utorok 4. novembra 2014

Košice Fashion Week 2014 /part 1/

Ahojte drahí !

Síce s malým oneskorením, ale predsa prichádzam s príspevkom o nedávnej, pre Košice jednoznačne veľkej, módnej udalosti - Košice Fashion Week 2014. Dožila som sa, že aj v mojom meste sa deje niečo módne, hrozná radosť ! Neviete si ani predstaviť, ako som to prežívala, keď som zistila, že budeme mať fashion week. Hneď som googlila a zisťovala čo, kedy a kde a vedela som, že sa toho musím zúčastniť, aj keď úprimne povedané, najprv som nemala veľké očakávania. Naskytla sa mi možnosť zúčastniť sa všetkých prehliadok, ale nakoľko som do večera v práci a cez víkend som už cestovala preč, nestihla som toho toľko, koľko by som chcela. Bola som celkom na 10 prehliadkach rôznych návrhárov (prinášam teda dokumentáciu len z tých desiatich), ale poviem vám, že sa mi málilo a kľudne by som tam sedela od rána do večera, pekne v 1. rade :).
Rozhodla som sa rozdeliť tento článok na 2 časti. V tejto prvej, takej formálnejšej Vám ukážem niekoľko fotiek modelov, ktoré ma najviac zaujali a kratučko zhodnotím prehliadky, ktoré boli pre mňa najzaujímavejšie.

Takže, ako som spomínala, na začiatku som nemala veľké očakávania, ale nakoniec som bola veľmi milo prekvapená a zaľúbila som sa ako do priestorov, tak do móla, osvetlenia, výberu hudby, organizácie a usporiadania. Veľmi ma potešil výber modeliek, ktorý naozaj zodpovedal takej udalosti, akou je fashion week. Radosť sa na ne dívať !


TLAČOVÁ KONFERENCIA A SLÁVNOSTNÉ ZAHÁJENIE KFW

Na tlačovej konferencii si všetci blogeri, fotografi a novinári prevzali press pasy so svojimi menami a krátko po prestrihnutí stuhy sa začala hneď prvá prehliadka. Narovinu vám poviem, že som sa zamilovala do Karolíny Bosákovej (riaditeľ a koproducent Unique Fashion Week), z ktorej som nemohla spustiť oči ! :D Jej vystupovanie, úsmev a tie outfity ??? Inšpiratívna, čarovná žena.














AFTERNOON FASHION SHOW - SOŇA ZAJACOVÁ, KRISTÍNA FEČKOVÁ

Soňa Zajacová bola skvelým začiatkom ! Jej prehliadka patrí medzi moje 3 naj.  Ja viem, určite vám napadlo, že sú to veci nenositeľné v bežnom živote. To ale vôbec nevadí ! Na fashion week také niečo patrí a presne TOTO som si priala vidieť a zažiť. Bolo to tmavé, temné, tajomné, skvelé.
Poznámka : Od začiatku do konca som bola veľmi hrdá na svoju kamku Lucku, ktorú som už niekoľkokrát na svojom blogu vychvaľovala (mohli ste ju vidieť aj na fotkách z článku Mango Fashion Show). Napriek tomu, že bola zahalená v kukle (2. fotka), hneď som vedela, že je to ona a dovolím si povedať (totálne objektívne), že bola absolútne najkrajšia. 




















Kristína Fečková





    
    






AFTERNOON FASHION SHOW - DENISA DOVALOVÁ A KLÁRA VALKOVÁ

Denisa Dovalová priniesla na mólo jeden umelecký zážitok a medzi jej modelmi sa nenašiel ani jeden, ktorý by ma nezaujal. Počas jej prehliadky som sa úplne nechala strhnúť hudbou, ktorá prispela k tomu, že som bola celý čas napätá :). Úryvok môžte počuť vo videu.

















