pondelok 24. novembra 2014

photo diary part 10

Viem, že sa na mňa isto hneváte za tú odmlku, ale prišla som si to trošku vyžehliť ďalším photo diary :). Je to mesiac a pol od poslednej časti, takže tento príspevok som kvoli veľkému množstvu fotiek pripravovala po častiach 3 dni :D Ja už totiž v škole vo veľkom skúškujem, piatky a soboty som chodievala na pol dňa do školy a poviem vám, že sa neviem dočkať, kedy tomu už bude koniec. Navyše už prišlo to obdobie, ktoré je pre pracujúcich blogerov veľmi neprajné - kvôli skorému zotmievaniu je pre mňa nemožné nafotiť nejaký outfit cez týždeň. Ostávajú teda víkendy a to nemám vždy k dispozícii môjho drahého fotografa. Napriek tomu som si pre Vás predpripravila pár zaujímavých príspevkov a budem sa snažiť, aby ste to ani nepocítili :). Toľko na úvod a teraz fotodokumentácia. Po nekompromisnom vytrieďovaní mi ostalo úctyhodných 63 obrážtekov, 6 videí a pár gifov, tak sa do toho pustite :)














Módna prehliadka Manga "behind the scenes" :D Najlepšia časť večera pre Richarda ? Recepcia !
...
No a samozrejme, že som si poriešila fotku s mojou Lucinkou, lebo okrem toho, že je to moja kamarátka, je to aj moja najobľúbenejšia modelka na svete <3









V ten istý večer po prehliadke som sa ponáhľala na oslavu jednej z mojich bestiek. Tancovali sme do rána a potom sme šli spať k oslávenkyni, kde sme sa ešte ďalšie 2 hodiny napchávali, debatovali, polemizovali a ohovárali, ako to máme rady :) Tým, že sú moje kamošky stále preč a takýchto zážitkov je  menej a menej, snažím sa užívať si ich naplno.



Z týchto fotiek (mám ich milión!) si raz spravím koláž v duchu "a tak plynie čas" :D 






Nugátový koláč z McCafé a ovocné šťavy, to sú závislosti.


















S láskou sme si dali zvierací deň v zoo a potom sme sa spontánne rozhodli, že sa večer pôjdeme pozrieť na Miss Dance 2014. Bola som na Miss Universe, na Miss Slovensko, ale za seba hovorím, že Miss Dance bola NAJ. Skvelá úroveň ! Už teraz sa teším na ďalší ročník. S Riškom sme mali 2 favoritky - jedna sa stala 2. vicemiss a druhá to vyhrala, takže spokojnosť.



































































Dôvod, prečo som sa nemohla zúčasniť na všetkých prehliadkach kfw bol výlet do Krakowa s mojim drahým. Raz za čas treba z Košíc len tak vypadnúť a zmeniť prostredie a hlavne ??? Ponakupovať ! V tom som ale zlyhala, nenašla som nič z môjho wishlistu, takže som si toho veľa nepriniesla :/ Ďalšia vec, ktorá nevyšla bolo počasie. Pred odchodom sme boli pripravení na príjemných 13°C a slniečko, taká bola predpoveď. So skutočnosťou to ale nemalo nič spoločné :D Mrzlo, bola neuveriteľná zima a ja som mala so sebou len koženku. Ľudia chodili zababušení v zimných kabátoch, čiapkach, omotaní v šáloch a ja košická princeznička v koženočke. Napriek tomu sme mali pokus vyraziť do mesta za nejakými pamiatkami. Vzdali sme to po trištvrť hodine :D. Takže sme si s frejerom povedali, že si Krakow musíme zopakovať, ale na jar, alebo v lete. Nie, že by sme si to teraz neužili, relaxovali sme, zažili niečo nové, nakupovali, papali NAJLEPŠIE KOLÁČE z Tchiba (toffifee koláčik bol jeden z najlepších, čo som v živote jedla) a venovali sa jeden druhému. Najbližšie sa chystáme na povianočné výpredaje do milovanej Budapešti.


   :D













































Medzičasom som stihla dovŕšiť 25 rokov, ani neviem ako :) Každý rok oslavujem na Halloweena, lebo narky mám 1.11. a ani tento rok to nebolo inak. Z oslavy žiaľ nemám moc fotiek a aj tie čo mám, nie sú extra kvalitné, ale skrátka som v ten deň na fotenie nejak pozabudla. Ešte, že mám Simonku a tá nám spravila nejaké tie selfies na pamiatku.






Jeden z narodeninových darčekov bol tento úžasný, teplý, veľký šál (ktorý som si sama vybrala). Vďaka nemu bude táto zima trochu znesiteľnejšia a štýlovejšia :)






V Košiciach máme konečne parádne kolotoče. Riši ma pozval na romantickú jazdu smrti, zlatý to frajer ! Náš vreskot musel podľa mňa počuť celý svet, bol to masaker :D. Keď sme vystúpili, tak sme ešte chvíľu ostali sledovať ostatných ľudí, či budú takí hysterickí, ako my, ale nikto na nás nemal ...






Milujem toto robiť mojej drahej kolegynke ... aj ona ma za to miluje :D










I feel his love surrounding me









Znova na kolotočoch, ale tentokrát ako doprovod pre moje dve statočné a odvážne kamošky Peťku a Zucha :) Zucho mal strašný stres, musela som vám natočiť ako sa jej triasli ruky :D


















Môj víťazný balíček vlasovej kozmetiky Fuente a prvá vyhratá giweaway, juch !









