streda 18. júna 2014

Justin Timberlake 20/20 Tour, Prague 2014

Mám v živote pár vecí, ktoré ma extrémne nadchýnajú a jednou z nich je mr. gorgeous Justin Timberlake. Možno si niektoré z vás, ktoré sú tu so mnou od začiatku ( <3 ) spomínajú na TENTO článok, v ktorom som písala o svojich doterajších splnených snoch. Jedným z nich bolo počuť a vidieť naživo Justina. Kedysi, keď som o tom ešte len snívala mi ani len nenapadlo, že sa s ním stretnem rovno 2x ... a kto vie ? Možno sme ešte neskončili :D Na jeho koncert v Prahe ( konal sa 3.6., ale ja píšem oneskorene, shame on me ) som sa tešila strašne moc, lebo som si plánovala vynahradiť to, že na jeho koncerte v Londýne som stála príliš ďaleko a môj cieľ bol DOTYK :D V tomto príspevku nájdete pár random fotiek z kratučkého výletu do Prahy, ale hlavne naše zdokumentované zblíženie s Justinom !!!   

Ó áno, Starbucks je určite jednou z vecí, na ktoré sa teším najviac, keď niekam cestujem ... Orieškové latte - s ním mám lásku <3



 Cesta bola strastiplná, lebo som cestovala sama 10 hodín a keďže som kupovala lístky na autobus príliš neskoro, ostalo mi miesto pri uličke, čo je na vraždu, bola som celá zlomená ! Ale čo človeku (a módnej blogerke haha :D ) vyčarí po namáhavej ceste úsmev je, keď vás domáca privíta v takom outfite .... Peťke dávame palec hore !


Trošku full house


Lenka mala na sebe biely outfitik s jemným Starbucks detailom 



Šli sme navštíviť do práce našu bestku Julku, ktorá nás vzala na výbornú papanicu .... Mišička ľúbi výborné papanice !

Bubble tea -  mali ste ? 







Ready for Justin 

Pred O2 arénou bolo milión nabudených žien, ale najviac ja s ňou <3 




Ja a Julka sme mali iné lístky, než zvyšok posádky. Do poslednej chvíle sme boli v napätí, ako to bude, či budeme dosť blízko,.... nakoniec to bolo super a mali sme k dispozícii aj bar, yay ! 


Priznávam, že som plakala a mala zimomriavky až na zadku, tak ho milujem ! 


Všetci boli tak blízko !!!!


Intro - Pusher love girl

Like I love you

My love



OMG HOW COULD HE BE SO CUTE ?!?!?!?!?!

Približuje sa a mne bije srdce :D

Tu som už mala TOP stres, vedela som, že o chvíľu je pri mne !




A tu to je. Najviac zážitok. Pozrite až do konca a počúvajte tú našu paniku.

Ak by som si musela dať odpíliť jednu ruku, bola by to ľavá aj napriek tomu, že som ľaváčka, pravá má po dotyku s Justinom väčšiu hodnotu :)


Po Justinovi sme sa šli ešte trochu zabaviť do mesta a nakoniec sme tancovali na Backstreet boys a Spice Girls, bolo šupovo !


Také viem :D






Dúfam, že som vás tými videjkami aspoň trošku vtiahla do tej skvelej atmosféry, ktorá bola na koncerte a z ktorej mám ešte teraz zimomriavky ! Verím, že medzi mnou a Justinom je to ešte len začiatok. Dala som si nový cieľ. Najbližšie sa do mňa zamiluje, rozvedie sa a budeme svoji <3 Budem vás informovať !


