utorok 2. septembra 2014

egypt '14

Ako som sľúbila, som tu s postom o mojej dovolenke. Niktoré z vás mi už písali na facebooku, aby som prezradila, kde som bola a pridala príspevok o tom ako som sa mala, tak idem na to.
Mohla by som sa rozpisovať na tisíce riadkov, ako úžasne som sa mala, ale ja vás ušetrím a pokúsim sa byť stručná :) Ako destináciu sme si jednohlasne vybrali Egypt, konkrétne hotel Palm Royale v oblasti Soma bay ... bol to RAJ NA ZEMI ! Už tetuška v cestovke nám vravela, že v tomto hoteli sú spokojní aj tí najnáročnejší klienti, takže sme mali celkom vysoké očakávania. Hneď keď sme dorazili, delegát nám povedal, že sa nachádzame v najkrajšom a najluxusnejšom hoteli. Všetko bolo dokonalé, cez hotel, prostredie, azúrové more, pláž, jedlo, služby .... skrátka 12 dní v absolútnom luxuse. Maličkou "nevýhodou" bolo akurát, že internet bol platený, a tak som nemohla dodržať to, čo som sľúbila, že na blogu síce nebudem aktívna, ale na instagrame budem postovať o dušu :) Tak teraz vám to všetko prinášam v jednom balíčku. 
Niekto vraví, že stráviť takmer 2 týždne v oblasti, ako je Egypt, kde ste v podstate zavretí len v rezorte je dlho. Nuž, záleží od typu človeka, mne by bolo málo aj mesiac. Vôbec nechápeme, ako nám to mohlo tak rýchlo zbehnúť. Nikdy sme sa nenudili ! Keď sme odchádzali, chcelo sa mi až plakať, že musím opustiť raj. Ja totiž milujem horúčavy, leňošenie, opaľovanie sa a čítanie módnych magazínov, popíjanie fajnových drinkov, šalenie sa v bazéne, napchávanie sa úžasným jedlom, milujem byť 2 týždne nenalíčená, nepoužívať žehličku na vlasy .... a čo je najdôležitejšie - maximálne si užívam dovolenky vo dvojici s mojim fešákom, neviem si to vynachváliť a musím povedať, že aj naša minuloročná, aj tohtoročná úplne strčili do vrecka všetky dovolenky, kde sme boli s nejakou partiou, rsp. kde nás bolo viac.
Mám milión fotiek, takže bolo veľmi ťažké vybrať len zopár, preto aj po najužšom výbere ostalo 53 fotiek, 5 gifiek a 7 videí. Dúfam, že vám nimi prinesiem trošku slniečka a tepla :) Enjoy !












 Krásna recepcia s lobby barom, dookola jazierko, v ktorom plávali tučné, farebné ryby :)


 Do hotela sme došli podvečer a keď sme šli omrknúť pláž, toto nás čakalo ! <3 


Výhľad z našej terasky
















































Mali sme najlepšieho, najkreatívnejšieho upratovača !










 Drinky, bazén, opaľovanie, horúčava a móda ... moje chvíľky <3












pool bar 




 Milujem raňajkovať čerstvý, voňavý croissant s džemom, alebo s nutelou, omňomňomňom











































Najkrajší deň na výlete loďou ! 
Mám strašnú lásku s delfínmi. Môj sen je zaplávať si s nimi, ale idem na to pomaličky :) Prvýkrát som ich videla naživo ešte ako malá z lode v Chorvátsku. Minulý rok sme boli s frajerom na delfíniu show a toho roku som ich chela opäť vidieť voľne v prírode, preto sme sa rozhodli pre trip s názvom dolphin house, teda šnorchlovanie na 3 miestach a 90% šanca, že uvidíme delfíny. Áno, delfíny síce milujem, ale nenávidím ryby. Mám z nich paniku ako niekto z pavúkov, takže som si nevedela predstaviť, ako ja budem šnorchlovať :D Pravda je taká, že keď som skočila do vody medzi tie nechutné, veľké ryby, cítila som sa tak úzko, že som myslea, že skolabujem a nie, že budem medzi nimi ešte plávať... Nakoniec ale všetko dobre dopadlo a keď som sa prvýkrát odhodlala ponoriť hlavu a pozrieť pod vodu, okamžite som si to zamilovala a bol to pre mňa obrovský zážitok a jedno z najväčších prekonaní seba samej :D
... A či som videla svoje delfíny ? Well, I was lucky enough :)

















Budúci rok s nimi už plávam ! :)

29 komentárov:

  1. Páni toto je fakt raj na zemi. Budúci rok tam letím. Všetko už len z fotiek vyzerá úžasne, čo úžasne, mega úžasne. :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Odporúčam ! Je tam ešte krajšie, než na obrázkoch, to mi ver :)

      Odstrániť
  2. Teda Míšo! Krásný fotky! :) vypadá to tam úžasně... a vy dva taky! ;)

