štvrtok 30. januára 2014

carcoolka

Hello :)

Predstavujem vám svoj dnešný outfit s pracovným názvom červená čiapočka, ktorý je úplne čerstvý - ledva sme ho nafotili, už ho aj pridávam :) Pred pár dňami som sa bola trošku prekutrať v dvoch second handoch v Košiciach, pretože som dostala echo, že v ten deň budú mať všetok tovar úplne nový (cez víkend vypratávali všetko staré oblečenie a vymenili ho za nové). Očakávala som od toho veľa, no nakoniec som tam nič moc nenašla a navyše sa tam nedalo pohybovať, toľko tam bolo ľudí. Kúpila som si len dva svetre, oba čierne, jeden oversized a jeden taký kraťunký, ktorý mám dnes na sebe prvýkrát, rovnako ako aj čepičku a kabelku. Ten svetrík je pôvodne z H&M, možno si ho pamätáte - mali ho aj v zlatej farbe a obe prevedenia majú taký kovový odlesk. Stál krásne 4€ :) Keďže je taký krátky, hodilo sa mi k nemu niečo s vysokým pásom (milujem vysoký pás - na všetkom !!! ) a vyhrala to moja milovaná koženková sukňa. Zlaté doplnky, to je klasika, u mňa vždy vyhrávajú nad striebornými.
Dnes som chcela pôvodne publikovať iný príspevok, ale stále čakám na posledný detail, takže to musím presunúť.

Zajtra ideme s frajerom na víkend do Budapešti, takže sa hrozne teším a keďže mám už parádny foťák, teším sa ešte viac, lebo si odtiaľ prinesiem kopec kvalitných fotiek a samozrejme, že niektoré ukážem aj vám. Majte sa mi krásne, aj vy si užite víkend :*





 









 




gold necklace - ebay / sweater - second hand (h&m) / skirt - h&m / shoes - topankovo.sk / beanie - primark / bag - primark / black&gold bracelet - primark / gold bracelet - ebay / heart ring - forever 21 / coat - mango





18 komentárov:

  1. Pekné fotky, tá kabelka je super! :)

    vladiesblog.blogspot.sk

    OdpovedaťOdstrániť
  2. jemný pekný jednoduchý outfit zvýraznení skvelými červenými doplnkami... fakt super! :).

    Kejmy ♥.

    OdpovedaťOdstrániť
  3. asi máš nejaký talent, ale som tvoj nový follower :) máš úžasný style, ktorý zdielam aj ja:) aaa sukničku mi jednu pošli:)):D

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. haha, ďakujem novej followerke ! :) Sukničku som síce kupovala už dávno, ale ešte zhruba pred 2 týždňami som ju tam videla a dokonca som ju objavila aj v tally weijl.

      Odstrániť
  4. Tak tohle je vážně úžasné, miluju kombinaci černé a červené, přijde mi to takové ženské a zároveň "drsné", společně s tím chainem. Mimochodem, máš i krásně upravené nehty, i když to moc není vidět :) Za mě rozhodně velká pochvala!

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ďakujem za pochvalu a obdivujem, že si si všimla tie nechty, ja som ich dokonca "skrývala", lebo sa mi nehodili k outfitu :D

      Odstrániť
  5. Jeej! dnes som sa dostala k tvojmu blogu a prelúskala som všetky príspevky, ktoré si tu zatiaľ postla :) Máš úžasný blog a super vkus :) prajem ti veľa úspechov a nech máš stále toľko inšpirácie pri písani a fotení ako doteraz :)

    OdpovedaťOdstrániť
  6. Perfektny outfit !!! :)

    OdpovedaťOdstrániť
  7. vyzeras uplne skvelo!

    Pozývam na giveaway o značkové plavky, tu: http://biancaprincipessa.blogspot.sk/2014/01/pripravte-sa-na-leto-sutazte-s-biancou.html

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. ou, ďakujem :-)
      zapojila som sa do giveaway na tvojom blogu ;)

      Odstrániť
  8. tvoj blog je zaujímavý z každého ulha pohladu, si sympatická, píšeš články presne tak aby to zaujalo ludí a to ma na tvojom blogu velmi baví ( určite to bola dobrá vec založiť blog) mohla by si spraviť nejaky prispevok o tvojom stravovaní a udržiavani si tak skvelej postavy :)
    držím palce s blogom :)

    OdpovedaťOdstrániť
  9. waaw! :) krásný outfit ! :)

    http://just-close-eyes-and-start-dream.blogspot.sk/

    OdpovedaťOdstrániť
  10. Miska odkial mas tu zelenu bundicku z kozenymi rukavmi co mas na insta na fotke s frajerom? :-)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ahoj Livka, tá bundička je zo Zary, kupovala som ju v Budapešti, ale určite ju budú mať aj na Slovensku, lebo to nie je zľavnený kúsok.

      Odstrániť
  11. Super outfit, krátky svetrík a sukňa sú spolu veľmi pekné :). Ja mám tiež takú koženkovú sukňu a patrí medzi moje obľúbené, hodí sa ku všetkému a dáva outfitu taký šmrnc :).

    OdpovedaťOdstrániť
  12. parádne :) svetrík som mala aj ja, žiaľ som ho uvarila v práčke a tak už nie je :( :D po sukni sa asi niekde poobzerám, vyzerá skvelo a mnohé outfity dokáže oživiť :)

    OdpovedaťOdstrániť
  13. máš strašně krásný úsměv a moc ti to sluší, ta kombinace je fakt pěkná :) lost-strength.blogspot.cz

    OdpovedaťOdstrániť
  14. uzasne!!!!!!! nemam slov :) pristane ti cervena :)

    OdpovedaťOdstrániť