streda 22. októbra 2014

shades of grey

Ahojte !

Mám pre vás na dnes pripravený outfit, ktorý som mala na sebe, keď som konečne po týždňovom marodovaní uzrela svetlo sveta. Bolo to krásne ísť opäť medzi ľudí (dať si na pery môj M.A.C a navoňať sa Chanelom <3). Pre spoločenského človeka, ako som ja, je ležať v posteli celý týždeň strašné utrpenie. S frajerom sme si v ten deň naplánovali spoločný obed, kávičku a neskôr kino, takže som zvolila taký mestský, pohodový look, ktorý som mala v hlavičke už pár dní. Po veľmi dlhej dobe som zo skrine vytiahla svoje sivé džíny, na ktoré som úplne zabudla a nechápem, ako som mohla, lebo sú podľa mňa super (až na ten nízky pás, ale dokážem im to odpustiť). Tak isto vybíjaná koženka - pred rokom som ju úplne prestala nosiť, lebo som si kúpila novú (videli ste ju v poslednom outfit  poste) ale k tomuto jednoduchému outfitu sa mi hodila. Jednoduché, jednofarebné tričká (sivé, biele, čierne, bordové...) u mňa nachádzajú obrovské uplatnenie, pretože nemám moc rada obrázkové potlače a podobné zbytočnosti a ako už viete, v obliekaní sa riadim heslom "v jednoduchosti je krása".

Dnes večer po práci zasadám za notebook a všetkým vám odpíšem na otázky, maily, komentáre. Je mi ľúto, že som s vami v posledných dňoch komunikovala tak slabo, ale bola som naozaj vyťažená. Všetko dnes doženiem :)



































jeans, t-shirt, bag, sunglasses - h&m / shoes - gate / watch - cropp town / fake leather jacket - pull&bear / 

21 komentárov:

  1. Vypadáš v tom super! ♥ Koženka, rúž všetko je super! ♥
    Dijoun&Klaudi

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Nohavice sú mega bombové!!! A tá kabelka... nádhera! <3

    http://withgreywolf.blogspot.sk/

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Bombastická! Veľmi ti to pristane Miši. :)

    OdpovedaťOdstrániť
  4. skvělý! hrozně se mi líbí kalhoty i bunda <3

    OdpovedaťOdstrániť
  5. Ako taká celebrita, pôsobíš tak luxusne :)))

    OdpovedaťOdstrániť
  6. Milujem sivú a čiernu, skevlý outfit, pristane ti to;)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Aj ja som si tieto farby dokopy veľmi obľúbila :) Ďakujem ! :*

      Odstrániť
  7. Tento komentár bol odstránený autorom.

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Tričko nie je otrasné, čo sa ale o tebe povedať nedá :DD

      Odstrániť
    2. Ľubica, svoj komentár si síce zmazala, čo je škoda, ale aj tak ti odpíšem :) Jednoduché, svetlosivé tričko bez výstrihu, z ktorého nevykúkajú prsia, bez potlače, či nápisu môže prísť otrasné len ľuďom, s ktorými isto nemám veľa spoločného a už vôbec nie spoločný cit pre módu. Ale ok, tiež názor, dajme tomu ...

      Odstrániť
  8. :D kazdy nosi to co sa mu paci ale nevidim na tom tricku nic otrasne :)

    OdpovedaťOdstrániť
  9. Misi prispevok o tvojich oblubenych kozmetickych vyrobkoch jesen/zima by sme si prosili alebo nejaky wish list tak isto o zahranicnych blogerkach lebo o ceskych si uz pisala :) a na video sa tesim !!!!

    OdpovedaťOdstrániť
  10. Tyden si doma marodovala, ale nestihala si nam poodpisovat na komentare, pretoze si bola naozaj vytazena. Pomozes nam v tom najst logiku? :-)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Rada ti to vysvetlím, lebo si sa v tom asi stratila :) OUTFIT bol fotený po týždňovej marodke a marodovala som na začiatku októbra. Pridala som staré fotky, ale text, ktorým som sa chcela ospravedlniť za slabú komunikáciu som napísala teraz a vzťahuje sa na posledný týždeň "neaktivity" ... Dúfam, že teraz je to už logické.

      Odstrániť
  11. Tak tohle se mi ale strašně líbí fakt ! :) a ta rtěnka ti ohromně sekne.
    s pozdravem http://allys-cook.blog.cz :)

    OdpovedaťOdstrániť
  12. Miška super si a tvoje outfity sú najviac <3

    OdpovedaťOdstrániť
  13. Křivák i kabelka jsou perfektní..zbytek sice není úplně můj styl, ale líbí se mi, když se takto někdo oblíká a umí to nosit:)
    °°Instantní krása°°

    OdpovedaťOdstrániť