sobota 3. januára 2015

new in from Budapest

Všetkých vás vítam na mojom blogu v prvom novoročnom príspevku !

Dúfam, že ste do roku 2015 vykročili tou správnou nohou a že ste nabudení minimálne tak, ako ja ! 
Dnes mám konečne taký voľnejší deň, iba oddychujem, papkám (zdravo) a pozerám telku a konečne sa tým pádom môžem aj povenovať blogu. Pripravila som si pre vás článoček o novinkách v mojom šatníku, ktoré som si priniesla z Budapešti. Začnem tým, že jediná vec, ktorú úprimne milujem na zime sú povianočné výpredaje. Je to už tradícia, že 27.12. a 28.12. sa aj s frajerom odpraceme niekam mimo KE, najlepšie aj mimo SVK a dáme si taký poriadny nákupný maratón. Žiaľ, musím skonštatovať, že z roka na rok sú výpredaje slabšie pokiaľ ide o ceny (tým myslím, že rozdiel v pôvodnej cene a v cene po zľave už nie je taký veľký, ako kedysi). Za to klamanie zákazníkov obchodníkmi sa dostáva na level 456734, nakoľko sa nám niekoľkokrát stalo, že pod červenou akciovou cenovkou sa skrývala presne taká istá pôvodná cena. Takže pozor, netreba sa nechať oklamať ani obchodníkmi, ani tým mozog zahmlievajúcim pocitom "je to v zľave, KUPUJEM!!!!" :)
Pamätám si akoby to bolo včera, že som si niekedy dokázala počas povianočných výpredajov nakúpiť tak, že najbližšie 3 mesiace som nepotrebovala vôbec nič nové, moje túžby boli 100% uspokojené. Nuž, nič s tým nenarobíme, treba viac zarábať :D


 Začneme trošku intímne mojou novou čipkovanou láskou z Tezenisu. Áno, kúpila som kamošku veľmi podobnej čiernej z Gate-u, ktorú som si pořídila už dávnejšie a tiež ste ju na blogu mohli vidieť. Takéto podprsenky okrem toho, že mi prídu veľmi sexy a sú úžasne pohodlné využívam najmä pod voľnejšie blúzky, ktoré môžu byť aj ľahko priesvitné, alebo sofistikovane rozopnuté tak, aby bolo podprsenku trošičku vidieť. Nič vulgárne, ale jemné, ženské.
Chlpatá clutch zo Zary .... she's so fluffy i'm gonna die !!! Milujem ju, veľmi ju milujem. Ľahko kombinovateľná staroružová farba, skvelý matroš a tak trochu úlet <3 Neviem sa dočkať prvého outfitu s ňou ! 






Leopardí vzor je milovaný presne tak isto, ako nenávidený. Treba ho vedieť nosiť. Na doplnkoch je podľa mňa perfektný ! S týmito lodičkami to bolo ako z rozprávky so šťastným koncom :) Veľmi som ich chcela, ale nikde nemali moje číslo, až nakoniec v poslednej Zare  ..... no veď to poznáte. Sú moje <3



Jednoduché, voľné, metalické tričko z Pull&Bear, ktoré roztrbliece každý outfit. Už len nejaké potrhané džíny, výrazný náhrdelník a je to. 



Ďalšie lodičky zo Zary, tentokrát s lakovanou špičkou. Poviem vám, skoro som sa v tej Zare rozplakala, lebo som sa vôbec nevedela rozhodnúť medzi všetkými tými krásnymi lodičkami za úžasnú cenu. Tieto to vyhrali pre svoj totálne klasický strih a neuveriteľnú pohodlnosť - čo sa pri lodičkách často nestáva, je to fakt vzácnosť :)








Tie, ktoré číste blog pozorne už viete, že obchod ,ktorý predáva rifle presne ušité na môj zadok, je Pull&Bear.  Tentokrát som si doniesla čierne ripped a klasické blue jenas. Dobre padnúce džíny sú základ ! 



Ešte pred pol rokom som všade zúfalo hľadala peknú bielu blúzku. Pred Vianocami som si jednu našla v Mangu a na ďalšiu parádnu som narazila v Budapešti v Pull&Bear. Veľmi mi vyhovovala strihom, materiálom aj priesvitnosťou, tak som si ju vzala hneď v 2 farbách. Staroružová sa tiež zíde.


Obyč biele tričko z Manga. Veľmi som sa pobavila, keď som sa hrabala medzi všetkými bielymi tričkami a čítala som tie priblblé, nezmyselné nápisy :D Niektoré som vám aj chcela odfotiť, ale všade sa tam motali predavačky a nechcela som mať nejaký problém haha :D Tak teda radšej budem robiť chodiacu reklamu značke, ktorú mám rada, než nosiť "kiss me you only live once i am from london you are from tokyo" :)



Opäť úlovok z Pull&Bear. Možno ste ma v nich už videli na instagrame - tam je lepšie vidieť ich žlto-zlatý zrkadlový odlesk. Také som chcela už dlho, takže z nich mám fakt radosť a navyše si tam podobné kúpil aj frajer, takže to bude taký milý girlfriend-boyfriend match.