Klára Valková 
















AFTERNOON FASHION SHOW - WANYFER FASHION

Túto prehliadku som si špeciálne užila, pretože prišiel aj môj Zuško. Od momentu, kedy sa pustila hudba a vyšla prvá modelka v krásnych šatách, sme sa cítili ako v Sex and the city :) 
Bolo to také krásne, že sme dokonca mali súčasne zimomriavky ! Veľmi sme si to užili a našli sme si hneď niekoľko heartbreakerov - pridávam fotky mojich NAJ <3
(Táto prehliadka je tiež jedna z mojej TOP trojky.)
















































AFTERNOON FASHION AHOW - PAVEL BERKY




















EVENING FASHION SHOW - JITKA KLETT

Prvá večerná prehliadka. Napriek tomu, že takáto móda nie je úplne moja šálka kávy, našla som si svojich favoritov a niektoré modely sa mi naozaj veľmi páčili. Celkovo mala táto prehliadka dobrú atmosféru a Jitka Klett na mňa zapôsobila ako strašne sympatická žena (a nepochybne veľmi talentovaná). Opäť som sa tešila z miesta v 1. rade spolu s ostatnými dievčatami, tiež blogerkami, takže bolo príjemné sa hneď pošepky podeliť o dojmy :) 



















 <3 
















FASHION SHOW - PIKUL ALONA /KYJEV/ A JERMOLAJEVA OLGA A OREL VALENTYNA - MÓDNY DOM RITO  /KYJEV/



































Módny dom RITO





















EVENING FASHION SHOW - IDA SANDOR

Druhá večerná prehliadka, posledná z mojej TOP trojky. S módou Idy Sandor som sa už mala možnosť stretnúť v minulosti (za mládi :D ), keď som chodievala robiť hostesku na módne prehliadky, takže som vedela, že nás čaká krásna prehliadka a samozrejme, že som sa nemýlila. Veľká škoda, že práve pri tejto jedinej prehliadke sme nemali miesta v 1. rade, ale aj tak som si to naozaj užila a mala som chuť tlieskať pri každom outfite. Páčil sa mi aj styling, ktorý pre modelky zvolila - skvelo sa hodil k jej štýlu. Toto bola žiaľ moja posledná prehliadka, ale naplno som si ju vychutnala. 



































Nájde sa medzi mojimi čitateľmi niekto, kto sa bol tiež pozrieť na KFW ? Ak áno, určite mi napíšte do komentárov váš názor (ktorá prehliadka sa vám páčila, alebo možno ktorá nie). Tak isto ma potešíte aj tí, ktorí ste tam neboli, keď mi napíšete, či ste si našli aspoň podľa fotiek nejakého favorita, alebo ktorá návrhárka navrhuje podľa vášho gusta :) 

Pokračovanie už čoskoro, zatiaľ sa mi majte krásne :*

8 komentárov:

  1. Ja som bola a určite moje srdce zlomila Wanyfer Fashion. Toľká krásna. Totálne najlepšia prehliadka podľa mňa. :)

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Super príspevok !!! Závidím ti, že si mala možnosť niečo také zažiť. Uvidíme v druhej časti aj ako si vyzerala ty ?

    OdpovedaťOdstrániť
  3. jeeeej Miši, pekne spracované :)) teším na pokračovanie ...... ďalší rok si to určite nenechám ujsť.

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Miška mám dve otázky - jednu dôležitú a druhú dôležitejšiu :D kde pracuješ? (písala si o tom, že si v práci do večera)....a za aký čas ti prišla kabelka z aliexpresu?? ďakujem za odpovede ;)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Robím v pracovnej agentúre :) A pokiaľ ide o tú naj naj najdôležitejšiu otázku, priam otázku života a smrti :D Kabelôčka mi prišla za nejakých 20-25 pracovných dní. Neznášam to čakanie, veci z ebay a aliexpres sem na SVK putujú večnosť...

      Odstrániť
  5. Mišička a kedy dostaneme tú druhú časť ? Už sa tešííííííme

    OdpovedaťOdstrániť
  6. Miška tvoje prispevky žeriem a rada by som uvidela photo diary , už tu dost dlho nebol tento post, každy deň klikam ako blazon či tu je alebo nie (teraz naražam na všetky prispevky od teba) a moj priatel ťa sleduje so mnou(nakazila som ho :D) mas brutalne užasny štyl a tešim sa na každy novy post :) prajem ti strasne vela uspechov, v zivote aj v blogovaní :-*

    OdpovedaťOdstrániť
  7. Teda málem mi spadla brada, že se v Košicích konal fashion week. To město mě nepřestává překvapovat :) Jinak chválím naprosto dokonalé fotografie, které si nezadají s profesionálními fotkami z časopisů :)

    OdpovedaťOdstrániť