pondelok 15. septembra 2014

allblackeverything

To, že milujem all black outfity a doteraz sa na mojom blogu žiaden neobjavil je pre mňa záhada. Dnes to napravím ! Ponúkam vám jeden jednoduchý, nízkorozpočtový outfit, celý v NAJ farbe na svete. Oversized čierny sveter za 3€ je jediným novým kúskom, ostatné sú všetky staré, ale nakúpené podobne výhodne ! Keď som sa obliekala, uvedomila som si, že okrem topánok som všetko ulovila v zľavách za drobné šupky...  a aj tak som sa v tom cítila luxusne :))
Ak sledujete na facebooku stránky ako Móda zo slovenských a českých ulíc, alebo Dnes nosím, tak ste si možno všimli, že all black, alebo all white má svojich priaznivcov, ale aj ľudí, ktorí dookola omieľajú "chýbajú mi farby.... si mladá, nos farby.... chcelo by to niečo farebné na oživenie .... málo farieb, nuda .... je to celé čierne, čo sa vám na tom páči, je to nudné" a podobne . Do ktorej skupiny sa zaraďujete ? Vidíte krásu v celočiernych outfitoch, alebo sa vám žiada "niečo farebné" ?
























bag, fake leather vest - new yorker / sweater - h&m / watch - cropp town / shoes - stradivarius / shorts - pull&bear

31 komentárov:

  1. Tebe pristane vsetko podla mna. Allblack outfity sa mi nepacia,ale ty posobis velmi sexi :P ale chceli by sme uz aj nejaky iny zaujimavejsi post ako outfitovy :(

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Hej suhlasim prispevky ako photo diary alebo ten o egypte ma bavia najviac ! :) tvoje outfity nemaju konkurenciu, ale to uz vieme :)

      Odstrániť
    2. Nebojte, myslím na to :) Regisrujem viac žiadostí o osobnejšie príspevky, tak už na tom pracujem ... medzitým vám dúfam zatiaľ postačia outfity ;)

      Odstrániť
  2. Miška milujem tvoje outfity .... zozeniem este tie veci co mas na sebe ? :-D

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. To som veľmi rada :) Tak ten sveter som kúpila posledný, chcela ho potom zohnať aj moja sesternica, ale už ho nemali. Neviem ale odkiaľ si, možno v tvojom meste ešte niečo nájdeš :) vesta je už veľmi stará, takže takú istú asi nezoženieš, ale podobnú určite !

      Odstrániť
  3. Je to krásne, ale v páse by som to stiahla opaskom :) inak, pri prvých fotkách som sa zlakla ze si si ten dlhy svetrik dala len tak bez krataskov!! :D a chceli by sme nejaky postik o tvojom osobnom zivote...proste ukaz nieco "bulvarne" co sme este nevideli okrem tych vzdy dokonalych outfitov ;)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Podľa mňa aj ľudia, ktorí ma v tom videli prechádzať sa po meste si mysleli, že pod tým svetrom nič nemám - to súdim podľa pohľadov :D Ale žiadne strachy, poistila som to :) Veľmi sa mi výraz, že "niečo bulvárne" haha :) Už na tom pracujem, isto sa také niečo čoskoro objaví !

      Odstrániť
  4. DOKONALOSŤ !!!!!!!! ty vždy vyzeráš veľmi luxusne, aj to ako sa tváriš <3

    OdpovedaťOdstrániť
  5. Miši, krásna. Aj ja zbožňujem celé čierne outfity. :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Som rada, že sa tu našli priaznivci celočiernych :) Ďakujem :*

      Odstrániť
  6. Misik tesi ma, ze niesi taka vychudnuta, ako osttane bloggerky, dokonca mma pocitm, ze si trosku pribrala na tych spravnych miestach :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Neviem, ako to vyznie, ale aj mňa to teší haha :D Milujem krivky, najradšej by som mala boky a zadok ako Beyonce ...
      Ďakujem :*

      Odstrániť
  7. Miska ty nemas konkurenciu! <3 vzdy len cakam na novy prispevok skoro kazdy den som na tomto tvojom blogu :D

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Zlatá ! :* Ďakujem ti Dominika, to ma strašne teší !

      Odstrániť
  8. aj ja mam velmi rada Beyonce, ale zase netreba to prehanat s tou postavou, aj menej je niekedy viac :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Jasné, súhlasím, s ničím to netreba preháňať, ale Beyonce má podľa mňa najdokonalejšiu postavu na svete, vôbec by som sa nehnevala, keby som takú mala. Ale nemám sa na čo sťažovať ani pri svojej ... Aj keď vždy je čo zlepšovať samozrejme ;)

      Odstrániť
  9. AHOJ :)

    Rada by som Ťa pozvala do mojej NARODENINOVEJ GIVEAWAY !

    Maj sa krásne :)
    Nika

    OdpovedaťOdstrániť
  10. Yed budu bulvarne prispevky! nezaspim!

    OdpovedaťOdstrániť
  11. Krasny outfit Miska! (ako vzdy^^)

    Dnes som bola v skole v cierno-bielom outfite a tato kombinacia mi pride nestarnuca a s minimalistickymi krasnymi strihmi vzdy nadcasova, takze vety ako "nos farby" su mi ukradnute :)


    OdpovedaťOdstrániť