nedeľa 18. mája 2014

let's get inspired part 2

Dúfam, že nie som jediná, čo sa má chuť zabiť pre to odporné počasie. Mňa vie počko parádne ovplyvniť a keďže som za posledných pár dní 3x zmokla (vždy som mala dáždnik, lenže v tom vetre mi bol na nič ), takýto život ma už nebaví :D Vôbec nikam sa mi nechcelo chodiť a nenafotila som vám ani žiaden outfit, hrúza ! Pripravila som si teda ďalší part lets get inspired a zlepšila si tým náladu, lebo móda je jednoznačne to, čo ma vie navnadiť a povzbudiť :)

high waist jeans - second hand / shoes - h&m / skirt - primark
 High waist džíny zo sekáča za 0,70€ ešte len čakajú na svoju premiéru, pretože som si zatiaľ nenašla čas na to, aby som ich prerobila. Plánujem z nich spraviť kraťasy, lebo sú mi bohužiaľ od pása dole príliš veľké. Btw - sú také vysoké, že dovi ! Zapínam ich pomaly niekde pod prsiami :D Dokonalé retro, milujem ich :)




t-shirt - mango / hat, shorts - h&m /
Obyčajné biele tričká s nejakým nenásilným nápisom sú pre mňa v mojom šatníku veľmi dôležité. Medzi moje naj patrí aj oversized bonjour NYC z Manga a už sa teším, ako si k nemu oblečiem tieto mašličkové kraťasy a zladím to s bordovými doplnkami a detailami.


high waist jeans - pull&bear / clutch - primark / shirt - jennyfer / bracelet - guess
Denim, biela, červená a zlatosť. Nemáš tým čo pokaziť a cítiš sa šik !


pants, sunglasses - h&m / bag - www.zoot.com


Trošku mi vadí, že vidím strapcové kabelky na každom rohu, každopádne túto svoju mám už dlho predlho a stále ju nosím rada. Na vrch by som si obliekla nejaký jednoduchý top trebars sivej, bledomodrej, alebo bielej farby, alebo možno nejakú oversized košieľku, ktorú by som nechala tak nedbalo zakasano-nezakasanú :D


floral pants - new yorker / bag, bracelets -h&m / 
Kvetinové nohavice ma moc neberú, ale tieto si prekvapivo získali moje <3 . Sranda, že som ich kupovala už hrozne dávno a po dlhom čase som na nich v skrini narazila len pred pár dňami, pri tom som ich mala tak rada :D K takému romantickému outfitu by som do účesu zakomponovla aj kvetinovú čelenku a doladila to lakom na nechty.

Našli ste sa v niektorej ukážke ? Ktorá sa vám najviac pozdáva ? V najbližších dňoch sa má počasie konečne zlepšiť, takže očakávam príval novej energie a vy tým pádom môžte očakávať príval outfitov :)





29 komentárov:

  1. joj Miška, kde ty nakupuješ v tých second handoch, že skoro všetko máš za tak lacno ? Stále keď idem ja, tak je všetko chorobne drahé na to že je to second hand. Tie prvé rifle sú krásne, a už sa neviem dočkať kedy ich na tebe uvivídm ! môžem sa opýtať, aký odtieň laku je ten na tretej fotke ? :)))))) pekný večer ti prajem :) Nika.

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Haha, ja presne viem čo myslíš ! Keď niekedy prídem do sekáča keď majú "novú kolekciu", tak veci stoja od 6 do 10€, čo je šialené. Ja chodím vymetať až vtedy, keď majú vyvesený plagát, že je všetko za 3€, alebo 2€, alebo 1,25€ :D Tie rifle som ale kupovala v takom sekáči u nás na sídlisku, kde stáli veci oveľa menej, než v Textile House, kde väčšinou nakupujem. Ten červený rúž je z rady matných rúžov od Pupy a je jediný takýto červený. Takže odtieň ti neviem povedať, ale určite sa nepomýliš.

      Odstrániť
    2. Tento komentár bol odstránený autorom.

      Odstrániť
    3. Ten ruz je odtien c. 301 mam ho doma tiez :-)

      Odstrániť
    4. Tento komentár bol odstránený autorom.

      Odstrániť
    5. Tento komentár bol odstránený autorom.

