nedeľa 11. mája 2014

M + S again

Čauky !

Na dnes mám pre vás pripravený ďalší príspevok, v ktorom nájdete aj našu milovanú Simonku <3 So Simkou sa mi fotí skvele, robí parádne fotky, ale nie len to. Ona je môj úplne najobľúbenejší objekt a hrozne rada si ju fotím, lebo je jednoducho krásna !


Prejdime k môjmu outfitu. Na sebe mám jeden z tých outfitov, ktorých sú plné blogy. Boyfriend jeans s opätkami teda určite nevidíte prvýkrát. Takéto outfity sa mi veľmi páčia, milujem ten kontrast ! Jasné, boyfriendky vyzerajú dobre trebars aj s converskami, ale opätky tomu dávajú taký fajnový šmrnc :). Ja som si tieto svoje kúpila strašne dávno, keď ešte u nás pojem "boyfriend jeans" nič neznamenal, je to niekoľko rokov dozadu. Pamätám sa, že keď som ich chytila do ruky (mimochodom stáli asi 5 eur :D ), tak som si povedala, že sú medzi dámskymi riflami asi len omylom :). Objavila som ich v skrini len pred pár dňami a tá radosť, keď tam nájdem niečo, na čo som zabudla sa rovná tej istej radosti, ako keby som si práve kúpila niečo nové. Hneď som si vymyslela tento outfit...













shoes - stradivarius / boyfriend jeans - new yorker / top, jacket - pull&bear / bag - primark / bracelets - primark, forever 21 /


Simonka sa nám páči v jednoduchom bielom tielku a vysokých denimových kraťasoch. Je to kombinácia, ktorá vytvorí perfektný základ celého oufitu, ktorý potom už len stačí niečim vyšperkovať. Simka na to použila nádhernú, metalickú kabelku (ktorú jej závidíme) a érforsky. 








bag - mohito / top, sweater - h&m / watch - roxy / shoes - nike air force www.queens.cz / shorts - zara

Želáme vám príjemný štart do nového týždňa ! :*





45 komentárov:

  1. Uplne prekrasne fotky! Jsem nadsena tim, jak do detailu to mas vyladene - napr naramek a poutko kabelky <3 a boyfriendy jsou bozi, sice je takovy typ outfitu ted na blozich vidan casto, ale takovyhle boyfriendy jsou podle me dost originalni a ohromne ti slusej! A ta bunda a boty, proste vsechno!
    Simce to taky hrozne slusi, hlavne v tom culiku se mi zda naprosto nadherna - nema taky blog? Hned bych ji taky sledovala :)
    Dom by Dom

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. To je strašne milé, ďakujem ! Aj za Simonku ďakujem :) Ona síce nemá blog, ale je dosť aktívna na instagrame ako @smionka, takju vieš sledovať aspoň tam :)

      Odstrániť
  2. Co mas stale s tym pozeranim do zeme pri foteni? :D

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Medzi fotkami sú aj také, kde sa nepozerám do objektívu, ale aj také, kde sa pozerám :) Nikde predsa nie je napísané, že na všetkých fotkách ( týkajúcich sa módy, outfitov...) je nutné pozerať do objektívu ;)

      Odstrániť
    2. To je v poriadku Michaela, kazdy ma svoj sposob pozovania a asi sa ti taka poza paci, sledujuc aj tvoje starsie posty. Len ma to zaujimalo, tak som sa spytala. Nic osobne alebo negativne na tom nie je ;)

      Odstrániť
  3. je to normalne, ze mate v rodine taku krasu ? nie je to fer :D vazne ste obe neobycajne krasne

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Haha, tak to je aký kompliment ! :) Ďakujeme veľmi pekne :*

      Odstrániť
  4. Trendy sa všelijako menia, ale som rada, keď ľudia si udržiavajú svoj štýl a ty ho tak akosi máš:).

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ty si veľmi zlatá dievčička, vždy mi také pekné napíšeš :) Ďakujem !

      Odstrániť
  5. boyfriend jeans outfity som videla uz kade tade, ale musim povedat, ze tvoje podanie sa mi paci asi najviac. skvely stajling !
    Zuzka

    OdpovedaťOdstrániť
  6. Wow, opravdu Vám to oběma moc sluší! Paráda!

    OdpovedaťOdstrániť
  7. Miška, zo slovenských blogeriek si jednoznačne mojou najväčšou inšpiráciou, klikám na blog o dušu =)

    M.

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Taký komentár vie zlepšiť deň :) Veľmi si to vážim !

      Odstrániť
  8. Oběma vám to strašně sluší.

    OdpovedaťOdstrániť
  9. vždy ma zabiješ tými cenami ty dieťa módnej šťasteny :))))))))

    OdpovedaťOdstrániť
  10. A tie vysoke sortky su odkial?

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Och, ďakujem za upozornenie, už som to tam doplnila :) Má ich zo Zary.

      Odstrániť
  11. Tie sandáliky ti strašne závidím:( škoda, že v Košiciach nie je Stradivarius ani Zara...štve ma to, nikde také neviem zohnať:( A to tričko je tiež top...máš aj biele, však? Odkiaľ?

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Takých voľných, krátkych tilok mám síce viac, ale konkrétne toto mám len v čiernej farbe - je t Pull&Bear, takže ďelší obchod, ktorý v KE nemáme... My tu vlastne nemáme NIČ :D

      Odstrániť
  12. Krásné fotky, obě jste úžasné :) Narazila jsem na tvůj blog náhodou a na první pohled mě zaujal a hned tě follownu na bloglovin, aby mi nic neuteklo. Budu ráda, když i ty koukneš na náš blog :)
    http://dawardrobes.blogspot.cz/

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Vitaj na blogu, som rada, že sa ti páči :) Ja s tým bloglovinom moc neviem robiť, zatiaľ som sa nedostala k tomu, aby som to tam preskúmala, ale aj na to príde ! :) Keď prídem domov, mrknem si tvoj blog.