15 komentárov:

  1. Som rada Miška ze si si konečne spomenula aj na tvojich sledovačov blogu , čo nieje málo si myslím :) ale o justinovi sme si stihli prečítať už asi VŠADE !!! :) tak pekny den prajem a dufam , že si čoskoro prečitam niečo pútavejšie, čo tak natočiť videjko o tvojom šatníku, alebo otom ako sa líčiš, dávaš si linku a podobne ;)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. súhlasím, že sme to mohli vidieť všade, a tým že každý den klikám či máš niečo nové som bola trošku sklamaná, pretože sa velmi teším na tvoje nove príspevky, a toto všetko som viac menej užvidela :) teším sa na další post, nenechaj nas až tak dlho čakať :))) /aj ked viem že to zaberá kopec času a máš aj ine povinnosti/

      Odstrániť
    2. Milé čitateľky, ani si neviete predstaviť, ako ma mrzí, že prispievam tak zriedka. Robím všetko pre to, aby sa to zlepšili, momentálne si zháňam nejakého flexibilného fotografa, ktorý by ma fotil, pretože mám mnoho nápadov a oufitov, ale žiaľ nemá to kto dokumentovať :D Naozaj mi je to veľmi ľúto, pracujem na tom !

      Odstrániť
  2. Děsně závidím! Taky bych ho chtěla vidět :)
    DAwardrobes

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Prajem ti, aby si ho raz zažila, je to obrovský zážitok, je skvelý ! :)

      Odstrániť
  3. taakže si sa ho nakoniec dotkla??? <3 milovala by som tú ruku:D

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. DOTKLAAAA ! A celý zvyšok koncertu som už bola mimo, ako zdrogovaná :D Tomu ver, že tú ruku milujem !

      Odstrániť
  4. Miškaaaa ja ti tak závidím ako to že si bola tak blízko ? Odkiaľ si mala také lístky ? Koľko stáli ? Jas som strašne smutná že som na tom koncerte nebola a keď pozerám ako si si to ty (moja najobľúbenejšia blogerka inak) užívala tak fakt strašne závidím. Ďakujem že si o tom spravila príspevok ja tiež milujem Justina. Dúfam že raz tiež zažijem niečo ako ty.

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ahooj,

      no takže lístky som kupovala v predpredaji cez stránku sazkaticket.cz a výhodu som mala v tom, že keďže som členkou the tennessee kids, mohla som lístky kupovať o pár dní skôr, než ostatní, čiže sa mi podarilo uchmatnúť si lístky v takej vychytanej časti :) Stáli dokonca rovnako, ako lískty na obyčajné státie, čo bolo ak sa nemýlim 1790 kč. Prajem ti, aby si si to aj ty raz zažila, nechcem provokovať, ale bol to skrátka neuveritaľný zážitok ! A nesmierne mi lichotí, že som tvoja naj <3

      Odstrániť
  5. To poslední video :D:D dobře vypsychlý jste byly, uplně jsem se do toho vcítila, fakt dobrý :D
    A skvělý fotky máte, jste mega stylová parta, uplně vás všechny žeru :))

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Posledné video je moje NAJ <3 Boli sme strašne mimo, sama som sa nespoznávala a keď som potom pčula tie zvuky na videu ? Odpadla som zo seba :D Ďakujem aj za ostatné kočky zo "štýlovej party", je to milé :)

      Odstrániť
  6. Vsimla som si ze mas dost silne kruhy pod ocami, co je zial aj mojim problemom. Mame to v rodine. Ty ich na jednej fotke mas, na druhej zasa nie. Velmi by si ma potesila keby si mi prezradila trik ako si ich retusujes? Je to v nejakom specialnom programe? ... Inak odhliadnuc od slabej aktivity mas vcelku pekny blog :-) Nina

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. V prvom rade ti veľmi pekne ďakujem za pochvalu, som rada, že sa ti blog páči :) Tie moje kruhy pod očami si samozrejme uvedomujem, ale vôbec to neriešim, nesnažím sa ich zakrývať make-upom, nevenujem im pozornosť :) Na fotkách ich niekde vidno, niekde nevidno podľa mňa preto, lebo to záleží od uhla, od svetla, ale aj od toho, ako som sa vyspala :D Ak ich aj vidno, neretušujem, lebo mi to neprekáža. Ale je pravda, že na fotkách to zrkadlovky ich skoro nikdy nevidno, takže foták robí zázraky za mňa :)

      Odstrániť
  7. Ježiš to jsou super fotky ♥ a bezvadný gif :D
    Musela to být paráda!!

    OdpovedaťOdstrániť