nedeľa 3. augusta 2014

M + S comeback

Dlho sme tu nemali "dvojitý" outfit post, v ktorom, by som vám okrem seba na spestrenie ukázala aj outfit niekoho iného. Spolupráca so Simonkou sa páči nie len mne, ale aj vám, pretože príspevky s ňou patria medzi tie, ktoré majú najvyššiu sledovanosť ( čo ma hrozne teší ).  Konečne ju mám na nejaký čas doma, tak sme sa pomedzi naše spoločné poflakovačky aj odfotili.

Midi skirt sa nachádzala na mojom wishliste už nejakú dobu a po dlhých zvažovaniach to vyhrala táto kráska. Chcela som si ju objednať už strašne dávno, ale odrádzalo ma, že sa dala objednať iba "one size" - bála som sa, že mi bude veľká. Kým som ale pátrala po iných alternatívach, táto sukňa zlacnela a keďže som aj tak nenašla žiadnu krajšiu, išla som do toho. Neľutujem, je úplne perfektná. Cítim sa v nej úžasne, najmä keď zafúka vietor a ona sa celá tak parádne nafúkne :D ...
Ešte jedna vec je na mne nová - prúžkovaný crop top, ktorý je veľmi ľahko kombinovateľný s hocičím, čo má vysoký pás (skvelý kúsok na leto)  a kvôli modrým prúžkom mi k nemu hrozne pasuje červený rúž (mám ho teraz na perách skoro vždy). Look som doplnila výnimočne strieborným náhrdelníkom (inak som na zlatosť <3 ), lodičkami a červenou listovou kabelkou, ale to už poznáte ...























midi skirt - sheinside / crop top - h&m / handbag - zara / necklace - tally weijl / shoes - f&f





Simonku máme opäť v takom streetovejšom štýle, ako to bolo aj v minulých príspevkoch. Určite mi dáte za pravdu, keď poviem, že žena s tak nádhernou postavičkou nemôže v jednoduchých vysokých džínach a crop tope vyzerať zle. Je to simple, čisté a mladistvé. Čo sa nám na Simke páči je, že prense vie, ako sa má obliecť, aby svoje krivky ( na ktoré sme v našej rodine hrdé ) ukázala a nechala vyniknúť. 
Internetom sa momentálne šíri taká srandovná vec, že kým nemáš na blogu nike, alebo adidas šľapky, nie si poriadny blogger :D Nuž, som potom rada, že ich sem Simonka priniesla :D 
(instagram @smionka )














slippers - adidas / jeans, crop top - pull&bear / bag - pimkie


:D

Ktorý outfit by ste si obliekli vy ?









34 komentárov:

  1. dokonalé outfity, mne sa viac páčil ten tvoj :) Skvele mi na teba pasuje presne tento outfit a dokonale ťa zvýrazní :) krása ;)

    OdpovedaťOdstrániť
  2. úžasný príspevok a hneď s dvoma perfektnými stylingami chválim chválim chválim, ani neviem, čo by som si skôr obliekla. Oboje naraz ? hehe

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Miška neviem si predstaviť lepšie stelesnenie ženskosti, ako teba! S tou sukňou som in love <3 a Simonke závidím brucho :O

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Simonka má fakt krásne bruško, ale keby si ju počula, ako sa na neho sťažuje, že je tučné, haha :D Ďakujem :*

      Odstrániť
    2. aspon je za co chytit ;)

      Odstrániť
  4. u´re absolutely amazing !!

    OdpovedaťOdstrániť
  5. nádherná kombinace! první i druhá! :) <3

    OdpovedaťOdstrániť
  6. Miška si fakt krásna a tento outfit ti extrémne pristane.Všetko do seba perfektne zapadá.Si určite veľkou inšpiráciou pre mnohé baby.

    Pozdravuje Simona

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Byť pre niekoho inšpiráciou je úplný sen, z takých slov mám obrovskú radosť ! Ďakujem

      Odstrániť
  7. Určite by som si obliekla outfit Simony je mi bližší, keďže predpokladám , že je mladšia (20+) ...tvoj si oblečiem keď budem mať raz nad 30 rokov :)
    Simona neuvažuje nad blogom? bol by isto skvelý a hlavne sledovaný...

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Simonka nad blogom vôbec neuvažuje, už sa jej to pýtalo viac ľudí ... škoda. Ale som rada, že aspoň hosťuje na mojom, kým nebudeš mať 30.

