utorok 14. októbra 2014

ripped & leather

Kto z vás ešte nevlastní čierne potrhané džínsy ? Ako ste si mohli všimnúť, tento trend nás úplne ovládol. Ja som po tých svojich zatúžila ešte dávno a hneď som mala to šťastie, že som na také vydarené narazila v Mangu. Vadí mi na nich len jedna jediná vec a to, že majú nízky pás, takže momentálne túžim po ďalších, ale s vysokým :) V ten deň sa mi žiadala jednoduchosť, tak som teda išla na istotu a zvolila som obyčajné biele tričko, koženkovú bundu, ulízané vlasy a na nôžky conversky. V najbližšej dobe si plánujem konečne zabezpečiť koženku so zlatými detailami, lebo strieborné doplnky som takmer úplne vylúčila zo svojej šperkovničky, takže je pre mňa dosť ťažké sa s touto koženkou zladiť. Problém je v tom, že takú hľadám už 2 roky a nič. Som skrátka náročná. Ale myslím si, že v prípade koženky, do ktorej človek ide zainvestovať, je to normálne. Outfit som doplnila jednoduchými brýlami a dvojfarebnou shopper bag.








































shoes - converse / jeans - mango / bag - primark / jacket - bershka / t-shirt, sunglasses - h&m  

39 komentárov:

  1. Taký ten badass outfit. Páči sa mi! :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Badass outfit, mne sa zas páči to pomenovanie :) Ďakujem !

      Odstrániť
  2. Velka parada, krasko <3 ty kalhoty jsou bozi bozi bozi! Nejvic me bavi, jak jsou HODNE potrhany a ne jen jedna dira na koleni, to ma ted kazdej, jen ja stale odolavam :DD a taky mi udelalo radost, ze ta kabelka je z Primarku, protoze je naprosto skvela a ja se do Primarku za tyden chystam, salala :)))

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Závisť, závisť, závisť ! Ja básnim o výlete do Primarku už strašne dlho a nemá so mnou kto ísť, všetci sa boja :D Ja v tom obchode trávim od 3 do 5 hodín ...

      Odstrániť
  3. Brutálne krásna si Miši :)

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Kozenku so zlatymi detailami hladam dost dlho aj ja, ked ju najdes cakam, ze sa o to so mnou podelis ;) v mangu mali pred dvoma rokmi jednu peknu, ale bola prislis kratka, tak som ju tam nechala.

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Určite o nej napíšem nejakú báseň, keď ju po takej dobe zoženiem. Pomaly strácam nádej ... Keď aj má zlaté detaily, tak všetko ostatné je celé zle :/

      Odstrániť
  5. converse si kde kupujes, v office shoes alebo niekde inde?
    vdaka za odpoved :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ja som si tie svoje kúpila v Londýne, zhruba o 15€ lacnejšie, než u nás.

      Odstrániť
  6. super! ty kalhoty vypadají skvěle a kabelka je úžasná!

    OdpovedaťOdstrániť
  7. Krásne :3 Džínsy sú naozaj dokonalé a ešte tá kabelka... <3
    http://withgreywolf.blogspot.sk/

    OdpovedaťOdstrániť
  8. Krásny a určite aj pohodlný outfit na jeseň;)

    OdpovedaťOdstrániť
  9. Ahoj Mišelka, prečo nechceš točiť videa? Keby som ťa za všetkých Tvojich "fanúšikov" pekne poprosila, natočila by si pre nás niečo? Bola by som rada, ak by si sa vyjadrila. Ďakujem za odpoveď. Natália :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Chystám pre Vás jedno video už celú večnosť !!! Dúfam, že to čoskoro bude hotové a uzrie svetlo sveta :)

      Odstrániť
  10. Aj ja by som chcela video, si tak krasna zena a super sa na teba pozera :-*

    OdpovedaťOdstrániť
  11. Milujem ťa Miška !!!!!!!!!!!!!!!!!!! Nádherný outfit úplne .....

