sobota 6. septembra 2014

geometric shorts

Čaute lásky !

Black&White je nesmrteľná klasika, ktorá bude vždy IN. Presne v takejto kombinácii som si užívala voľný deň, kedy som sa len tak poflakovala, trošku nakupovala a  vychutnávala si posledné slniečko (ach bože, to mi bude strašne chýbať).
Šortky s geometrickým vzorom som kupovala na poslednom záťahu v Budapešti a hoci to bolo už dávno a odvtedy som ich mala na sebe mnohokrát, na blogu majú premiéru až teraz. Bol to taký ten úlovok, z akých sa dokážem strašne tešiť, lebo boli zlacené o polovicu, posledný kus, moje číslo a ten strih ? <3 .... LUCKER MIŠIAK !
Jednoduchú bielu košielku, ktorú považujem v mojom šatníku za nenahraditeľný kúsok ste tu mali možnosť vidieť už viackrát, čo je len dôkaz toho, že človek takýto kúsok naozaj unosí. Zlaté detaily a vysoké opätky boli k tomuto outfitu jednoznačnou voľbou. Aaaa ? Čo nesmie chýbať k takému looku je ? .... M.A.C. Diva na perách, samozrejme <3 <3 <3

































shoes - f&f / shorts - zara / shirt - second hand / bag, chain - primark / sunglasses - stolen from my boyfriend - h&m / watch - marc by marc jacobs

Želám vám všetkým krásnu, slniečkovú sobotu ! ( Ja idem dnes svadbovať, takže v najbližšom poste budem mať +5kg :D )

35 komentárov:

  1. Konečne! Už som sa nemohla dočkať tvojho nového postu. :) Ako vždy úžasná nádherná a dokonalá. Zbožňujem :)))))

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Miška <3 Ty si kráľovná slovenských blogeriek a nemáš konkurenciu

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. UAU tak to sa číta naozaj dobre, veľmi pekne ďakujem !

      Odstrániť
  3. Tak tohle je úplně skvělý! Všechno, do posledního proužku!! :)) sekne ti to!
    http://giallotulipano.blogspot.cz/

    OdpovedaťOdstrániť
  4. dokonalosť !!!!!!!!!!!!!!!!!!!! si úžasne hnedá a máš nádhernú ženskú postavu aj ja takú chcem :(

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Hnedosť už nemám takú, tento outfit bol fotený tesne po dovolenke :) Teraz som celá zošúpaná a fľakatá :D No a na postave je toho dosť čo treba zlepšiť ... ďakujem za pochvalu :)

      Odstrániť
  5. Ooooo <3 jeste s tim opalenim! Nadhera proste, prekrasny fotky, ty tvy pozy, ty ja muzu :)))

    OdpovedaťOdstrániť
  6. Bravo Misiii! Zasa raz si ma presvedcila o tom ze mas uzasny vkus, si obrovska inspiracia! <3

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Jój Dominika ty si hrozne zlatá ! Veľmi si takú pochvalu cením, ďakujem :*

      Odstrániť
  7. Páčia sa mi tie šortky, spravia outfit neobyčajným. :)

    Sim
    polarizedsoul.blogspot.com

    OdpovedaťOdstrániť
  8. Miška ty by si si mohla dať na seba aj tesco igelitku a budeš vypadať perfektne! :)
    Klaudis world

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Áááále to je dobrý nápad na outfitík, možno sa nechám inšpirovať ! Haha, ďakujem :)

      Odstrániť
  9. Miška si mojou najväčšou inšpiráciou a priznávam že stále keď vidím nejaký tvoj outfit pozerám v obchodoch po podobných kúskoch. Máš úžasný vkus a obliekaš sa podľa mňa najkrajšie zo všetkých bloggeriek.

    Držím ti ďalej v blogovaní palce .... Janka.

