nedeľa 1. júna 2014

new in

Hlásim sa po víkende strávenom na nákupoch mimo SK. Takýto víkend by som  vedela absolvovať pravidelne aspoň raz do mesiaca - je to pre mňa úžasná terapia, aj keď ma to vždy unaví, ako keby som drela v bani, takže hneď ako dopíšem tento príspevok, idem do hajan :) Veľmi stručne vám ukážem, čo som si kúpila. Nie je toho veľa, ale môžem povedať, že som spokojná. Na prvom mieste môjho wishlistu boli čierne lodičky, ale také, aké som si vysnívala asi nie je možné zohnať vôbec nikde. Mám rozmaznané, princeznovské nožičky, a preto si vždy kupujem iba mäkké topánky. V tvrdých lodičkách by som neprešla ani 10 metrov a už by som mraučala - no a práve takých sú plné obchody. Nevadí, nestrácam nádej, hľadám ďalej, precestujem svet :D ...


Zlaté lodičky krásneho strihu pasujem za úlovok, na ktorý som najviac hrdá. Kabelka bola neplánovaným nákupom, pretože pri platení topánok mi predavačka povedala, že ak si vyberiem ešte nejakú vec, tak na lacnejší kúsok dostanem zľavu 50%. Vybrala som si teda túto béžovú  kabelku so zlatými detailami, vďaka ktorým ju budem môcť kľudne kombinovať aj s týmito lodičkami, pretože mi taká v šatníku chýbala ...




Táto záclona je v skutočnosti sukňa. Získala si moje srdiečko, ani sme sa nehľadali a predsa sme sa našli :D Od pása dole je taká nadýchaná, široká, takže na postave vyzerá tak princeznovsky, čo ja ľúbim :)



Túto kabelku už určite niektoré z vás budú poznať. Ja som ju videla na viacerých blogoch (prvý bol asi blog Pavlíny Jágrovej <3 ) a povedala som si, že najbližšie, keď sa dostanem do Zary, musím si ju odniesť. Už je moja :)



Ďalšie high waist džíny, opäť Pull&Bear - z toho obchodu nikdy neodídem bez džínsov. Tieto si ma získali hlavne tým, že sa zapínajú fakt pomaly pod prsiami (:D) a ešte svojou peknou, svetlou farbou a totálnou jednoduchosťou. Čipkovaná lambádo-podprsenka je teraz pre mňa absolútnou vychytávkou, pretože som doteraz nevedela zohnať takú, ktorá by mi veľkostne dobre sedela a vyhovovala mojim kritériám. Táto z Lindexu je perfektná a ľutujem, že som si ju nekúpila aj v bielej farbe. ( Snáď to čoskoro napravím)


Mám celkom slušnú zbierku náramkov, ale chýbala mi tam baby blue farbička. Plánujem ho nosiť spolu s inými zlatými náramkami - čím viac, tým lepšie.


Ktorý kúsok sa vám najviac páči ? Čím ste si v poslednej dobe spravili radosť vy ?

19 komentárov:

  1. ta suknicka a lodicky su krasne..odkial su?

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ďakujeeem, suknička je zo Stradivariusu a lodičky sú z Mohita :) (Opäť treba cestovať, keďže to tu nemáme :D )

      Odstrániť
  2. Miška, prosím vezmi ma niekedy so sebou nakupovať :DD

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Haha, ja inak veľmi rada obliekam aj iných, sa z toho vždy teším :)

      Odstrániť
  3. Myslím, že lodičky a kabelka sú od značky Mohito :) Je tak? Inak tie 2 kúsky sa mi páčia najviac z tvojich nových úlovkov :)

    http://veronikakrasnicka.blogspot.sk/2014/05/miss.html#more

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ty máš ale bystré očko ! ;) Áno, je to Mohito. Aj mne sa dosť páčia, musím sa priznať :D

      Odstrániť
  4. A kde mimo SK si bola nakupovat?

    OdpovedaťOdstrániť
  5. Skvělé úlovky :) Těším se na sukni v outfitu :)
    DAwardrobes

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ďakujem :) Ešte musím vymyslieť s čím ju budem nosiť, ale určite sa čoskoro objaví v outfite ... Len nech sa oteplí.

      Odstrániť
  6. Odkial sukna ? Fakt naaadherna

    OdpovedaťOdstrániť
  7. Ahoj, zlaté lodičky sú nádherné:) poradíš kde presne chodíš v Maďarsku nakupovať? Prípadne iné mestá, nákupné centrá?:)

    OdpovedaťOdstrániť
  8. Kabelka a botky vypadají naprosto luxusně:)!

    OdpovedaťOdstrániť
  9. Tie lodičky sú božské ♥

    http://byzuujandkatryna.blogspot.sk/

    OdpovedaťOdstrániť