štvrtok 2. októbra 2014

photo diary part 9

Dúfam, že dnes aspoň z časti naplním vaše želanie prečítať si na blogu niečo "bulvárnejšie" :) Po mesiaci a pol prišiel konečne čas na pravidelnú rubriku photo diary. Pripravovanie týchto príspevkov mi zaberá vždy najviac času a keď ide o zhromaždenie fotiek za takmer 2 mesiace, tak to platí dvojnásobne. Posledné photo diary sme tu mali ešte pred dovolenkou, takže fúúúúúú, to je sakra dávno :) Chudák môj mobil už nezvláda to množstvo fotiek, takže som ich konečne premiestnila do PC a spravila výber určený pre vás, mojich milovaných čiteteľov <3 Čaká vás úctyhodných 72 fotiek, 4 videá a 5 gifiek, takže si v pohode vezmite pukance a colu a môžme sa do toho pustiť ...



 Palacinky - moje najobľúbenejšie jedlo z detstva ! Občas, keď ideme s frajerom niekam na obed, alebo na večeru, tak mi prídu na chuť, ale musím povedať, že žiadne nie sú také dobré, ako tie od mamky, nech už vyzerajú akokoľvek dobre :)


Decentne vykúkajúce  podprsenky áno, áno, áno. Iná časť spodného pradla NIKDY.



 Na lete mi bude neuveriteľne chýbať vysedávanie v letných záhradách a popíjanie môjho orieškového latte :(







S mojimi chicks <3






Potom nasledovala najlepšia dovolanka ever ! Na tom lehátku sme sa slnili posledný deň, tak tam Riši nechal pamiatku :)




Prísť z 40°C do tohto odporného Košického počasia bolo príšerné.









San Domenico a ich úžasné dobroty, ako napríklad bagetky  + slniečko + môj drahý vedia vyčariť úsmev na tvári :)


Pomaly nám ťahá na tridsiatku, ale prespávanie u kamošiek stále frčí :D 
Škoda len, že ráno už vstávame do práce a nesadáme k telke, ako kedysi.


 Najkrajší je, keď sa zlostí, že ho fotím.








 Vymenili sme doplnky :) 


A rozmýšľam, že mu ich nadobro zabavím.


Túto tortičku ste tu už videli, ja viem, ale nemôžem sa jej dojesť, milujem ju ! Palec hore pre Le bistro.





Som labužník :)


















S Riškom sme boli pozvaní na svadbu jeho kamaráta, ale žiaľ toto sú všetky fotky, ktoré mám. Za to ja som samozrejme ostatným urobila kopu pekných fotiek, ako to už býva :)


Po každom obede počas pracovných dní si doprajem niečo fajnové. Najradšej mám čerstvé ovocné šťavy z UGA, omňomňom !!! Príchute striedam, ale najradšej mám kombináciu mango, pomaranč, maliny. 











Slová do bitky od mojej Julinky <3







Trošku sme sa zabávali a nezabudli sme vám zamávať.


Po takých piatkoch vstávam väčšinou až na druhý deň podvečer a vyzerám nejako takto ...





Najnovšie šatičky pre môj ajfonik.


Malinkový, mňam !


Chudák Zucho sa porezal a mal potom chorú paprčku, tak sme ho prišli trošku utešiť.


Reklama na Billu.

Na nechty si dosť potrpím a preto keď vidím niečo takto príšerné, musím si to odfotiť. Mám už v mobile pozbierané všelijaké hrôzy, takže uvažujem, že spravím koláž a potom sa určite podelím ;) Táto "ovocná" nepodarená manikúra nepatrí nikomu inému, než Erike :D 


Keď už sme pri nechtoch ... 
Medzičasom som dosť často nosila tento svetlofialový lak, ktorý si úplne získal moje srdiečko. Nájdete ho v Pupe - odtieň P032






























Ďalší žúr ! S Rišim sme si dali fotošút. 
(Postreh : Na poslednej fotke vyzerá moja ľavá noha ako z plastelíny, nie ?)


