S týmito kopýtkami zo Stradivariusu je to podobná rozprávka so šťastným koncom, ako v prípade leopardích lodičiek. Všade z nich mali všetky čísla od 36 až po 41, samozrejme okrem 38. Ja som sa ale nevzdala a nakoniec som ich našla v kamennom obchode v centre, kam sme šli len na varené vínko tesne pred odchodom. Mišička je lucker ! Páči sa mi na nich priznaná podrážka a lesk, pôsobia na mňa tak trochu punkovo. Čoskoro v oufit poste !


No a čo vy ? Oplieskali ste výplaty vo výpredajoch ? Pochváľte sa, aký poklad ste našli, rada si to prečítam :) 

20 komentárov:

  1. Parádní věci si vybrala! Proč já jsem jen všechno utratila za dárky a teď musím čekat na další peníze :D všechno už bude rozprodaný, achjooo! Jinak většina těch nápisů na trikách mě taky totálně odrovnává, asi už jsme starý nebo co :D

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Ahoj Michaelko !:) tééda, tolik kráných věciček :) ty ripped jeans jsou uchvatny, ale hlavně mě zaujaly botečky ze Zary s lakovanou špičkou. Hledám nějaké černé s vyšším podpatkem a rychlejším klesáním a jak jsem viděla ty s tygrovaým vzorem, zastekla jsem si a říkám si - je, škoda e nejsou v černé a hle! Další fotka a jsou na ní černé !:) asi se budu muset zajít podívat:)) drží prosím na noze hezky?:)
    PinkPomegranate

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Úžasné vecičky si si pokupovala!! Topánočky, rifle, okuliare! Skvelé! <3
    Dijoun&Klaudi

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Ach pane bože to sú krásne veci :-O Strašne sa mi páčia lodičky s leopardím vzorom, aj tie punkové boty, aj chlpatá kabelka, aj okuliare...no všetko by som brala. Máš úžasný štýl.

    OdpovedaťOdstrániť
  5. tie posledne topánky sú prekrásne :O skoro sa mi srdce zastavilo a zabudlo biť :O veľmi pekné veci si si kúpila :) hlavne tie lodičky sú krásne :)

    OdpovedaťOdstrániť
  6. Ty lodičky jsou vážně TOP! Super :)

    OdpovedaťOdstrániť
  7. Ja som zvedavá na tie "punkáčske" boty- sú pohodlné? :)

    A. z Footloose

    OdpovedaťOdstrániť
  8. Ahoj Miska, tie podprsenky z Tezenisu mam aj ja, postupne som si dokupila dalsie 3 v inych farbach :D Su krasne, vkusne a pohodlne.. A lodicky s tou spickou zo Zary su krasne :-))

    OdpovedaťOdstrániť
  9. ahoj Miska,ked uz rada nakupujes, tak mi porad, kde je najlepsie vo Viedni nakupit handry? :D vdaka

    OdpovedaťOdstrániť
  10. taky sháním bílý tričko s nějakým nápisem a je to fakt bída.. :D
    boty na poslední fotce jsou top!! <3

    OdpovedaťOdstrániť
  11. Ahoj Misi, preco nespravis liciace video? Urcite by nas to kopec bab potesilo :)

    OdpovedaťOdstrániť
  12. Ty lodičky! Oboje!! Jsou fakt nádherné. V Zaře jsem nebyla už tak milion let, musím tam po zkouškách zase skočit:)
    Joo..a taky moc chválím ty černé ripped jeans:) Podobně už sháním dost dlouho. Zatím bez úspěchu.
    ...//Instantní krása//...

    OdpovedaťOdstrániť
  13. veľmi pekné oblečenie :) máš fakt super vkus
    janesworldblog

    OdpovedaťOdstrániť
  14. Tento komentár bol odstránený autorom.

    OdpovedaťOdstrániť
  15. tak to sa teším tieto prázdniny do Budapešti, síce dávno po výpredajoch ale som rada, že aj tam majú taký široký a pekný výber :)

    http://monikaname.blogspot.sk/

    OdpovedaťOdstrániť
  16. skvele boty, mi rika ze potrebuji zajit na nakupy brzo tez))

    www.bridgeofmemories.blogspot.com

    OdpovedaťOdstrániť
  17. Potrebujete naliehavú pôžičku alebo finančné služby? Kontaktujte financialdepartment.online@gmail.com

    OdpovedaťOdstrániť