dnes som si pre vás pripravila krátku beauty recenziu. Je to pre mňa veľká vec, keď vymením niektorý zo svojich overených kozmetických prípravkov, keďže ja nerada skúšam novinky, pokiaľ ide o tieto veci. Som ten typ, čo má rád "staré dobré". Zhruba pred 3 týždňami doniesla mamka domov 2 multifunkčné krémy značky PUPA so slovami, že by som im mala dať šancu, lebo sú hydratačné a že by možno mohli pomôcť mojej suchej pokožke. Najprv som bola trošku skeptická, ale keď som ich ovoňala ... mňam !




Takže láska išla v tomto prípade cez nos a dnes sú multifunkčné krémy mojimi absolútnymi favoritmi. Pointou týchto krémov je, ako ste mohli pochopiť už z názvu, že v jednom balení  nájdeme viacero využití. Poďme si o každom povedať niečo bližšie...

Perfect in 1 minute  je krémik určený na tvár a okolie očí. Ja mám vo zvyku nakrémovať sa vždy večer po odlíčení a keď ráno stíham, tak si dám jemnú vrstvu krému aj predtým, než sa začnem líčiť. Mám hrozne citlivú a suchú pleť, takže som sa bála, ako túto zmenu moja tvár znesie, ale bola som veľmi milo prekvapená - inak by som vám o tom ani nepísala :) Môžem s kľudným svedomím povedať, že takú hebunkú pleť, akú mám odkedy používam toto, som ešte nikdy nemala. Vyhovuje mi úplne vo všetkom - konzistencia, vôňa, rýchle vstrebávanie, žiadne mastné stopy a ako vravím - tvár mám jemnučkú, vláčnu a hydratovanú.
Okrem každodenného, bežného použitia sa dá tento krém využiť aj ako obklad na tvár proti únave , keď si aplikujete bohatú vrstvu, necháte vstrebať a prebytok len zotriete tampónikom, alebo vreckovkou. Ďalšie možné využitie je odložiť krém na pár hodín do chladničky a po aplikovaní jemnej vrstvy na tvár a okolie očí dosiahnete tonizačný efekt. 


Super Moisturizing Cream je zas určený na telo, tvár, ruky a vlasy. Musím sa priznať, že ja som ho zatiaľ používala len na telo. Krémujem sa po každom osprchovaní a teraz sa na to vždy veľmi teším, lebo ten pocit hodvábne jemnučkých nôh je na nezaplatenie, naozaj. V podstate sa dá povedať, že účinky, aké má na mňa vyššie ospevovaný krém perfect in 1 minute na tvár, má aj tento super moisturizing na telo. Líši sa konzistenciou, ale tak isto sa veľmi ľahko vstrebáva a jednoducho sa rozotiera, čo je pre mňa veľké plus - neznášam krémy, pri ktorých sa nadriem, kým ich rozotriem. A v čom spočíva jeho multifunkčnosť ? Je vhodný aj ako poopaľovací krém, krém na ruky, ale čo ma najviac prekvapilo - dá sa použiť aj ako predšampónová maska na suché vlasy.
(Cena oboch krémov je 15€, ale ak máte kartičku PUPA do konca apríla sa dajú kúpiť v zľave za 10,50€)


Môžte mi veriť, ja sa len tak ľahko pre kozmetiku nenadchnem, takže keby si ma tieto krémy nezískali, ani by som sa nezmienila ... Keď ma nabudúce niekde stretnete, nahanbite sa ma pohladkať ! :D Teraz chodím po meste superjemná <3

Poznali ste tieto krémy ? Máte s nimi už niekto skúsenosť ? Mimochodom, aby nedošlo k nejakým pochybnostiam - nerobím žiadnu reklamu, krémy mi nedarovala značka len aby som im spravila reklamu, dostala som sa k nim úplnou náhodou a keďže sú naozaj dobré, šérujem pocity a skúsenosti.

Majte krásny deň, užívajte posledný pracovný deň a trošku tej sviatočnej pohody :*

6 komentárov:

  1. Miši tiež ich mám odskúšané a úplne, že láska na prvý pohľad a to mám problematickú pokožku a nie všetko mi sadne.Krásne sa vstrebávajú, takže po nich niesom ako mastná božena :D, čo je veľké plus.

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Miška možeš mi prosim napisať o tej pupa kartičke viac? stačí si ju vypýtať pri pokladni? je to vernostná karta?a zbieraju sa na nu body alebo je len taka "zlavova?"

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Tak už som ti to zistila - kartičku získaš úplne jednoducho, keď si ju vypýtaš pri pokladni a rovno už dostaneš aj zľavu na tieto krémy :) Takže body sa nezbierajú.

      Odstrániť
  3. neznám, možná zkusím, mám stejný typ pleti jako ty

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Môžem len odporúčať ! Už som počula od viacerých dievčat, že sú veľmi spokojné :)

      Odstrániť