      Odstrániť
  13. Miska si velmi sexi! Pristane ti to kebyze ta takto oblecenu stretnem tak by som len pozerala ze fiiiiiha ! Simonka je tiez krasna zena len tie boty co ma mi na jej peknych nohach pripadaju tak mohutne :D ale ona asi preferuje taky sportovy look :))) mali by vas dat niekde do casaku obidve lebo ste NADHERNE :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Úúú, koľko chvály, ďakujem za seba aj za Simonku :) Air force botičky sú podľa mňa také, že polovici národa sa nepáčia, druhá polovica ich miluje. Ja by som si ich napríklad tiež neobula, lebo to nie je môj štýl, ale napríklad na Simke sa mi práveže páčia celkovo mi tak nejak pasujú k jej človeku :))

      Odstrániť
  14. Misi ta bunda je svela! zavidim ti ju :)
    co sa tyka komentu nadomnou, tiez si myslim, ze air force tenisky posobia na tvojej kamaratke mohutne, nic v zlom:), kedze ma silnejsie nohy, tak skor nieco jemnejsie, aby nohy nenabrali este vacsi objem , moj nazor

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ďakujem ďakujem, bol to jeden z tých vydarenejších zľavových úlovkov :)

      Odstrániť
  15. ja svoje mohutne nohy milujem a erforsy takisto , ak by som si chcela obut nieco ine tak si obujem :) peace

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Hlavne ich nemáš mohutné, máš nádhernú ženskú postavičku, akú máme v rodine :*

      Odstrániť
    2. no ale dost si pribrala , sorry

      Odstrániť
    3. To dievča nemá ani 50kg pre boha živého :D Pokojne nech ešte priberie !

      Odstrániť
    4. Misi a ty kolko vazis? :P, ak to nie je verejne tajomstvo

      Odstrániť
  16. To jsou super outfity oba! Boyfriend džíny se mi hrozně líbí, ale sebe si v nich nějak nedovedu představit. :D A bundička je skvělá!

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ďakujem :) Najdôležitejší je dobrý strih. Ja som si prednedávnom chcela kúpiť ďalšie boyfriendky - na figuríne vyzerali krásne a keď som ich dala na seba, bola som normálne, že smiešna :D Tak možno si len zatiaľ nenašla tie pravé.

      Odstrániť
  17. Perfektne! Neni o com. Tie topanky <3 mrkni aj k nam na give away urcite ta zaujme :)

    OdpovedaťOdstrániť
  18. Zapla som blog, pozrela prvu fotku a po dlhom case si povedala ze WAU, kym som neposunula fotku nizsie a nezbadala tie sandalky, mne sa nepacia, ani trosku a toto cele len pokazili...pamatam si ta este par rokov dozadu, mozno rok 2012, vtedy si sa mi pacila ovela viac, obdivovala som ta, mam pocit, ze si mala trosku iny styl ako teraz, taky modernejsi, zenskejsi, to ze ta tie outfity zostaruju si si tu uz precitala to ti nejdem pisat, len ja nezvyknem blogy komentovat tak uz ti to tu napisem vsetko co ma napadne :) ale nech si kazdy nosi co sa mu paci a v com sa citi pohodlnejsie, ja len ze nedalo mi to nenapisat...p.s. poslednu dobu mam na teba stastie, stale ta niekde stretnem a nazivo vyzeras tak na cerstvych 18
    p.s 1: ked ma simonka mohutnejsie nohy tak ja uz potom nicomu nerozumiem...

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Vážim si každý jeden komentár s názorom, keď si niekto nájde čas a napíše, čo sa mu páči a čo nie :) Človek sa nemôže páčiť každému, všetci máme iný vkus a vďaka tomu je móda zaujímavá a pestrá. Napríklad ty si prvý človek, komu sa nepáčia tie sandálky. Všade o nich čítam a počúvam len samú chválu :) Že vyzerám na čerstvých 18 beriem ako lichôtku, je to milé :) A tiež som názoru, že Simonka má od mohutných nôh ďaleko.

      Odstrániť
    2. alebo niekto priberie kilecka naviac a niekto zhodi
      btw sandaliky sa mi pacia :)

      Odstrániť
  19. Velmi pekna outfitova myslienka. Ak sa mozem vyjadrit, viac by sa mi k boyfriend dzinam hodili jednoduche lodicky. Tie sandalky su sice pekne, ale posobia na mna v tomto pripade rusivo. Taktiez by som zvolila viac priliehavy top, pretoze tento - specialne fotka cislo 12 - ti pridava dobrych par kil. Lenka.

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ďakujem :) Jasné, že sa môžeš vyjadriť, na to tu tie komentáre sú a ja mám radosť z každého názoru na mojom blogu. Súhlasím, čierne jednoduché lodičky by k tomu boli TOP, ale žiaľ, neviem zohnať také, ktoré by spĺňali všetky moje kritériá. Už dlho sa nachádzajú na mojom pomyselnom wishliste. Naopak ten voľný top by som asi nemenila :)

      Odstrániť
  20. Absolútne úžasné fotky, aj outfity! sandálky sú podľa mňa absolútny top a dokonale k boyfriend džínam ladia Hold niekedy treba porušiť niektoré fashion pravidlá a vytvoriť nové ;)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ďakujem ďakujem ! Vážim si tvoj milý názor :)

      Odstrániť