pondelok 30. júna 2014

photo diary part 7


Na úvod ďalšej časti photo diary vám musím napísať ako veľmi mi blogovanie chýba ! Moja hlavička je mašina na vymýšľanie outfitov a ja to nemôžem nijak prejaviť, keď nemám fotografa. Robiť outfitové príspevky ma baví úplne najviac - taká škoda, že na to treba dvoch :D Kým túto nepríjemnú situáciu vyriešim, mrknite sa apoň na to, čo zatiaľ robím.
Keď som sa hrabala v mobile a vyberala fotky, bola som prekvapená, že ich je nejak málo, či čo, na to, že obvykle fotím ako diabol :) Napriek tomu dúfam, že si každý nájde niečo, čo ho zaujme.


NAKUPUJEM ! Nákupy sú moja terapia, radosť, moja náplň :D Mám už taký zvyk, že ak som práve v nejakom stresujúcom období, tak sa nechávam zahojiť v obchodoch :) Nemusí to byť nič veľké, ani drahé, teším sa aj maličkostiam. Pomáha to aj vám ? 
( Do zátvorky ešte dám jedno priznanie - Keď ma doobedu v robote niečo veľmi dožerie, musím ísť proste nakupovať už cez obedňajšiu prestávku. Je to vonku.)




 My favorite <3 ! Úplne som prepadla trendu boyfriend kraťasov a poviem vám, je to tvrdý oriešok nájsť také, ktoré majú dobrý strih, farbu,... aj cenu :) Totiž všetky, ktoré sa mi páčili a boli na stehnách správne voľné mi boli príliš veľké hore v páse a cena prosím pekne 50€ haha :D Tieto poklady stáli len drobné šupky a vlastne vôbec nie sú boyfriend :D Sú to obyčajné pásové kraťasy, ktoré som si kúpila o 3 čísla väčšie, vuala. Plánujem ich ešte potrhať a budem s nimi celé leto kamarátka.

Ďalší super obrázoček, ktorý vyzdvihuje dôležitosť pekného obočia, ktorý si ma našiel na instagrame a pobavil  :D


Milujem poriadok, prisahám. Toto robí moje choré, druhé JA, ktoré nevie, čo si má obliecť v piatok do mesta :(

 Raz som počas obedňajšej prestávky chcela potešiť bruško a keď som zbadala, že existuje Calippo s príchuťou bubble gum, skoro som odpadla ! Milujem všetko bubble gum ! Aj túto pesničku !




Hrozne zbožňujem maliny, neviem bez nich žiť, do všetkého ich pchám.

Zucho zoštátnicoval na samé Áčka v mojich šatičkách, pripisujem si zásluhy ! V ten deň sme sa teda odštarovali už o 16:00 ako kráľovné :D




  


Vanilla ice coffee a posedenia na letnej teraske v milovanom Lobby, to je také naše <3 


 
Vie ma pobaviť, keď na mňa zvodne pozrie Edward z kabelky nejakej DOSPELEJ ženy.






   San Domenico so svojimi mňamkami spraví sem-tam veľmi fajne môjmu brušku.



Opäť obedňajšia prestávka, omňomňom !




Tak ako minulý rok, ani teraz som si nenechala ujsť Košický gurman fest. Je to milá akcia pre ľudí, čo sa ľúbia dobre napapať a utrácať plno peňazí za bohapusté ochutnávanie :D Moji tohtoroční víťazi : nugátový krém so šľahačkou a malinami a kačička s pomarančovým plátkom, OMŇOMŇOM !!!!

Romanika v posteli ja a moja arizonka.


Všeobecne milujem, keď mi príde do roboty nejaký balík. Na tento som sa ale tešila extra, lebo išlo o moje nové krásky od Marca Jacobsa. Bolo veľmi milé zažiť tú rozprávkovú scénu, keď vo veľkej krabici je trochu menšia, v nej ešte menšia, v nej ešte ešte menšia, najmenšia,... 
Hodinky som si objednávala cez internet a veľmi ma potešilo, keď mi volali, že už sú na slovensku v Bratislave ... až na to, že zadržané na clonici, haha :D Napriek tomu bolo doručenie rýchle, mala som ich doma už o týždeň. Krásny darček from myself to myself.


 
Ďakujem Republike východu  za to, že vďaka ich čokoládovému koláčiku s malinami ( rovná sa orgazmus v papuľke) zomriem tučná. :(

 :D


Papanie <3

Ďalšie nakupovanie. Ulovila som si prekásne šatičky ! Dúfam, že sa mi v nich čoskoro podarí niečo nafotiť.



 Najlepšie mi je, keď sú doma moje dievčatá, ktoré mi tak veľmi chýbajú ...


 
Dlho som zanedbávala chodenie po sekáčoch, veľká chyba ! Určite mi ušlo veľa skvelých kúskov :( Dnes som si to vynahradila a okrem tohto trička (vidím ho s mojimi boyfriend šorktami, converskami a okrúhlymi okuliarmi - môže to byť skvelé combo) som našla ešte ďalšie 3 perfektné kúsky, o ktorých vám ale nechcem nič viac hovoriť, lebo verím, že sa vám vo všetkom pofotím a bude outfitový príspevok. Každý kus 1,75€, jeeeee :)








































28 komentárov:

  1. Miška tie hodinky sú krásne, z akej stránky si ich objednávala ? :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ďakujem, veľmi sa z nich teším :) Sú zo stránky www.shopbop.com

      Odstrániť
  2. superkové gifka a ty fotky mě též baví =)))

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Nadherny hodinky :) a musim rict, ze maliny jsou taky moje totalne nejoblibenejsi jidlo! Akorat je mi lito je do neceho pridavat, radsi je anim vsechny samotny a nejvic si je tak vychutnam :D
    Mas super fotky, takovyhle clanky maj rozhodne neco do sebe! Ale uz se tesim i na nejakej tvuj outfit :)
    Dom by Dom

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Aj ja sa teším na nejaký outfit, haha :D Kiež by mi už spadol z neba niekto, kto ma bude fotiť. Maliny sú moja závislosť, papám ich samotné, ale aj kombinujem so všeličím - napríklad si ich ráno dávam do čokoládového jogurtu, do zmrzliny, milujem ich na koláčikoch, milujem drinky z malín...