Bola som aj na rande s mojou Misskou najkrajšou <3





Milujem Republiku východu ! <3 
Čerstvý croissant s masielkom a malinovým džemom, toffifee koláčik a chutná káva, silno odporúčam ! Za toto miesto som v Košiciach fakt vďačná.



Milujem Kat Dennings z 2 broke girls a žeriem aj jej instagram :D


Ponaučenie : nikdy si nenechávajte v bunde zapnuté pero ! 
























Ako ste možno niektorí zaregistrovali, v pondelok 29.9. mali Mišky meniny, no a keďže v ten deň mal byť môj frajírek kvôli práci odcestovaný, spravil mi meninový deň už v nedeľu, teda o deň skôr. Dostala som pozvanie na výborný obed (vybrala som si slivkové pirohy - ani sa nedá slovami opísať, ako toto jedlo milujem), na kávičku, do kina  a večer som dostala úžasný darček. Kto z vás uhádne, čo je vo vnútri ? ;) 



Túto sobotu som sa vrátila z chaty, kde sme boli z práce v rámci školenia, alebo teambuildingu, nazvime to tak. Priniesla som si odtiaľ úžasnú chorobu, takže som momentálne PN na antibiotikách, wohooo.









Choroba samozrejme nie je nič príjemné, ale horúci čajík s citrónom, tutti frutti srdiečkové cukríky a dánsky Hotel Paradise sú super :D Pozeráte ??? Ja som úplne závislá !




Poctivo pozerám z archívu aj nákupné maniačky a asi ako väčšina, aj ja mudrujem a ohováram, ale takú príšernosť, ako výber aktuálnych popradských maniačok som ešte nezažila :D Pozerám na to v rovnakom šoku, ako Marián.




Tie, čo sledujete blog Evky z 2indahouse.blogspot.sk ste možno zachytili, že som vyhrala jej GIVEAWAY !!! To je prvýkrát v živote, čo som v niečom takom vyhrala a hrozne sa z toho teším, tak som sa s vami musela podeliť :) Vyhrala som produkty na vlasy od značky Fuente a už sa nemôžem dočkať, kedy mi to príde, aby som mohla skúšať. Potom dám určite vedieť !  



To by bolo pre dnešok všetko. Kým marodujem, predpripravujem si pre vás nejaké príspevky, takže sa máte na čo tešiť. Mne už totiž začala minulý víkend škola, takže času bude zas len menej, tak si musím trošku nadbehnúť. Budem sa snažiť, aby to môj blog neovplyvnilo. Zatiaľ sa majte krásne, najbližšie očakávajte ďalší outfit !



29 komentárov:

  1. Mozem sa ta opytat kde si kupila tu kozenku?

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ahoj,

      kupovala som ju v Bershke, ale je to už taký rok cca ...

      Odstrániť
  2. Krásna, krásna, krásna a ešte raz všetko najkrajšie, aj keď s oneskorením. :)

    OdpovedaťOdstrániť
  3. miška, kde pracuješ?

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Miška ja milujem tieto tvoje príspevky a normálne sa mi asi aj rozbúchalo srdce keď som videla že si pridala :DDDD

    OdpovedaťOdstrániť
  5. Tyhle tvý photo diary jsou naprosto boží <3 dnes si k tomu dokonce piju růžové víno a je to ještě lepší, asi si z toho udělám tradici :DD fakt mám prostě pocit, že tě díky těmhle příspěvkům znám a že kdybych tě někde potkala, tak se k tobě přiženu jako k starý známý nádherný kámošce <33
    www.dombydom.blogspot.cz

    OdpovedaťOdstrániť
  6. Super photo diary!! A tohto tyzdnove nakupne maniacky su des a hroza..velmi sa na nich urechtavam...a som fakt "rada" ake promo tie dievcata robia vychodnemu Slovensku... ;-)

    OdpovedaťOdstrániť
  7. milujem tvoj inspirativne prispevky !!!!!!!!!

