piatok 14. novembra 2014

Košice Fashion Week 2014 /part 2/

Vopred som avízovala, že sa na blogu objaví aj druhá časť príspevku z kfw a dnes to tu máme ! Part 2 sa nesie v menej formálnom duchu, než part 1 (TU), kde ste mali možnosť vidieť kúsky z jednotlivých prehliadok, ktoré stáli (podľa mňa) za pozornosť a bol by hriech sa o tú krásu nepodeliť. Dnes vám ale ukážem všetko to pozadie, ktoré som si stihla počas tých pár módnych dní pofotiť do mobilu, alebo na foťák a vďaka tomu sa možno budete cítiť takmer ako keby ste tam boli so mnou :)










Prvý prehliadkový deň a tlačová konferencia. O dušu fotím a natáčam a  ... žeriem pohľadom  Karolínu Bosákovú :D


















Na prvých prehliadkach som bola sama, ale aký to je fashion week bez kamošky, s ktorou by ste mohli komentovať, hodnotiť, šepkať si a ohovárať ? Po každej prehliadke nasledovala zhruba polhodinová pauza, tak keď prišiel Zuško, po Wanyfer fashion sme si zašli na latte a odštartovali sme kráááásny spoločne strávený deň.

















Po celý čas bola hosťom sprístupnená časť, kde si mohli pozrieť nádherné fotografie zachytávajúce atmosféru DD Fashion Week 2011. Ja som sa medzi nimi prechádzala počas každej jednej prestávky a je tu šanca, že som mala aj otvorené ústa :D Nevedela som z tých fotiek odlepiť oči, sú úplne nádherné a kľudne si viem niektoré z nich predstaviť zavesené v mojej obývačke, alebo spálni, alebo šatníku ... :) Prikladám fotky, aj krátke videjko, aby som vám to čo najlepšie priblížila. No uznajte .... bombové zábery !






Po poslednej dennej prehliadke sme mali so Zuchom necelú hodinku na to, aby sme sa dopravili domov, prezliekli a prichystali sa na coctail spojený s večernou prehliadkou Jitky Klett. Mali sme hrozné fofry, ale na jednu - dve fotky sa čas nájde :).



Po príchode ku mne domov, kde si Zucho potreboval nájsť nejaký outfit a ja vlastne tiež, nastal armagedon. Keď sa nad tým pozastavím, je až neuveriteľné, aký cirkus a bordel dokáže spraviť žena, keď nevie, čo si má obliecť. Nakoniec sme mali ešte pár minút k dobru, tak sme k tomu natočili aj videjko ;)










Kto pozná Beku a jej skvelý blog Style of Becca ? Všetciiiiiiiii :) A ja ju konečne poznám aj osobne ! Veľmi štýlová, milá, usmievavá osôbka a ak ju náhodou ešte nesledujete, oplatí sa to napraviť.












Keďže som nechcela mať celý večer plné ruky, nebrala som so sebou zrkadlovku. CHYBKA ! Môj iPhone nezvládal to ružové osvetlenie a fotky sú nekvalitné. Ale za to Beka, Zucho aj Adamko po mojom boku sú kvalitkovia <3




Veľmi som sa tešila, že sme na všetkých prehliadkach (okrem jednej) mohli sedieť v 1. rade. Nič mi neprekážalo vo výhľade a vďaka tomu mi neušiel žiaden detail. A povedzme si pravdu, v 1. rade cítiť vôňu módy najsilnejšie :)













Po veľmi náročnom dni plnom vysedávania na prehliadkach, obliekania sa, kávičkovania a fotenia sme sa ešte chvíľu zdržali na recepcii a dali sme si s Bekou a Zuškom  besiedku pri drinku (ktorý bol omňomňomňomňom).




Na druhý deň som so sebou už vzala aj zrkadlovečku.



S Bekou na našich miestečkách pred poslednou dennou prehliadkou.

















Mala som tú česť spoznať aj tieto milé, pekné dievčičky, a tak sme si pred druhým večerným coctailom dali spolu kávičku, koláčiky, príjemne sme si pokecali a hodnotili prehliadku. Móda ľudí spája :)






Posledná prehliadka, ktorej som sa zúčastnila (úžasná Ida Sandor) a okolo mňa tieto superženy <3


























Tak a to je všetko, čo môj mobil a foťák dal. Dúfam, že som vás namotivovala a budúci rok sa na kfw vidíme ! Ja sa už teraz teším a plánujem, že si vyberiem dovolenku, len aby mi nič neušlo :) Takže vezmite kamarátky, nastajlujte sa a určite si to nenechajte ujsť. Dáme si spolu fotku na červenom koberčeku ! :*


9 komentárov:

  1. Mišik krásne fotky a prídem a ďalší kfw už len aby som sa s tebou odfotila :)

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Jeeej, ako sa ja teším z tohto článku! :). Aj keď tam, kde sme my dve a stojím rovno pod svetlom mám krásnu dieru v čele, normálne baterka čelovka do jaskyne, haha :D :D. Dúfam, že ešte na nejakú kávičku/drink/hocičo skočíme :).

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Mišiiiiiiiiiiiiiiiiiiii halooooo, ako to nam stale robiš, že sa odmlčis na cely tyžden a potom pridas 2 prispevky za sebou a zase NIČ :((( daj nam nejaky outfitovy post, foto diary, alebo nejake video ... sme nedočkaví, mi tvoji sledovači :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Asi tak.Kazdy den tu pridem a nic.

      Odstrániť
    2. Presne tak. A som zvedavy na dalsiu vyhovorku.

      Odstrániť
    3. No stagnuje to tu...

      Odstrániť
  4. Skoda,ze takto zanedbavas blog...najme ked mas tolko priaznivcov no co uz

    OdpovedaťOdstrániť