pondelok 22. septembra 2014

headband, denim & oversized sweater

Dajme si ďalší outfit ! 

V tomto som sa cítila špeciálne dobre, lebo som skombinovala hneď 3 vďačné módne záležitosti - oversized sveter, denim a čelenočku, čo je podľa mňa skvelé combo ! 
Poznáte ten vzrušujúci pocit, keď neplánovane vojdete do nejakého obchodu, len tak sa prechádzate, obkukávate a zrazu sa odnikiaľ objaví nejaká vec, ktorá sa vám hrozne páči, stojí 5€ a majú posledný kus vo vašej veľkosti ? Takto to bolo medzi mnou a týmto svetrom. Ako zvyknem hovoriť - osud to tak chcel :) Veľkú radosť som mala aj z náhrdelníka, ktorý je skoro presne to, čo som už veľmi dlho hľadala a tiež si ma v podstate našiel tak nejak sám. Aby som nevyzerala, že tu len chodím provokovať svojim nakupovačským šťastím, tak by som prijala aj nejaké vaše stories o tom ako, kde a čo sa vám podarilo uloviť za posledné obdobie, kedy ste si povedali "som lucker". Napíšte mi do komentárov, budem sa tešiť !



































sweater - h&m / handbag - zoot.cz / shorts - from NY / necklace - cropp town / watch - marc by marc jacobs / shoes - converse / headband - new yorker

27 komentárov:

  1. Miška veštím ti skvelú žiarivú bloggerskú budúcnosť ... si naozaj super, veľmi dobre sa čítaš a príjemne sa na teba díva.

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Tvůj styl se mi vážně moc líbí :)

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Bože ty si nadherka! A ešte stále krásne opálená ! Najkrajšia žena v KE :)

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Miši žerieme ťaaaaaaaaa !!!! V našej partii si hviezda a stále chodíme na tvoj blog :)))) si úžasná len pokračuj

    OdpovedaťOdstrániť
  5. Ta čelenka <3

    http://withgreywolf.blogspot.sk/

    OdpovedaťOdstrániť
  6. Raz som si kupila za 2€ suknu v h&m , na konci leta, cruz zimu som ale schudla tolko ze na sezonu mi uz bola velka :-D najlepsi pocit, vsimnut si cez nejake saty ze sa podarilo dat dole par kil

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Presne takto som si to predstavovala haha :D Aj som sa zasmiala ! Ja som to mala podobne (len opačne) s krásnymi šatami zo sekáča za 1€, ktoré som ale nikdy nemala na sebe, lebo zrazu ich neviem zapnúť, či čo :D

      Odstrániť
  7. krasna jsi! :) na tvuj blog jsem narazila nedavno a uz je jeden z mych nejoblibenejsich :) projela jsem ho cely :)

    OdpovedaťOdstrániť
  8. Miška priznaj sa, že ty si tie zuby pred fotením bielitkuješ ?? :D

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Haha :D Niečo také ! Bielitkujem s Crest pásikmi :)

      Odstrániť
    2. ale vedela si, ze bieliace pasiky su velke svinstvo ( s prepacenim:/ ). Dost nicia zubnu sklovinu. Netreba to prehanat ako americania, ktorych zuby nie su vobec prirodzene biele. Iba moja rada do buducna :)

      Odstrániť
  9. Ahoj, takéto sa stalo naposledy aj mne, vošla som do obchodu, do ktorého vôbec nechodím a mali tam parku, ktorú som oficiálne nikdy nehľadala a mali tam posledný (pre mňa super) kus a za cenu, z ktorej sa dá aj odpadnúť. :-D Gratulujem ku kúpe, pristane Ti to, si zlatá!
    Katharine-fashionisbeautiful

    OdpovedaťOdstrániť
  10. Prenádherná a kabelka nemá chybu. :)

    OdpovedaťOdstrániť
  11. Tak tohle Ti taky moc sluší a máš nádhernej úsměv! :3

    OdpovedaťOdstrániť