      Odstrániť
  8. Jednoznačne by som si vybrala tvoj outfit lebo je proste originálny a zaujímavý a módny. Simonka je síce tiež pekná ale v podstate má na sebe obyč rifle a obyč čierne triko. Inak spoločné príspevky sa mi páčia je to také dobré spestrenie. Len tak ďalej

    OdpovedaťOdstrániť
  9. obidve su velmi dobre, nad tou suknou premyslam uz dlho ale v cervenom, sedia tie rozmery zo stranky? A Simonka ma velmi pohodlny outfit, pristane vam to obom...:)
    http://fashionismypassion-nickey.blogspot.sk

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Sukňu určite kupuj ! Je skvelá, ja by som ju nosila každý deň, len je moc výrazná, nedá sa nosiť často :) Popradve, ani neviem, aký rozmer je uvedený na stránke, ale sedí mi úplne presne, takže si vieš porovnať moju postavu so svojou a rozmyslieť si, či by ti sedela ... Keď chceš, pomeriam to a napíšem :)

      Odstrániť
    2. No ak by si mohla bolo by to super. Ide o to, ze na stranke sa riadim iba podla rozmerov pasa, ine tam tusim ani nie co sa tejto sukne tyka,(mam pocit, je to tam rozlisene na S,M,L). Skor ak by si mohla porovnat, ci napr.S, ktore si si pravdepodobne vybrala ty, sedi napr. s nasou 36. Ja nosim 38, takze by som v tom pripade objednala M. Len si nie som ista, ci mi to nahodou nebude male, pretoze ich velkosti su ine. Dakujem

      Odstrániť
    3. Tá sukňa sa dá objednať iba "one size" ... takže si človek nemá z čoho vyberať :D Pomerala som ti to a v páse má 68cm, ale je trochu elastická, aj keď sa to nezdá, takže aj keby si mala v páse 70cm, tak ju oblečieš. Mne sedí úplne presne.

      Odstrániť
  10. Naprosto skvělý jste obě dvě! tyhle double outfit příspěvky jsou vážně nejlepší, natož když jste každá v úplně jiném stylu! Tleskám, krásky :))

    OdpovedaťOdstrániť
  11. Více se mi líbí ten druhý outfit, ale to kvůli tomu, že já moc nemám ráda sukně, ale jinak jsou oba dva super:-) Moc vám to sluší:-)

    Jinak jsem se stala čtenářem a byla bych moc ráda, kdyby ses také na mém blogu stala čtenářem www.passengersmaniac.blogspot.cz :-)

    OdpovedaťOdstrániť
  12. Ta sukně, to červené psaníčko..♥ jsem naprosto unešená:))
    Nápad s double outfitem se mi moc líbí...hezky se vzájemně doplňujete, dámy:) Jen tak dál:) Fakt mě váš styl baví
    Instantní krása

    OdpovedaťOdstrániť
  13. Za mňa určite tvoj outfit Miši. Je to štýlové, ženské, nadčasové, nádherné. Máš krásny blog.

    OdpovedaťOdstrániť
  14. Líbí se mi oba outfity, jsou skvělé :-)

    OdpovedaťOdstrániť
  15. obě máte krásné outfity! a ta sukně je fakt krásná ♥

    OdpovedaťOdstrániť
  16. ja by som si taktiez obliekla tvoj outfit Misi, maloktora zena by si obliekla taku suknu a to sa mi paci, ze su take netradicne, co je typicke pre blogera. Simonin outfit je klasika, fadny na bezne nosenie, nicim inspirativne.
    Pekny den Misi :)

    OdpovedaťOdstrániť
  17. ta sukně je užasná :) jinak krásné outfity moc vám to sluší

    OdpovedaťOdstrániť
  18. ahoj , krásny outfit ! ;)
    môžem sa spýtať, pásikavé tričko je aký obchod ? Ďakujem a prajem Ti pekný deň :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ahoj ahoj, ďakujem za pochvalu ! Tričko je z H&M, kupované len nedávno, ešte ho majú :)

      Odstrániť
    2. super , ďakujem ;)

      Odstrániť
  19. Ten druhý outfit se mi moc líbí ale musí na to být postava:) A ta sukně je strašně užasná!!

    OdpovedaťOdstrániť
  20. Oba dva outfity jsou na jedničku :) ♥

    www.pigavo.blogspot.cz

    OdpovedaťOdstrániť