pondelok 28. júla 2014

boyfriend shorts


Hello !

Po dlhšej odmlke vám musím napísať jednu vec. Je pre mňa neuveriteľné, že aj napriek mojej slabej aktivite ste mi stále „verné“ (hovorím v ženskom rode, lebo sem chodí 99% žien). Hrozne si cením, že moje čiteľky nechodia na blog len pasívne popozerať, čo nové, ale nechávajú mi množstvo milých komentárov, ktoré mi stále spríjemnia deň a viaceré mi píšu aj na facebooku, pýtajú si moje rady a vychvaľujú blog do nebies. Neskutočné !!! Nechcem vám sľúbiť nič, čo možno nebudem vedieť striktne dodržať, ale veľmi, veľmi, veľmi sa budem snažiť prispievať častejšie.
Pre dnešok tu máme opäť outfit post ! Na sebe mám strapcové tričko zo second handu za 1,75€, za ktoré musím poďakovať jednej z čitateliek, ktorá ho v tom sekáči videla a nechala mi ho tam ;D Ďalej na mne môžete vidieť môj asi najnosenejší kúsok túto sezónu, ktorým sú boyfriend shorts. No ja neviem, v čom som doteraz chodila, ale bez nich si viac svoj život neviem predstaviť. Na nohách mám lodičky, pretože žiaden kontrast ma nebaví tak, ako kombinácia boyfriend džínov, alebo kraťasov a opätkov. Červený rúž robí pri takýchto „bezfarebných“ outfitoch zázraky a vždy vyzerá dobre – jasná voľba !

Dúfam, že ste sa zatiaľ mali super a užíli ste si nejaké výlety, dovolenky, prádzniny – ja vám svoje zážitky zhrniem už čoskoro v photo diary :* 























shorts - pimkie / t-shirt - second hand (h&m) / bag, hat - h&m / shoes - f&f / watch - marc by marc jacobs / bracelet - mohito




23 komentárov:

  1. Miši krásny outfit ako vždy :-) Chcem ťa ale poprosiť, mohla by si napísať, ako si si urobila tento účes? resp. s čím? V živote som nič podobného nedosiahla, a to som skúšala už všeličo :/ Príp. by bol super aj nejaký príspevok o tom, ako sa staráš o vlasy, čo používaš na tvorbu účesov, a tak :) Teda to by aspoň mňa veľmi zaujímalo, lebo okrem outfitov na tebe vždy ako prvé obdivujem, aké máš krásne upravené vlasy :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Jééé, ďakujem ! Je to super nápad, môžem o tom napísať príspevok. Zatiaľ ti ale poviem, že si vlasy upravujem len želičkou, nie je to nič zložité a dnes ráno som si ich takto upravila v priebehu 6 minút :) Sľubujem, že o tom napíšem !

      Odstrániť
  2. Miška ty si naša inšpirácia a za seba musím povedať že si pre mňa najkrajšia zo všetkých blogeriek čo sledujem
    kisses, M.

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Dokonalý outfit !!!!!!!!!!!!! Idem vymetať sekáče

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Určite sa oplatí čas od času tam zablúdiť, nikdy nevieš, aký poklad nájdeš :)

      Odstrániť
  4. Tento komentár bol odstránený autorom.

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Na teba fakt nemám ♡♡ Takto si predstavujem ideál krásnej ženy ♡ Nie tie umelé barbie, si naozaj krásna a štýl máš v krvi :)

      Odstrániť
  5. Ty si ma spomenula v poste! Ježišš, ja asi odpadnem :) ďakujem :) Ja som ti vďačná, že si ma spomenula :) Tebe to tričko aj tak pristane krajšie ako mne ;)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Dúfala som, že to budeš čítať, lebo som na tvoj komentár myslela, keď som si to tričko obliekala :) Takže som sa ti chcela vlastne poďakovať, že si mi ho nevyfúkla, haha :D

      Odstrániť
  6. Ja tak milujem, tento freestyle. Proste sa nahodíš a ideš:). A hodinky sú fajn, klobúk je fajnovejší a tričko najfajnovejší. :D. (:

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Haaa, ďakujem ! A to "najfajnovejšie" tričko je zo všetkého najlacnejšie :)

      Odstrániť
  7. DOKONALOSŤ SAMA :)

    OdpovedaťOdstrániť
  8. Miska preco uz nepouzivas ten svoj dokonaly waver na vlasy?

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Používam, ale striedam to. Niekedy si robím vlasy waverom, niekedy žehlím, inokedy točím. Vyšlo to tak, že na posledných fotkách som mala väčšinou natočené.

      Odstrániť
    2. Uz som sa zlakla. S nimi mas omnoho krajsie vlasky, tak bola by to velka skoda aby na neho padal prach :o)

      Odstrániť
  9. super kombinácia farieb,červený rúž ti strašne pristane

    OdpovedaťOdstrániť
  10. si krásna žienka s vyberaným vkusom :))

    3znitry.blogspot.com

    OdpovedaťOdstrániť