      Odstrániť
    6. kde presne myslíš ten na sídlisku ? :) ja som bola dnes, na námestí a pri steelke v second hande a neverím až že som si konečne kúpila riflovku za 1€!! :)))) Taka som z toho vedľa, že sa na ňu chodím stále pozerať do skrine :)
      ďakujem pekne :)

      Odstrániť
    7. Ja som z KVP a ako je zastávka miestny úrad - je tam taká modrá budova, na ktorej je reklama "marco second-hand" alebo tak nejak ... ale žiaľ, už ho stihli aj zrušiť :D Poznám ten pocit, keď si kúpiš niečo, z čoho más fakt veľkú radosť a stojí ťa to tak málo :) Som rada, že sa ti podarilo nájsť taký úlovok !

      Odstrániť
  2. Tyhle kabelky jsou fajn, mám takovou menší, ale ty cancoury se mi začínají trhat...
    DAwardrobes

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Miškaaaa chcem vlastniť tvoj šatník páči sa mi úplne všetko !!!!!!!

    OdpovedaťOdstrániť
  4. odkiaľ máš kvetinkovú čelenku ? :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Oooch, zabudla som to tam napísať ... Je z H&M, ale kupovaná pred rokmi :/ Teraz ich majú snáď všade.

      Odstrániť
  5. jeansy z prvej fotky a strapcová sivá kabelka! moja fav dvojka a dokopy by to vyzeralo SUPER! :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Super nápad skombinovať tie dva kúsky dokopy ! Džínsy prerobím a dám outfit aj s kabelkou ;)

      Odstrániť
  6. ty kalhoty jsou top a šortky budou ještě lepší! :))

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ďakujeeem :) Už mám v hlavičke ideu, ako si ich prerobím, len si musím nájsť čas, aby som to zrealizovala...

      Odstrániť
  7. Ahoj, vies mi poradit nejaky dobry parfem na leto?

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ahoj ahoj :) Ja som taká, že sa veľmi upínam na veci a platí to aj pri parfémoch. Počas celého roka používam Chloé, lebo je to podľa mňa najkrajšia ženská vôňa zo všetkých. Od priateľa som raz dostala aj Gucci Premiere - tá bola tiež krásna a momentálne uvažujem, že si ju zas kúpim. Jedno celé leto som používala Incanto, to je podľa mňa skvelá vôňa na leto a oproti Gucci Premiere a Chloé je podstatne lacnejšia.

      Odstrániť
    2. A Chloe myslis uplne klasicku? Alebo nejaku ediciu ako Rose? Dakujem krasne ta tipy :)

      Odstrániť
    3. Používam Chloé klasickú s tou béžovo-ružovou mašličkou :) Nemáš za čo :*

      Odstrániť
    4. ak zboznujete incanto, skuste pohladat incanto dream zlatu ediciu, kupovala som naslepo ale zamilovala som sa ako nikdy :)

      Odstrániť
  8. Great outfits! Amazing handbags, the one with the fringe is so pretty. Lovely blog here. Would you like to follow each other on GFC? Please let me know on my blog so I can follow back. Thank you.
    xox
    Lenya
    FashionDreams&Lifestyle

    OdpovedaťOdstrániť
  9. Mne sa najviac pozdáva tretia a posledná inšpirácia :)) A k tým nohaviciam z H&M ..mám presne takú istú košeľu s tým modrým vzorom :D Skúšala som si vtedy aj nohavice, ale mne nesadli.. Môžme si dať potom niekde rande v meste, ja si vezmem tú košeľu a ty nohavice :D:D:D:D

    http://veronikakrasnicka.blogspot.sk/

    OdpovedaťOdstrániť
  10. Tie džíny za 0.70 ti závidím, haha, ja také na odstrihnutie huntujem po sekáčoch už asi dva týždne, nikde nič! Asi ich už všetky holky pripravujúce sa na leto vykúpili. Snáď ale niekde nejaké zapadnuté zoženiem, lebo také niečo je na leto to najsamlepšejšie. :)

    OdpovedaťOdstrániť
  11. milujem tvoje príspevky a všetko suvisiace s tvojim blogom preto ma mrzí, že nepridavaš tak často prispevky ako slubuješ, chápem to máš kopu iných povinností, ale ked ja sa už fakt neviem dočkať dalšieho a dalšieho a dalšiehooo, krásny týžden prajem :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. To je také zlaté, ďakujem krásne ! :* Aj mňa veľmi mrzia tie časové rozostupy medzi príspevkami, fakt to nie je tak, ako by som chcela. Mám také obdobia, keď si fakt neviem nájsť čas aj napriek tomu, že sa tak snažím .... Už ale končím so skúškami, takže si budem môcť nájsť na blog viac času :)

      Odstrániť
  12. pekné kombinácie! :) boty z prvej foto som mala tiež, ale prešlapala som podrážku a veľmi mi chýbajú ... nechceš sa tých svojich zbaviť? :D

    OdpovedaťOdstrániť