nedeľa 6. júla 2014

let's get inspired part 3

Ahojte !

dúfam, že si všetci užívate krásny, slnečný víkend. Pre tých, ktorí dnes nie sú niekde pri vode, alebo na grilovačke/opekačke tu mám na skrátenie chvíle ďalší part rubriky lets get inspired, kde som zbúchala pár letných kombinácií. Niektoré som už mala na sebe, na iné si zatiaľ len brúsim zuby :) Nafotila som ich rovno viac, ale pre dnešnú časť som vybrala len prvú päticu.

blazer - h&m / shorts, shoes - f&f
Pred pár dňami pridala na instagram fotku jedna blogerka, ktorej štýl veľmi milujem a mala na nej tekéto ružové sako. V duchu som si vravela, ako to dobre vyzerá a že tiež také chcem ..... počkať ??? Veď ja také mám ! :D Mám ho už niekoľko rokov a proste som naňho úplne zabudla. Môžem jej teda poďakovať, že ma inšpirovala a že sme sa vďaka nej s mojim starým ružovým blejzrom zas našli <3 Tu je jeden z mnoha príkladov, ako ho hodlám kombinovať.




shoes - stradivarius, bag - zara, dress - from USA
Tento outfit som si vyskladala, odfotila a hneď v ten deň (piatok) som si ho aj obliekla na párty. Kombinácia modrej, bielej a červenej mi príde taká kráľovská, v tých farbách sa cítim naozaj dobre :) Vlásky som si natočila a na strane zopla do takej vlnky,  na pery som si dala červený rúž, takže to nakoniec dýchalo takým námornísko/pin-upovským štýlom.



maxi skirt - h&m / crop top - primark / shoes - converse

Tento outfit je zas taký požúrkový :) Keď nemáte náladu, ani výdrž na opätky a jediné, po čom túžite je pohodlie. Ale aj pohodlie si žiada štýl. Tepláková maxisukňa, conversky a crop top sú combo, ktorým nič nepokazím.


shorts - pimkie / shoes - mohito / bag, sweater - h&m
 Ďalšia kombinácia pozostávajúca z denimových kraťasov. Konkrétne o týchto som písala v minulom príspevku. Pre tých, čo ho nečítali - mala som problém zohnať boyfriend kraťasy, ktoré by sedeli podľa mojich predstáv, takže som to vyriešila tak, že som si kúpila obyčajné pásové kraťasy, len o 3 čísla väčšie. Mala som šťastie a zafungovalo to :) Len som si ešte stále nenašla čas ich potrhať. Nuž a čo môže k boyfriend kraťasom pasovať lepšie, než lodičky ?


bag - zara / skirt - h&m / crop top - primark
Opäť pohodový, letný outfit zložený z crop topu a vysokej sukne - v jednoduchosti je krása :) Kvôli športovému tričku by ma asi lákalo vziať si k tejto kombinácii čierne lodičky (mám rada ten kontrast), ale nič by som nepokazila ani converskami, alebo sandálkami ... Kabelku som si veľmi obľúbila a pchám ju teraz do každého outfitu :D

Tak čo, našli ste sa v niektorej kombinácii ? Ktorá sa vám páči najviac ? Budem rada, keď mi napíšete :)





24 komentárov:

  1. Jej miši všetky outfity sa mi velmi pacia, mas skvely vkus.

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Super, že som sa ti trafila do vkusu, ďakujem :*

      Odstrániť
  2. druhý a štvrtý <3 mám podobný sveter ako vo štvrtom, asi ho začnem zase nosiť :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Musím sa priznať, že ja som ten sveter nemala na sebe ani nepamätám, objavila som ho v ten deň, keď som pripravovala tento príspevok :)

      Odstrániť
  3. Mas naozaj neskutocny cit pre modu :). A tie pruzkovane saty z druheho outfitu su pre mna absolutny skvost a tisko Ti ich zavidim!.
    -Er

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Ježiš to ružové sako ihneď potrebujem :(((((

    OdpovedaťOdstrániť
  5. Prosim ta mozes mi prezradit akej znacky su tie modre satky? Su carovneee!

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ooooch, je mi ľúto, ale vôbec neviem "značku", pretože boli len z takého random butiku v New Yorku v nejakej bočnej uličke :(

      Odstrániť
  6. Ty máš kombinovasť a ladenie outfitov v krvi. Ide ti to ako po maslee. Mne sa páči najviac ten posledný, tá biela sukňaa ma ohúrila. :D :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. *kombinovanosť (chybička mi tam zautekala) :D.

      Odstrániť
    2. Ty si taká podarená, milujem tvoje komentáre :*

      Odstrániť
  7. Tento komentár bol odstránený autorom.

    OdpovedaťOdstrániť
  8. Tepláková sukňa a conversy...nato mám dnes náladu...ďakujem za inšpiráciu :)

    OdpovedaťOdstrániť
  9. Ty si proste úžasná, nikdy by ma nenapadli takéto úžasné outfity. Ty si sa už narodila ako moja módna ikona <3 :3 milujem tvoj štýl :3

    OdpovedaťOdstrániť
  10. Jsem úplně nadšená z těch pruhatých šatů ♥♥ mohu se zeptat, co je to za značku? :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Úúú, prúžkované šatičky majú úspech ! :) Žiaľ, vôbec neviem, čo je to za značku ... Povedala by som, že to nie je žiadna značka. Bol To taký random butik v New Yorku, len tak zašitý v uličke :D

      Odstrániť
  11. Krásné kombinace, nejvíce se mi líbí první a druhá.. Na první se mi líbí to růžové sako a na druhé úplně celá kombinace modrobílých proužků a červené k tomu :-)
    www.bokattyna.blogspot.cz

    OdpovedaťOdstrániť
  12. Stressed, depressed but well dressed! YES! :)

    OdpovedaťOdstrániť
  13. každá jedna kombinácia ma niečo čarovné :)

    OdpovedaťOdstrániť
  14. Milujem každý jeden outfit !
    http://romanacserhelyi.blogspot.sk/

    OdpovedaťOdstrániť
  15. všetky sú úplne nádherné!
    inak, máš úžasné topánky! :).

    Kejmy ♥.

    OdpovedaťOdstrániť