      Odstrániť
  4. Na vsetkych tych selfies si naherna, tie fotky sa mi pacia zo vsetkych najviac :)

    OdpovedaťOdstrániť
  5. 23 fotka/gif odspodu aky mas ruz? :))

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. To je môj milovaný, už som tu o ňom párkrát písala - je z Pupy z rady matných rúžov, odtieň 101 :)

      Odstrániť
  6. to, že vyzeráš zase perfektne písať nemusím, lebo je to pravidlo, ale tentokrát mám novinku ja:
    pozývam ťa na nový blog, ktorý sme si založili s kamarátkami -

    3znitry.blogspot.com

    :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Jéj Katka ďakujem za pochvalu :* Mám rada začínajúce blogy, môj bol prednedávnom jedným z nich :) Teším sa na viac príspevkov a držím vám všetkým trom palce !

      Odstrániť
  7. http://1.bp.blogspot.com/-AJesbUuEz3g/U7HBLAx2N7I/AAAAAAAAB8Y/9vMbvlwVMvk/s1600/11.jpg

    nevieš náhodou odkiaľ má ten biely top <33 ?? :) a Miši krásny príspevok ako stále :3 priamo ľubkám čítať tvoje posty <3 :3

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Emka, ty mi stále tak pekne napíšeš , si veľmi zlatá :) Zucho ten top kupoval nedávno v New Yorkeri, podľa mňa ho tam ešte nájdeš.

      Odstrániť
  8. Ja sa asi zabijem :D Chodím na všetky miesta ako ty (nie neboj sa, neprenasledujem ťa :D), ale nikdy ťa nestretnem! :( Dokonca som presne včera bola v tom sekáči a skúšala si to strapcované tričko z H&M, nechala som ti ho tam :) Som rada, že ťa potešilo :D Nemáš začo :D Len dúfam, že si mi neukradla dva skvelé svetre, čo som si tam zašila :D Krásny príspevok, ♥ tvoj blog!

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Haha, no tak ja odpadnem :D Ten strapcovaný top je podľa mňa super, takže môžem byť fakt rada, že si mi ho nevyfúkla. Keď máš na mňa také šťastie, tak je podľa mňa len otázka času, kedy sa naozaj stretneme, potešíš ma, keď sa prihovoríš :) Svetrík som si vtedy nekúpila žiaden, musela si ich dobre zašiť :D

      Odstrániť
  9. Podla man tych fotiek je dost :D no ja tiez velmi rada nakupujem, no na druhej strane, ked si uvedomim kolko mam oblecenia tak ma to az tak nebavi radsej si kupim nieco lepsie. Minule som setrila a nakoniec som si kupila gopro a bola to naj investicia :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Je pravda, že to oblečenie nemám kam dávať a možno mi to malinko prerastá cez hlavu :D Žiaľ, je to silnejšie ako ja. Práve preto sa snažím toľko neutrácať a nakupujem v sekáčoch, aby ma to tak nebolelo.... teda moju peňaženku :) Takéto investície ako gopro sa vyplácajú, nech ti slúži a robí radosť !

      Odstrániť
  10. Ake su tvoje najlepsie sekace v kosiciach ? Odpis prosim :-)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Určite poznáš sieť predajní Textile House. Najčastejšie chodím na Mlynskú 2, alebo na Námestie osloboditeľov 21. Možno je to len náhoda, ale odtiaľ si vždy niečo prinesiem :)

      Odstrániť
  11. Aaaa odkial tie kratasy teda sú? tiež zháňam lebo tie čo som pred dvoma rokmi ulovila v sekáči sú mi už malé. :/ :D

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Tie kraťasky sú z Pimkie. Boli vo výpredaji a kupovala som ich niekedy začiatkom júna :)

      Odstrániť
  12. Je skoda ze ta nema kto fotit, ale je to aj tak slaba vyhovorka pre tvoju slabu aktivitu. Nejde o to aby kazdy tvoj post bol o pozovani, ked sa to neda, tak to netreba silit. Je ale plno moznosti ktore by si mohla vyuzit aby si si ziskala priazdnivcov - clanky o tvojich cestach, o tvojom zdravsom style (ktore nam slubujes uz od januara), celkovo o tebe, o tvojich planoch a snoch do buducna. Mohla by si tocit videa - tvoj den, tvoj makeup, tvoj satnik, kombinacie outfitov, recenzie, givaway. Ved moznosti je neurekom :-))

    OdpovedaťOdstrániť
  13. ach ty ! Si na tych fotkach nadherna

    OdpovedaťOdstrániť
  14. Miškaaaaa super príspevok!!!!! Tieto photo diary posty mám strašne rada, niekedy čítam aj 2-3x :-D

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Heee, tak to je super :D Bola by som radšej, keby moje čitateľky nemuseli čítať staré príspevky 2-3x kým pridám nový, tak len dúfam, že čoskoro sa všetko zmení.

      Odstrániť
  15. Krásne si si nakúpila. Biela kabelka, oprav ma ak sa mýlim, že je zo Zary, ale tá je božská! :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Áno áno, je zo Zary, veľmi som ju chcela a som rada, že som ju tam našla skôr, než sa celkom vypredali.

      Odstrániť