piatok 19. septembra 2014

addicted to black

Ahojte !

dnešný príspevoček bude trošku iný. Pýtali ste sa ma odkiaľ čerpám inšpiráciu v obliekaní. Zaujímavá otázka ! Predstavte si, že sa to niekto opýta vás ... čo by ste odpovedali ? Ja som sa nad tým nikdy predtým nezamýšľala, ale keď idem do hĺbky, vychádza mi, že módu nasávam snáď zovšadiaľ, odkiaľ ju aspoň trochu cítiť. Keď sledujem svoje obľúbené seriály, dej mi uteká, lebo riešim, čo majú hlavní hrdinovia na sebe :) Klipy s dobre oblečenými ľuďmi dokážem pozerať dookola ! Keď čítam EMMU, EVU, alebo ELLE, nezaujímajú ma články o tom, ako zaručene zbaliť chlapa, ako zaručene schudnúť, ako byť zaručene úspešná, .... zaberajú na mňa len fashion stories, editoriály a novinky vo svete módy. Závisláčim na zahraničných fashion blogoch a na instagrame, kde sledujem samé módne bohyne. Keď mám sem-tam trochu voľna, napíšem si do googlu nejaké  kľúčové slová a mám to ako dieťa obrázkovú knižku - len scrollujem a čerpám :) Napadlo mi, že by sa vám možno páčilo, keby som sem občas zavesila nejaké pikčrs, ktoré ma upútali a ktoré by mohli inšpirovať aj vás, hm ?
Pre dnešok som pre vás vyskladala inspirejšn v téme, v ktorej sa niesol aj môj posledný príspevok -  ADDICTED TO BLACK 































15 komentárov:

  1. Takychto obrazkov a inspiracii je plny internet, instagram. Staci dat do google allblackoutfit. Lepsie sa mi pozera na prispevky kde si ty. Toto ma vobec nezaujalo. Nuda :( chceme vidiet teba, tvoj krasny usmev a dokonalu postavicku! :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Pohodička, veď je to obyčajná vsuvka, návod, inšpirácia, ... :) O pár minút je naplánovaný ďalší outfit post.
      Ďakujem za pochvalu ;)

      Odstrániť
  2. Zatiaľ najslabší článok

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. ty robis tak uzasne prispevky, vzdy su putave a uz sme si zvykli na nejaky standart , preto nam toto pride asi take nudne nezaujimave...

      Odstrániť
    2. Miška oni sa asi obliekajú tak že im žiadnu inšpiráciu netreba :D :D :D

      Odstrániť
    3. preco by nam ju netrebalo? len nuda pre mna lebo allblack inspiracie su vsade kde sa pozriem a uz mi to lezie na nervy. moj nazor.

      Odstrániť
    4. Mne sa na zahraničných blogoch takéto príspevky páčia a vždy si z toho niečo užitočné vezmem. Nikomu nezezlievam, keď mu inšpirácia nič nedá :) Človek sa nezavďačí všetkým. No stress, nie je to gro môjho blogu, berte to ako perličku, zaujímavosť, spestrenie, obyčajný nápad ako sa obliecť ...

      Odstrániť
  3. máš moc dobrý vkus! Povyberala si kvalitnú inšpiráciu. Ja som napríklad obkukala hneď 2 outfity

    OdpovedaťOdstrániť
  4. V poslednej dobe tiež veľmi obľubujem celé čierne outfity. :)

    OdpovedaťOdstrániť
  5. Já teď hledám černé šaty s dlouhým rukávem. :-)

    OdpovedaťOdstrániť