nedeľa 13. júla 2014

oversized shirt

Ahojte !

dnes sa na oblohu vrátilo slniečko, no a s ním sa vracia aj Mišička k blogu :) Upršané dni sú pre mňa utrpením, neviem, čo si mám v takom počasí obliekať, som podráždená a nič sa mi nechce. Dnešok bol ale úplne iný, mala som fakt pohodovú nedeľu plnú mňamiek a príjemnej spoločnosti môjho Zuška <3 No a keď sme sa tak poflakovali, nafotili sme aj niečo na blog ( musím predsa využiť, že ma má kto odfotiť a vonku neleje). Na sebe mám moju novú oversized košeľu zo sekáča za 1,75€, ktorá je presne taká, akú som v obchodoch už dávno zháňala a keď som ju objavila, mala som obrovskú radosť ! Kraťasy ste už mali možnosť vidieť v príspevku lets get inspired, len v inej kombinácii. Keďže sme putovali hore dole, conversky boli jasnou, pohodlnou voľbou. Kabelka je vám už známa - nosím ju naozaj často, je to teraz taký môj favorit :)















shirt - second hand / shorts - f&f / shoes - converse / sunglasses - h&m / handbag - zara / watch - macr by marc jacobs

Čo vy a tieto oversized košele ? Je vám tento trend blízky, alebo by ste si to neobliekli ?



23 komentárov:

  1. Za mňa ÁNO, tieto košele sú podľa mňa super len škoda že takú neviem nikde zohnať. Asi musím začať chodiť častejšie do sekáčov.

    - Petra

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Tak tohle je úplně úžasné! A ty náramky jsou top <3

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Nejvíc se mi líbí účes :D Skvěle se k outfitu hodí, takový uvolněný ;)
    DAwardrobes

    OdpovedaťOdstrániť
  4. milujem oversized košele <3 :3 zas a znova krásny outfit na aký sme u teba zvyknutí Miši :* Nechápem ako niekto môže vyzerať tak skvelo aj keď si oblečie hocičo <3

    OdpovedaťOdstrániť
  5. Na tvůj blog jsem narazila teprve teď a hrozně se mi líbí! Máš krásný fotky! Ta kabelka je úžasná, takže tě chápu a taky miluju ten pocit, když najdu v sekáči něco suprovýho :)
    Young, wild and free

    OdpovedaťOdstrániť
  6. This outfit is amazing!! I love your clutch and also the shirt <3
    Maybe you wanna follow each other? Your blog is lovely, so let me know :)
    http://stormia-fashion.blogspot.com/
    xoxo, Mai ♥

    OdpovedaťOdstrániť
  7. Moc krásne :) Milujem košele ♥

    OdpovedaťOdstrániť
  8. Prisahám že nepoznám fotogenickejšiu osobu ako si ty! Ja sa vždy musím usmiať, keď kukám tvoje príspevky, máš taký nákazlivý úsmev :D plus mať takéto šťastie v sekáčoch, brala by som :) a tie hodinky božeee ♥

    OdpovedaťOdstrániť
  9. Úžasné fotky! :o moc ti to tu sluší :-)

    OdpovedaťOdstrániť
  10. Maťa je krásna, akú farbu na vlasy používa?

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Aj podľa mňa je krásna, odkázala som jej a ďakuje :) Mám ti napísať, že na vlasoch mala kedysi ombre a potom to celé prekryla hnedým šampónom (robili jej to v kaderníctve) no a teraz po dovolenke ich má ešte trošku vyťahané od slnka :)

      Odstrániť
  11. košeľa najsuper, jaj, sekáčové úlovky najlepšie na svete :)

    OdpovedaťOdstrániť
  12. Mne sa vždy páčil tento typ košieľ. A neriešim vôbec či to je trend alebo nie. Podľa mňa by mal byť v šatníku základom pre leto. Môžeš ho využiť na pláž, do mesta ako ho máš ty :) a všemožne sa dá skombinovať. A to je asi celé vyjadrenie k tej košeli :D. A inak vlasy ti takto seknú, len tá gumička (korálkogumička) tomu neprídem na chuť. :)

    OdpovedaťOdstrániť
  13. máš úžasný štýl.chcela by som sa spytat, ale bez urazky, nie v zlom, iba cisto zo zvedavosti, kedze som si vsimla ze mas trosku take padnute horne viečka, či si neuvazovala nad plastikou hornych viecok

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Jéé , ďakujem :)
      No tak popravde, ja som si nikdy nevšimla, že by som mala padnuté viečka, ale keby aj som s tým mala nejaký problém, neviem, či by som sa dala na operáciu. Jednak hrozne zastávam prirodzenosť a tiež sa bojím všetkého nemocničného - injekcií a podobne. Dobrovoľne by som asi nešla na žiadnu operáciu :) A neboj, vôbec to neberiem v zlom, na také otázky nemám žiaden problém odpovedať.

      Odstrániť
  14. Mišička, veľmi pekné vlásky máš, bože dievča ako to robíš a košeľa je super, tiež som si jednu kúpila v textile house haha :)

    OdpovedaťOdstrániť
  15. Super :)
    http://jonasovadenisa.blogspot.cz/?m=1

    OdpovedaťOdstrániť
  16. Za mě je to super, mám takovou bez rukávů a je to nejlepší vršek na léto :)

    OdpovedaťOdstrániť
  17. paci sa mi to:) take svieze! a hlavne kabelka(asi preto je aj v mojom satniku heh) ak mas chut, navstiv ma:http://fashionismypassion-nickey.blogspot.sk

    OdpovedaťOdstrániť