    Tvoja obdivovateľka Majka <3

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Haaa to je milé :)) Ďakujem a teším sa tvojej priazni !

      Odstrániť
  12. otázka..... AKE ponozky nosis do topanok?? nikdy ich nie je vidiet :))
    Mne sa nepaci ak vykukaju z topanok, ale bez ponoziek to nedám. Maloktore su take kratke ze ich nevidno a sucasne splnaju podmienku "nevyzuvaju sa same".

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ja som sa vlastne nikdy na ponožky nezamerala a ani si nedávam záležať na tom, aby ich nebolo vidieť :D Ponožky dostávam pravidelne od mamky ( pod stromček a tak, haha :D), ale nepamätá si, kde mi kupovala všetky tie biele kotníkové :/

      Odstrániť
  13. Uplne pohodovy outfit take mam najradsej kedze chodim do skoly velmi dbam na pohodlnost aby som sa v obleceni fajnovo citila cely den:) Ja som velky fanusik kozeniek, najradsej by som ju nosila stale..kombinacie rifle triko kozenka su pre mna top, je to take "forever young" :P a aj ti to ubera na rokoch (niezeby si bola stara) V copiku si rozkosna proste sa mi pacis a velmi som sa potesila tomuto postu pretoze si 100% vystihla moj styl. Pre niekoho mozno jednoducheno pre mna dokonale, umenie je poskladat jednoduche obycajne veci aby to vyzeralo na 1. Mas moj obdiv :)

    OdpovedaťOdstrániť
  14. Jsi skvělá! Každý tvuj outfit se mi líbí víc než předchozí a tvý články čtu vždycky nejdřív! Maš opravdu boží styl, moc se mi líbí. K tomuhle outfitu jsi navíc zvolila skvělý pozadí a vypadá to, že máš i šikovnýho fotografa :) Jen tak dál!

    DAwardrobes

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Veľmi sa teším, že dostal pochvalu aj môj fotograf :) Tiež si myslím, že je super a prečítala som mu aj tvoj komentár, tak sa potešil.
      No a že čítaš moje články vždycky nejdřív ? To zas extrémne potešilo mňa ! Ďakujem, si strašne zlatá :)

      Odstrániť
  15. Máš takú super vlastnosť, ktorú ti môžu mnohé závidieť a to že aj v jednoduchých outfitoch vyzeráš veľmi špeciálne. Iné by splynuli s davom, ale ty žiariš <3

    OdpovedaťOdstrániť
  16. Si nadherna! ❤ Neviem sa vynadívať... Krasne prirodzena zena a konecne nie vychrtlina. Keby takych bolo viac..hned by bol ten svet krajsi :) Vela stastia v blogovani :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Taký to komentár ma vie silno potešiť ... Ďakujem <3

      Odstrániť
  17. Si krasna,ale to ty vzdy :)

    OdpovedaťOdstrániť
  18. Ty kalhoty a ta kabelka k tomu♥ vyladěne do posledního detailu:)
    Toto je přesně můj oblíbený styl:)
    °°Instantní krása°°

    OdpovedaťOdstrániť
  19. ......len škoda, že tá vaša prechválená Miška na vás kašle a ani sa neunúva, na tie vaše komentáre odpísať :D :D ale ego ste jej určite zdvihli, palec hore dievčence zlaté ;)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. To je zlé, keď ti vadí, že cudzí ľudia pochvália cudzieho človeka ...

      Odstrániť
    2. My ju chvalime z vlastnej iniciativy a nepotrebujeme,aby nam odpisovala dakovne slova, mne napr vzdy spravi radost,ked mozem cloveka pochvalit :) a nezavid ! :D

      Odstrániť
  20. Michalko, dneškem se stáváš mým fashion vzorem N°1!
    nemám slov
    PinkPomegranate

    OdpovedaťOdstrániť