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Ty bláho! Tolik krásy v jednom článku <3 já tě fakt zbožňuju :D nádherná dovolená, super resort jste vybrali, ty fotky palem jsou bomba! No a hlavně teda ty ručníkový kreace, šikovnej personál, takový věci jsou fakt třešinka na dortu :) a ta tvoje fotka, jak jsi položená na vodě v bazénu, to je už uplná dokonalost. A že naprosto uctívám tvojí postavu, to už víš asi taky dávno :))
    Dom by Dom

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Óhoho, Dominika ty si zlatíčko ! Veď aj ja ťa zbožňujem :*
      Áno, je pravda, že sme si vybrali skvelú dovolenku a môžem len odporúčiť ! Ďakujem za milé slová :)

      Odstrániť
  4. Ale preco, preco, PRECOOOO si zehlis doma tie vlasy???? :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Čakala som takú otázku :) Ja milujem svoje vlasy na dovolenke, pretože tam vyzerajú úplne inak ako tu doma. Mne totiž veľmi pomáha chlór a zrazu sú tak krásne kučeravé ! Na každej dovolenke to tak mám. Ale doma ? Sú akurát tak neposlušne vlnité a neupraviteľné :/

      Odstrániť
  5. Kriste pane Michaela zabijem ťa od závisti :DD Si úplne nádherná a máš tak dokonalú postavu a o tvojom živote ani nehovorím.... menila by som......

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Haaa, bože, nepreháňaj :) Ďakujem za peknú pochvalu !

      Odstrániť
  6. dokonalý príspevok! bože milujem ťa aj tvojho frajera!! akí ste pekní a ako k sebe pasujete :)))) nadherne miesto, tíško závidim:))) pokračuj s prispevkami, veľmi dobre sa mi čitaju! a nežehli si vlasy :P

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Jéjda, ďakujeme aj s frajerom :)) Keby boli moje vlasy také aj doma, aké sú pri mori, tak by som určite nežehlila :(

      Odstrániť
  7. dokonalý príspevok! bože milujem ťa aj tvojho frajera!! akí ste pekní a ako k sebe pasujete :)))) nadherne miesto, tíško závidim:))) pokračuj s prispevkami, veľmi dobre sa mi čitaju! a nežehli si vlasy :P

    OdpovedaťOdstrániť
  8. Krásné fotky! Vypadáš úžasně, ta postava :OO závidím

    OdpovedaťOdstrániť
  9. Krásný fotky! Za mě je nejhezčí ta, kde skáčeš a ta, kde stojíš v pravým dolním rohu má pro mě nějaký zvláštní kouzlo :) Šikovný fotograf :D A personál taky :D Dokáže s ručníkem zázraky :D Vybrali jste krásnou dovolenou, příští rok taky plánuju Egypt :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Úplne súhlasím so šikovným fotografom a odkázala som mu aj tvoju pochvalu :) Ďakujeme !
      Prajem ti, aby ste mali na Egypt také šťastie, ako my a aby sa vybrali nejaký parádny rezort.

      Odstrániť
  10. úžasné fotky Miška ! :) tak ako stále vlastne :) s priateľom ste spolu naozaj chutní a fotogenický :) odkedy ste spolu ak sa môžem opýtať ? :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Júú ďakujem :) Ako dlho sme spolu s frajerom ? Budú to pomaly 3 rôčky :)

      Odstrániť
    2. Lucky you, ked vas ani ten spominany rozchod nezlomil a ste opat spolu :) len tak dalej, ladi vam to :)) tesime saaa na nove posty :)

      Odstrániť
  11. Krásne fotky, prostredia a hlavne vy dvaja, úplné šťastie z vás ide. A tvoja postava, žasnem ! čo cvičíš ? fitko, alebo čo ? :) a nežehli si vlasy určite, už aj na instagrame som ti to písala :-P

    OdpovedaťOdstrániť
  12. Miska odkial mas tie plavocky, tie oranzove? (y)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Tie orandžové mám, ako väčšinu plaviek z Gate-u :)

      Odstrániť
  13. Krásne fotky! Zvidím ti tvoju štíhlu postavu a aj dovolenku v Egypte :)
    PS: nominovala som ťa na Liebster Award Tag a budem veľmi rada ak sa doň zapojíš :)
    http://nalensworld.blogspot.sk/2014/09/2x-liebster-award-tag.html

    OdpovedaťOdstrániť
  14. dokonalé fotky a vy ste perfektní, vidno, že ste spolu veľmi šťastní a užívate si to! :) akou cestovkou ste šli? :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ďakujeme veľmi pekne :) Išli sme cez Kartago a som naozaj spokojná.

      Odstrániť
  15. Wooooow no to jsou boží fotky♥ museli jste si to opravdu moooc užít! A ty mini videa jsou taky skvělá!! A ty máš uplně dokonalou postavu a s přítelem vám to spolu strašně moc sluší:)) Vážně bomba článek!!

    OdpovedaťOdstrániť
  16. Ahoj, odkial mas prosim tie cierne tangacove plavky?

    OdpovedaťOdstrániť
  17. můžu se zeptat co to bylo za místo kde jste byli ubytovaní:))?

    OdpovedaťOdstrániť