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Stále to hovorím, že najviac príjemný pocit je byť pre niekoho inšpiráciou. Som strašne rada za takéto uznania a veľmi si to vážim ! <3

      Odstrániť
  10. Miska chceme vidiet ako si vyzerala na svadbe!!! :) :-*

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. anoooooo suhlasim !!! :)

      Odstrániť
    2. Žiaľ, nemám zo svadby fotky, lebo ako to už býva zvykom, ja fotím a nakoniec ja sama žiadne fotky na pamiatku nemám :) Ale niečo málo sa tu určite objaví !

      Odstrániť
  11. Misulka, to je fakt nefer aka si krasne dokonala! Si pre mna obrovska inspoiracia! Som zavisla na tvojom blogu a instagrame :)
    Mas dokonalu postavicku, tak velmi ti ju zavidim, mozes poradit ako cvicis? Urcite by sme vsetky taky clanok privitali :)
    Pisala som ti aj spravu na fb, ale si nikdy neodpisala :( asi mas toho vela :)
    Dakujem, ze si! :*
    Jana

    OdpovedaťOdstrániť
  12. Joj mišička, a zdalo sa mi že ťa tam pred tým magistrátom vidím ! :) :P važne užasne šortky, už dlho take zhnaňam, pozeram sa kade tade po sekačoch haha stale ked je novy tovar robim si trip a nič :/ važne si laker ! daj mi trochu tvojho šťastia !! :D užasna si ako vždy važne palec hore nie je čo vytknuť.. ako vždy

    OdpovedaťOdstrániť
  13. Miši maš dokonaly uuuusmev a prekrasne zuby 😃👍

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ďakujem ďakujem, to stále poteší, keď človeku pochvália úsmev :) A keďže som úchyl na zuby, tak aj to mi moc polichotilo :)

      Odstrániť
  14. Krána si. :-) Úžasné fotky aj šortky. Slniečko bude veru aj mne chýbať.

    http://youtu.be/ohnAqUB7Ktk

    OdpovedaťOdstrániť
  15. Celé leto som pracovala na magistrate a nikto tam ani nevkrocil, a teraz, keď trčím v škole ty sa tam odfotis! :D lucky me :DD
    P.S.: Áno, to som ja, čo ti pisala,že bola na kazdom mieste ako ty, ale nikdy sme sa nestretli, a tiež tá ľady, co ti nechala tričko v sekaci ;)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Tak my sa parádne míňame :D Počuj, ale to nie je náhoda ! Určite sa stretneme, keď sa tak konečne stane, tak na mňa krič ! :)

      Odstrániť
  16. tie kratasky s tou ritkou, mnam! <3

    www.natinstablog.com

    OdpovedaťOdstrániť
  17. Miška ty si femme fatale! tak ako milujem queen B, tak milujem aj teba a tvoje posty ! každý deň klikám aj niekolko x za deň či nemaš niečo nové :) velmi mi pripominaš Bey pretože si pre mňa tak dokonalá ako ona :) radosť pozerať sa na tvoje posty :))) tvoje pózy, úsmev všetko top :) mohla by si v blizkej buducnosti urobit nejaky post alebo dokonca aj video kde nám povieš niečo o tebe tvoje zaluby, a tak proste aby sa ti rozrastla tvorba, outfity mas dokonale zhrnutie týzdna stale zavidim aky maš život, určite by sme viacere ocenili keby si davala aj nejake ine prispevky :) no končim moje litanie :D prajem vela vela štastia s blogom :))

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Strašne krásny komentár, až ma chytil za srdiečko :) Veľa to pre mňa znemaná, takéto uznanie, je to fakt paráda. Máš úplnú pravdu, blog si žiada nejaké novinky a už na nich pracujem. Mám nejaké nápady, určite budú čoskoro zrealizované ;) Je pravda, že vymýšľanie a fotenie outfitov ma baví úplne najviac, ale samozrejme rozumiem, že si žiadate aj niečo iné. Všetko bude, vy moje úžasné čitateľky :) <3

      Odstrániť