piatok 10. októbra 2014

COCO Mademoiselle CHANEL

V predchádzajúcom článku ste mohli vidieť fotku zabaleného dárečku od môjho priateľa k meninám. Tí zvedaví sa ma pýtali, čo sa skrývalo vo vnútri, tak tu je odpoveď. Dostala som nový parfém, ktorý som chodila do parfumérie ovoniavať už mesiace :) Po dlhých rokoch som teda vymenila značku Chloé za COCO CHANEL. Som taký človek, že sa dokážem na veci veľmi upnúť a ťažko sa ich vzdávam, takže vymeniť moju najmilovanejšiu vôňu za novú bolo pre mňa veľkým krokom :D Každopádne, nelúčim sa navždy, určite sa k nej ešte vrátim.
(Len pre informáciu, kým som nezačala vo veľkom vykupovať Chloé, používala som ešte Dior J'adore a raz som Chloé podviedla s Gucci Premiere.)

Láska medzi mnou a Chanelom kvitla každou mojou návštevou parfumérie, kam som si chodila robiť len taký nezáväzný prieskum (čo v preklade znamená to, že som ovoňala všetko, čo tam mali). Bol to proste osud. Bez akýchkoľvek recenzií som medzi prvými impulzívne siahla po ružovučkej Mademoiselle a už to bolo. Zafungovala medzi nami chémia. Taká chémia, že každá vôňa, ktorú som odvtedy skúsila dostala odomňa prinajlepšom "aj táto je celkom dobrá" alebo "hm, pekná". Vravela som si, že ak mám zainvestovať do nového parfému, musím prevoňať VŠETKO, aby som si bola 100% istá, že je to tá pravá vôňa pre mňa, ale nakoniec som vždy skončila v sekcii CHANEL fetujúc papierik nabitý Medemoiselle :) Chudák môj frajer už asi nezvládol to moje ospevovanie, tak mi ho kúpil na menky :D
Niekomu sa môže zdať zbytočné robiť okolo výberu parfému vedu, ale ja si na to naozaj potrpím. Všímam si okolo seba kto ako vonia, otáčam sa za ženami, ktoré kolo mňa prejdú a cítiť za nimi krásnu vôňu, cením mužov, ktorí si vedia vybrať dobrý parfém a celkovo sa tým dosť zaoberám.
Deň sa totiž začína, keď si na seba dám parfém a musí to byť dobrý parfém !










Mimochodom, MILUJEM reklamy na parfémy ! Nie všetky, samozrejme, ale mám takých pár...
 Je to taká moja úchylka, dokážem si ich proste len tak pozerať na youtube aj viackrát za sebou, vidím v nich niečo krásne. "Zhodou náhod" sa mi najviac páčia práve reklamy na tie moje vône :D Ktorá z nasledujúcich štyroch sa vám páči najviac ? Mne jednoznačne Gucci - Blake Lively je tam úplná bohyňa a páči sa mi aj hudba.













Zaujímajú ma aj vaše životné parfémové lásky. Budem rada, keď mi niečo poviete o tej svojej, alebo keď mi odporučíte nejaký superkrásny parfémový commercial. Teším sa na vaše voňavé komentáre !


Zajtra sa chystám na módnu prehliadku Manga, stretnem sa tam s niektorou z vás ? Určite budem dokumentovať, takže sa s vami samozrejme podelím o zážitok. My v Košiciach sme na módu chudobní, takže som za takéto udalosti veľmi vďačná a moc sa teším !

21 komentárov:

  1. Takze moja naj naj naj vona je Gucci Guilty ,ale rada mam aj Incanto,Escadu,DKNY :) kolko stoji ta chanel?

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Aj ja som párkrát mala Incanto shine :) Cena za 100ml mademoiselle sa pohybuje okolo 135€.

      Odstrániť
  2. Ahojky, ja napr, používam úplne obyčajnú voňavku z Oriflame, volá sa Amber Elixir ( tá hnedá, nie čierna ) a nedám na ňu dopustiť , nikdy mi žiadna nevoňala viac :) stojí okolo 30 €, čiže žiadna drahá záležitosť, ale je fakt perfektná :)

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Ahoj, kde nájdem info o prehliadke Manga? prelustrovala som celý google a nikde poriadne ani zmienka - kde zakúpim lístky alebo iné info - čas začatia? vidím že je to v Hiltone ale žiadne iné info. :( Neskutočné! minulú prehliadku som nezaregistrovala a tento krát zas?

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ahoj ! No tak moja kamarátka bude robiť modelku, takže tam idem cez ňu, ale inak sa robí rezervácia priamo v predajni Mango v auparku :)

      Odstrániť
  4. 4 roky som Mademoiselle používala aj ja. Pre niekoho ťažká, no ja som sa tejto nádhernej zmyselnej vône nevedela nabažiť. Avšak v mojom živote prišiel zlom, kedy mi začala vyslovene smrdiež, a to vtedy, ked začali vyrábať tomu podobné atrapy a iné lacné napodobneniny, ktorými sa striekala snáď každá žena. Blee! Ešte teraz cítim tú akože "coco" v nose. Jedno čo ma ale teší je, že som ostala verná Chanelu a zamilovala som sa do vône Allure. Trošku mi trvalo si zvyknúť na niečo nové, ale milujem ju. Je na spapanie :-)

    OdpovedaťOdstrániť
  5. Calvin Klein- Beauty ;)

    OdpovedaťOdstrániť
  6. posielam svoje obľúbene video, síce nie na parfum, ale aj tak je sooo sexy! :)

    https://www.youtube.com/watch?v=gYzjKu9Hl-U

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ach bože, to je krásne ! Pridávam do zoznamu <3 A btw vôbec by mi nevadilo bývať v tom dome :)

      Odstrániť
  7. Mna najnovsie zaujala Calvin Klein - Reveal :)https://www.youtube.com/watch?v=enzT6uBZgZQ

    OdpovedaťOdstrániť
  8. Ja mám hodne rada Versace - Bright Crystal :-) Ale aj táto bude asi skvelá..:-)

    OdpovedaťOdstrániť
  9. Mojho srdca sampion je Burberry - Body, ale nanestastie mojhu milemu velmi nevonia, kedze je dost silny a tak ho musim raz za cas vymenit za nieco jemnejsie aj, ked nie velmi rada :)

    OdpovedaťOdstrániť
  10. Trussardi My name a Dior Addict toaletka z 2014 :-))

    OdpovedaťOdstrániť
  11. Miska kde chodis na vysku? :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ahoj, študujem sociálnu prácu na VŠ sv. Alžbety :)

      Odstrániť
  12. chanel robi najlepsie parfemy. nedam na nich dopustit, moja srdcovka je 5 (uz jak male decko som nou bola posadnuta) ale mademoiselle je taka cista, proste mademoiselle :-)

    OdpovedaťOdstrániť
  13. No Miška bola som si až tú voňavku ovoňať v obchode lebo si moja biggest inspiration a idem odkladať korunky do prasiatka na ňu :D :D

    OdpovedaťOdstrániť
  14. Moja vôňa už roky je od Burberry - The Beat ;)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Mam rada tazsie vone. Moj oblubeny je Shalimar, Samsara, Velvet Orchid, Hypnotic Poison, Chanel no.5 a potom arabske vone. Kedze si presla od Chloe- nadherna vona v oleji je Musk Abyiad. Vonia neskutocne dlho

      Odstrániť
  15. Najlepsia reklama na parfem je podla mna parfum SI s Catee Blanchett

    OdpovedaťOdstrániť