Najštýlovejšie mentolky od frajera <3













Mimochodom, pred pár dňami som absolvovala jedno milé interview tak hneď, ako to bude spracované, hodím to aj sem na blog. Najbližšie ale môžte očakávať outfit post a sľubujem, že nebudete čakať dlho. Posielam bozk a myslím na vás, fotím, točím ... :*

26 komentárov:

  1. Bože Miši, ty si taká krásna. Som sa buchla asi...Ináč odkiaľ máš tú podprdu. Všade hľadám takú obyč len čipku bez výstuže, no neviem nájsť. :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ooooo červenám sa :) Ďakujem za priazeň <3 Aj ja som takú podprsenku hľadala dosť dlho, lebo bolo ťažké nájsť takú, ktorá by mi padla. Je to nezveriteľné ale nakoniec som našla túto úžasnú v Gate :)

      Odstrániť
    2. Och tak to ďakujem za tip, hneď zajtra tam bežím. :)

      Odstrániť
  2. Fotky sú krásne ♥ Aj s priatelom vypadáte úžasne! :-)
    Dijoun&Klaudi

    OdpovedaťOdstrániť
  3. (fakt miluju, když mi přestane fungovat internet potom, co napíšu dlouhej komentář a ten se celej smaže!!!) Takže....znovu :D
    Zaprvé, ta fotka kde je kelímek s kafem a tvý rty, máš tam naprosto skvělou barvu rtů/rtěnky! Bomba!!
    Zadruhé, ty fotky z narozenin jsou parádní, balónky přesně seděj a všechny jste totální krásky!
    A zatřetí, tu šálu mám taky, jen v šedo-béžovo.černé kombinaci a taky jsem z ní nadšená :)))
    Jsi super!!
    Dom by Dom

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Haaa, mne sa to tiež stáva, neznášam to ! :D Tak tá farba pier - je to výsledok jemnučko naneseného korektoru na pleť a si úžasne pozorná, že si si to všimla :* Šál je BOMBA ! Videla som ho aj v tej tvojej kombinácii a tiež sa mi veľmi páčil , ja mu dokonca aj odpúšťam, že mám kvôli nemu na všetkých veciach chlpy :)
      Tiež si super <3

      Odstrániť
    2. Odkial je ten sal prosim?:)

      Odstrániť
  4. Odkial je ta supis cierna podprsenka? <3

    OdpovedaťOdstrániť
  5. Mišiiiička odkiaľ máš ten prekrásny obrovský šál ktorý si si vybrala na narodeninky ? :) potrebujem súrne niečo obrovské teplé a tak krásne ! :)
    fotky sú veľmi pekné, s frajerom sa k sebe hodíte veľmi veľmi :) prajem vám to

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ahoj ! Šálik (alebo skôr šálisko) mám z H&M a ešte včera som ho tam videla (neviem odkiaľ si, ale ak z Košíc tak ho nájdeš v Optime).
      A ďakujeme aj s frajerom za také milé slová :)

      Odstrániť
  6. Milujem tie vase fotky videa gifka (chap Ty & Tvoj muz) vy ste taky hollywoodsky par podareny! <3 aaa tiez by ma zaujimalo, odkial je podprsenka :) + stale nechapem ako moze mat niekto tak dokonale crty tvare ako ty, bola by radost ta kreslit(posudzujem ako spravny umelec :D)
    Skvely prispevcok! :)
    www.domcisss.blogspot.sk

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ježiš, ty si úplný poklad ! :) Ďakujem :*
      Tá podprsenka je z Gate-u .... z čoho mi je smiešno, nikdy by som nepovedala, že práve tam nájdem to, čo tak dlho hľadám :) Choď mrknúť, majú aj ružovú, ale čierna mi príde krajšia.

      Odstrániť
  7. veľa fotiek, veľa pekných fotiek - chválim hlavne hodinky, šál a sladkosti <3

    http://l0veyourselffirst.blogspot.sk/

    OdpovedaťOdstrániť
  8. Miška ja ťa milujem <3 Nechceš ma za novú kamošku ?

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Vy ste podarené :D A hrozne zlaté ! Jasné, že vás chcem :)

      Odstrániť
    2. Skvelé, tak keď už tak blizúčko pracuješ, zastav sa niekedy na zoznamovaciu kávičku (D606) ;)

      Odstrániť
  9. Ahoj bola by som rada keby ste si pozreli môj nový blog :-)
    polishland

    OdpovedaťOdstrániť
  10. Skvele fotky, ale v ta gumicka cez hlavu ala celenka ti vobec ale vobec nepristane, prepac.

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Podľa mňa jej to veľmi pristane, je to len vec nazoru ale myslím si že nie každý by s tým vyzeral tak dobre.

      Odstrániť
  11. tu zásobu fotiek ti trochu aj závidím :D ja mám na mobile úplne zlý fotak a tak nefotim nič.

    OdpovedaťOdstrániť
  12. vypadá to na spoustu zábavy :-)

    Zvu tě na mou giveaway o skřipce do vlasů:
    http://talktomymoustache.blogspot.cz/2014/11/linziclip-giveaway.html :-)

    OdpovedaťOdstrániť
  13. Jsi neuvěřitelně nádhernej kus ženské! Až tady na těchto pár detailních fotkách jsem si všimla, jak krásně máš tvarované rty! Co já bych za to dala se svýma rovnýma a úzkýma :D
    A ta šála? to je skvost!
    PinkPomegranate

    OdpovedaťOdstrániť