    OdpovedaťOdstrániť
  8. Stále máš bezchybné nechty ! Su umelé/ tvoje ? :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ďakujem :) Nechty sú moje, ale nevyzerali vždy takto :) Keď som bola mladšia a hlúpejšia, tak som sa o nich moc nestarala, namiesto toho som si ich ešte viac poškodila gelovými nechtami. Potom som s tým prestala, kúpila som si v lekárni zinok (ale existujú aj iné vitamínové doplnky na nechty) a poctivo som papala 1 tabletku denne a dnes sa môžem pochváliť dlhými, pevnými a zdravými nechtami.

      Odstrániť
  9. Miska aky darcek si dostala hm??? :)

    OdpovedaťOdstrániť
  10. Ty a tvoj priatel ste najkrajší pár zo vsetkych co poznam naozaj ako nejake celebrity :))))

    OdpovedaťOdstrániť
  11. Ahoj Miška,

    tvoj nový príspevok ma baví! :D hlavne tá ovocníčková manikúra je Ťop! Presne tak isto by to vyzeralo na mne, preto ich úspešne skrývam pred celým svetom, Juch! Nie je to pekne Ja viem. Musim vyzdvihnuť tvoje doplnky ako je copik, klobúk a tvoj frajer, krásne doplnky, len ich pekne so sebou nos naďalej :D
    Už iba skoré uzdravenie. Ahoj!

    OdpovedaťOdstrániť
  12. Copik nos castejsie zlata si v nom! a super fotky bavia ma! take prispevky by som vzdy prijala :) :-*

    OdpovedaťOdstrániť
  13. Ahoj Miska, nespravis video ako sa malujes? Najma oci, mas ich stale pekne a jemne namalovane.. urcite by nas to viacere potesilo :))

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ano prosim video!!!!

      Odstrániť
    2. To video je slubovane uz par mesiacov, bude vobec niekedy?

      Odstrániť
  14. Super fotky Miska :) Neprezradis odkial su tie krasne saty na fotkach z party? :) a ta zlta kockovana kosielka? dakujeeem

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ďakujem ďakujem :) Tie šatočky sú moje obľúbené a sú z H&M. Košielka je z Gate-u, ale oboje som kúpila už dávno :/

      Odstrániť
  15. Misi niekedy davno si pridala post o blogerkach part 1 tak by bolo super keby si nam nieco napisala aj o tych zahranicnych part 2 :P

    OdpovedaťOdstrániť
  16. Mozem sa opytat ake miesta v KE navstevujes?:) vsetky jedla,ktore sfotis vyzeraju bozsky :))

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Takže myslíš reštaurácie, áno ? No tak takto - na palacinky, alebo koláčiky chodím rada do Le Bistra v Optime, do Republiky východu na Hlavnej, alebo do Mc cafe. Inak sa viem dobre napapať v Napoli na Hlavnej, Santa Lucii v tip tope, Geronime v Optime, alebo na Baránku. Stále ale máme s frajerom pociť, že sa to tu v KE nedá moc striedať, už nemáme nápady kam chodiť za dobrým jedlom :/

      Odstrániť
  17. Super fotky. Je to také živé, dynamické. Má to šťavu! Ozaj, kde majú dobré slivkové pirohy? :)

    OdpovedaťOdstrániť
  18. Miska opat raz skvele fotky :-) Avsak neda mi nepovedat, ze tvoje vlasy vyzeraju priiiserne znicene. Neuvazovala si ze s nimi nieco urobis?

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Napríklad že sa vyholím dohola ? :D O vlasy sa starám, nefarbím, papám vitamíny, nefúkam (nesuším) si ich, podstrihávam každé 4 mesiace... Mohla by som ísť príkladom, ako šetrne s nimi narábam :) Viac už urobiť nemôžem a mám to geneticky dané, že vyzerajú, ako vyzerajú :)

      Odstrániť
    2. Robis nieco specialne pre objem vlasov? Alebo mas to stastie ze maju taky objem prirodzene? :)

      Odstrániť