nedeľa 28. decembra 2014

i've been good this year


Tak čo ? Aké ste mali Vianoce ? A aký bol Ježiško ? Ja som bola celý rok veľmi dobrá a Ježíšek to videl, tak mi doniesol všeličo pekné, aj užitočné, za čo mu ďakujem :) Určite mi doniesol aj nejaké kilá navyše, lebo to vianočné prejedanie nemohlo dopadnúť inak :D. Ešte dobre, že je tomu už koniec. Ale späť k tým darčekom - je na mieste napísať, že Vianky nie sú iba o tom, ale skrátka to k tomu patrí, tak som sa rozhodla pripraviť pre vás článok, v ktorom uvidíte, čo som si našla pod stromčekom. Budem veľmi rada, ak my aj vy napíšete čo vám tento rok spravilo pod stromčekom najväčšiu radosť, či ste tam našli nejaké prekvapenia, alebo ste o väčšine darčekov vedeli vopred, tak ako ja. Tak len smelo do toho !




Značka Pupa závratnou rýchlosťou vytláča všetky ostatné značky z mojej kozmetickej taštičky. Ježiško si všimol, že mi došli krémy, tak mi doniesol nový z rady multifunkčných, aby bola moja pokožka opäť jemnučká. Okrem toho kozmetické poklady ako púder, rozjasňovač pod oči, špirálu a líčka.







Výrazný náhrdelník a najkrajšie zrkadielko s milovanou Marilyn, to je lepšie, ako ponožky ! :D Z     toho zrkadielka mám extra veľkú radosť.




 Už to bude mesiac, čo som začala poctivo cvičiť, ale ak to chce človek robiť poriadne, musí mať aj poriadnu výbavu. Moje princeznovské ruky veľmi trpeli a začínali sa mi robiť mozole (fuj), takže rukavice boli pre mňa nutnosť. Podobne aj športová podprsenka. Vybrala som si takúto farebnú z H&M, ale chystám sa zaobstarať si aj nejakú čiernu. Teraz mi už chýbajú iba bežecké boty a pevne verím, že si nejaké krásky ulovím vo výpredajoch v Budapešti.




   Populárna selfie stick. Šikovná vecička, mám ju už aj odskúšanú a nejaké videá a fotky uvidíte už      aj v najbližšom photo diary. Mimochodom, ak ju niekto zháňate - nájdete ju napríklad aj na     aliexpres za úplné drobné ...




Blazer s pepitovým vzorom a koženým detailom z H&M, ktorý vyzerá na postave fakt úžasne. Už sa neviem dočkať, kedy s ním nafotím nejaký outfit !




Kožené boots z Manga (tie pre mňa nechal Jažiško u môjho frajera <3 ), ktoré sú ako keby vyrobené pre mňa. Už dávno, keď sme boli na nákupoch v Krakowe som zháňala jednoduché, čierne begandže, ktoré nebudú zaväzujúce nejakými zlatými, alebo striebornými detailami. Nikde nič. Nakoniec sa tie pravé schovávali v Mangu v KE. Niekedy je pod svetlom najväčšia tma. Cením na nich čierne pracky, takže ich budem môcť kombinovať so všelijakými doplnkami. Navyše vyzerajú veľmi kvalitne, tak verím, že poslúžia niekoľko sezón. Len smola, že doteraz to vonku vôbec nevyzeralo na to, že je zima a zrazu ideme mať mínusové teploty a tieto boty na to nie sú stavané.

Tento príspevok je predpripravený, takže kým ho čítate, ja som už v Budapešti a prehrabujem sa v zľavových regáloch, tak mi držte palce, nech mám šťastie na poklady :)
Určite sledujte môj instagram !

13 komentárov:

  1. To zrkadielko s Marilyn vyzerá nádherne ♥

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ďakujem :) Aj mne sa veľmi páči. Taká maličkosť, ale potešila :)

      Odstrániť
  2. Super darčeky :) selfie tyč som si našla aj ja pod stromčekom od kamošky , je to parádna vec :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Hej hej, je to sranda, len mám kvôli tomu už plnú pamäť v telefóne :D

      Odstrániť
  3. Tie topánky sú super! Presne ako píšeš, najlepšie je, že nemajú žiadne strieborné ani zlaté detaily. Ja som tak zháňala kabelku, aby sa dala kombinovať so všetkým... Našla som v Zare, ale už je celkom opotrebovaná tak hľadám náhradu :D Ak by si o niečom vedela daj prosím vedieť! :)

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Michalko! Vím, že bych si mohl o PUPA kosmetice najít na každé druhé stránce, ale prosím - povíš mi o ní neco, jak jsi s ní spokojená atd ?:) Možná bych ráda něco vyzkoušela :)
    PinkPomegranate

    OdpovedaťOdstrániť
  5. Ty si bola asi fakt dobrá. Super darčeky !

    OdpovedaťOdstrániť
  6. "Umelecke fotky" s tvojimi nohami v pozadi maju nejaky hlbsi vyznam? Casto ich vidiet na tvojom blogu.

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Žiadna umelecká fotka, je to len obyčajná fotka pro búch :) Neviem, treba vôbec odpovedať, že ľudia v nej nemajú hľadať hlbší význam, alebo to je básnická otázka ?

      Odstrániť
  7. Nuda. Tyzdenna odmlka sa uz stala pravidlom.

    OdpovedaťOdstrániť