streda 10. septembra 2014

new hat

Ďalší outfit s holými nohami ! Kým bolo ešte slniečko, snažila som sa chodiť stále v sukienkach a kraťasoch, lebo som si uvedomovala, že sú to už fakt posledné dni a potom zbohom leto :( . Musím sa vám zveriť, že MILUJEM svoj nový klobúk ! Klobúky ako doplnok sa mi všeobecne páčia, sama vlastním sivý, bordový, čierny a už večnosť som túžila po hnedom. Vždy, keď som zbadala pekný, hnedý klobúk na nejakej blogerke, ihneď som pátrala po tom, kde taký zoženiem, ale nemala som šťastie – buď už boli vypredané, alebo stáli majetok. Môjho hnedého fešáka som nakoniec splašila v H&M, posledný kus – osud to tak chcel :)
Vopred sa ospravedlňujem za to, že ho teraz budem nosiť často a bude sa tu objavovať asi až kým sa mi nezunuje.
Inak mám na sebe samé starinky – napríklad kraťasy, ktoré na mne môžte vidieť som si pořídila, keď som bola prvýkrát v USA a nemala som ich na sebe asi 6-7 rokov. K tomuto looku sa mi ale hodili, tak som im dala šancu. Topánky a sekáčový boyfriend blazer majú už tiež niečo odžité, ale dokopy ma stáli 11€ ( z toho 10 boty :D ) a sú to nadčasové kúsky, takže majú stále v mojom šatníku čestné miesto. 

Mimochodom ! Zapojila som sa do súťaže EMMA a CENTRAL FASHION, kde sa dá vyhrať zážitkový víkend s Centralom plný nákupov a skrášľovania v hodnote 5000€. O tej súťaži som sa sle dozvedela dosť neskoro, takže som oproti ostatným značne pozadu :D Budem rada, ak má tam nájdete a zaslasujete : http://www.pluska.sk/emma/fashion-central/najnovsie-outfity.html

































hat, shoes, t-shirt, bag – h&m / shorts – vintage / blazer – second hand / watch – marc by marc jacobs / ring - ebay



31 komentárov:

  1. Ach ach, zase pastva pro mé oči <3 proč u nás taky nemají v sekáčích tak boží boyfriend blazer? Je fakt parádní! A kloubouk ti moc sluší, taky chválim ty detailový fotky hodinek a prstenu, skvělý skvělý :)

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Miši ty si úžasná. Krásna a veľmi ti to pristane. A to sako vôbec nevyzerá, že stálo len euro :D.

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Miška si NAJLEPŠIA v hre !!!!!!!!!!!!!!!!

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Miši ty maš v sebe neskutočnu charizmu , nááádherne zuby :D a božsky usmev , ktomu perfektný štýl si famózna !!! :)

    OdpovedaťOdstrániť
  5. Tvoj blog som objavila len nedávno, ale doslova som sa zamilovala, každý Tvoj outfit má šmrnc a štýl, si krásna baba, len tak ďalej :)

    OdpovedaťOdstrániť
  6. Počúvaj Miši ty si taká baba že kebyže som chlap tak som na kolenách. Hrozne ma fascinuješ jak sa tváriš, pózuješ, ako píšeš a najviac ako sa obliekaš. Si bohovská.

    OdpovedaťOdstrániť
  7. a co tak dat jeden post nenamalovana a s neupravenymi fotkami? ;) mozno by to bola vyzva aj pre ostatne blogerky :P

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Miška nenosí make-up a dáva si iba lička a ako si mozeš všimnuť ani oči si nelíči výrazne

      Odstrániť
    2. Okrem toho že si Miška dáva rúž, tiene, špirálu, líčka a možno tonovaci bb cream alebo iný tonovaci krém..voooobec nepouživa makeup :D smejem sa :D vyzerá dobre ale nevrdte prosím že nepoužíva "makeup".

      Odstrániť
    3. Nech Miška natočí video ako sa maľuje - tam sa uvidí pravá tvár :P

      Odstrániť
    4. nieje jedno či sa maluje alebo nie ? tie fotky fotí pre nás čitatelov, a chce sa nám páčiť, stále vyzerá tip top a tym ako aj so vsetkym ostatnym si nas ziiiskala :) peace

      Odstrániť
    5. Nemýľme si pojmy ! Make-up nenosím, ani žiadnu náhradu, ako napríklad tónovacie krémy, či BB cream. Ale samozrejme, že sa líčim :) Nosievam aj očnú linku, aj špirálu, aj výrazné rúže ... A ďakujem dievčatá :)

      Odstrániť
  8. Skvělééé! klobouk se k tomu výborně hodí! :) ...a nemůžu se vynadívat na ty hodinky, mám pro ně slabost a tyhle jsou peckový!
    http://giallotulipano.blogspot.cz

    OdpovedaťOdstrániť
  9. Tento komentár bol odstránený autorom.

    OdpovedaťOdstrániť
  10. Sako a kabelka sú parádne! :)) Veľmi ti to pristane :))

    OdpovedaťOdstrániť
  11. Miska vcera vecer som ta videla v optime na parkovisku normalne som chcela vystupit z auta ze budem bezat za tebou ze sa s tebou odfotim, ale frajer nechapal ,ze chcem vystupit z auta pocas jazdy,ani moju posadnutost tebou :( :D a teraz to lutujem!

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. No, tak to si teda mala pribehnúť, mohli sme mať parádnu fotku :( Netreba sa nechať odradiť chlapom haha :D

      Odstrániť
  12. Tento komentár bol odstránený autorom.

    OdpovedaťOdstrániť
  13. Doufám, že HM k nám dodá taky nějaké pěkné klobouky (zatím samé černé). Máš moc krásné hodinky! :)

    Pieces of FRECKLED style

    OdpovedaťOdstrániť
  14. Miška ! Bože zase musim pochvaliť tvoje opálenie, dokonale ! :D aj priestor fotenia (kulturpark).. važne tam sa mi to najviac páči :) užasne sako (pod prosim so mnou niekedy do sekačov, lebo ja som nešťastnica a nikdy nič pekne nenajdem aj ked sa važne poctvio hrabem v jednom aj dve hodiny kusok po kusku :().. a ten tvoj hollywoodsky usmev:) krasa palec hore Mišička

    OdpovedaťOdstrániť
  15. Jsi vážně krásná a úžasně fotogenická :) Tenhle outfit se mi moc líbí, boty jsou super a ty hodinky! <3 pecka :) Umíš to skvěle zkombinovat :)

    OdpovedaťOdstrániť
  16. Ahoj Miska,si naozaj krasne dievca,s radostou sledujem tvoj blog.A obdivujem "odvahu",lebo v Ke s klobukom na hlave,to chce tiez odvahu.:) Chcem sa ta ale opytat,aky fotak pouzivas,fotky su naozaj krasne?Dakujem ti.A vsetko dobre prajem.Mimusa

    OdpovedaťOdstrániť
  17. Ten klobúk sa mi veľmi páči, krásne fotky;)

    OdpovedaťOdstrániť
  18. Lovely hat and bag :) M&MFASHIONBITES mmfashionbites.blogspot.gr

    OdpovedaťOdstrániť