nedeľa 10. augusta 2014

photo diary part 8

Ahojte moji drahí :)

po sérii outfitových postov mám na dnes pripravený photo diary príspevoček, ktorý som po kúskoch pripravovala 3 dni :D Je časovo náročné zoskupiť všetky fotky z mobilu, gifká a aj fotky zo zrkadlovky a zvlášť keď sa toho nazbieralo tak veľa.
Mala som tu moje najmilovanejšie dievčatá z Prahy ,Viedne a Bratislavy, tak sme sa dosť flákali, kávičkovali a trošku aj požúrovali. Stihla som aj pobyt v Budapešti, nejaké tie nákupy, kúpanie sa a iné príjemné, letné záležitosti :) Čo ma ale dožiera, je počasie, vďaka korému sa mi zatiaľ toto leto vôbec neráta a to už máme polovicu augusta. Vždy, keď to vyzerá nádejne a vonku je teplo, pokazí sa to minimálne mrakmi a vetrom, keď nie rovno lejakom a búrkou – neznášam to ! Stále hovorím, že som sa mala narodiť niekde v Californii :(

Dosť bolo sťažovania sa, poďme na fotky !
Odporúčam si k ním pustiť túto piesonku, je fantastická <3











 


  Začínam rovno príjemným piatkovým záťahom - ako vždy, zatvárali sme ! :)


Objednala som si ďalší kryt zo sexuálnej série, ale kým mi prišiel, ani neviem ako a zrazu ho má každý, takže sa mi zunoval. Nevadí, ďalší je už na ceste k mamičke :) Určite ukážem, keď príde.










 
Na kavke s mojou milovanou <3





 
Žiaľ, v sekáči som za tú dobu bola len raz a nič som si nekúpila. Keď nemám šťastie, vždy idem na topánky, tie ma stále pobavia a zlepšia mi náladu :D




Výťah v Auparku to je naše prechodné bydlení, lebo s v ňom pravidelne vozíme do nášho Lobby :)









Ku kúpe fialového laku ma inšpirovala Kenza, keď na instagram pridala fotku svojich dokonale upravených nechtov nalakovaných práve takýmto lakom. Pretty cool, čo poviete ? :)
Kamienky na nechty som si objednávala z internetu - sú v rôzych veľkostiach a dajú sa s nimi spraviť všelijaké čačanice.













V jeden pokojný večer som na nete narazila na toto a nevedela som sa prestať smiať ... TAKÁ SOMARINA ma vie pobaviť, ale strašne :D


Mišičkin "monokel". Hrozne ma bavilo vymýšľať si, čo sa mi stalo :) Že som si pobila, ale to druhé dievča vyzerá horšie, domáce násilie a podobne. P.S. : Nie, nepobila som sa, ani mňa nikto nezbil :)







 






Boli sme so Zuškom fotiť a potom na fajnú papanicu, pivko a potom na zmzku.



















Len zopár fotiek z milovanej Budapešti, ktorá sa mi absolútne dostala pod kožu. Veľmi preveľmi sa mi tam páči ! Výlet bol plný príjemných vecí - nákupy, starbucks, kúpanie sa, prechádzanie sa krásnym centrom ... takto by som vedela žiť :D


Pretty little liars ! Nevynechám ani jednu časť, každú stredu si spravím kakauko a závisláčim <3 Krásne klamárky tu majú určite viacero fanyniek, mám pravdu ? 


Takto som vyzerala o piatej ráno na raňajkách v Borsaline po žúrke, pekná ? :D 
(Mimochodom kamoška do mňa drgla a pizza, pre ktorú som sa trepala cez celé mesto mi spadla na zem... opäť sa pýtam  : PREČO SA ZLÉ VECI STÁVAJÚ DOBRÝM ĽUĎOM ? )




Poznáte to ? Ja som si úplne spomenula na školské časy, kedy najväčšie zaujímavosti prišli vtedy, keď som chýbala :D TUPAC CAME BACK , BEYONCE PERFORMED IN THE CAFETERIA - no plačem z toho :D 







 Malý výber "zrkadlových" ... mám ich inak plný telefón :D











Práve prežívam hroznú obsesiu s Beyoncé. Nie, že by som ju predtým milovala menej, ale mám také obdobia, kedy som vyslovene posadnutá a normálne sa mi zvykne snívať, že som s ňou kamoška :D V tomto momente frčím na pesničke a klipe Blow - ide mi to NONSTOP.


Dokonca som si musela opäť pozrieť celé I AM WORLD TOUR ...  žeriem každý tón, pohyb a gesto. 








Prvýkrát na kúpalisku, milujem to !!!


Toto je presne to leto, o ktorom som písala :(


Raspberry mojito, z drinkov môj najväčší favorit na leto.





Keď sme šli na limonádu, ale Zucho sa cestou zamiloval do kabátu z Manga a nechcel ho vyzliecť.

V napätí očakávam svoj lovely ružovunký vodeodolný obal na iphone, ktorý som si objednala za 1,33€ :D V Apple ho majú za 79€ !!!! Ak bude fungovať, ako má, môžte sa tešiť na fotky z hlbočiny :)


Pyžamové párty u Bláhovcov. Rodičia našej Peťky sú ako keby aj naši rodičia. Chodievali sme k ním spať už odkedy sa poznáme a vždy nás mali radi ako vlastné deti :D Prísť, vyjesť im chladničku, dostať svoje vlastné pyžamo a pozerať telku, to je naše obľúbené ! (Teta Mary nám vždy spravila tofu, paradajkovú polievku a vajíčkovú pomazánku :D ) 

Kým ostatné ešte sladko spia, Mišička musí do práce.


Hollywoodsky úsmev niečo stojí :) Objednala som si bieliace pásiky Crest supreme proffesional, ktoré sú podľa slov tých, čo ich používajú úplnou peckou v oblasti bielenia. Čítala som, že už po 3 dňoch používania sú zuby biele. Poviem vám, že som si ich včera dala prvýkrát a mám bielšie zuby :D Pre tých, ktorých by to zaujímalo a chceli to tiež skúsiť - objednala som pásiky na 30 použití (tzn. 60 pásikov, lebo v každom obale sú 2 - jeden na horné a jeden na dolné zuby) za 59€. To je ale, samozrejme, pre jedného človeka zbytočne veľa, kaďže to použiješ 5x a zuby žiaria :) Preto je výhodné kúpiť si to trebars s niekym napoli - tak som to spravila aj ja, takže ma 15 použití stojí 30€. Potom sa vám ukážem, keď "kúru" skončím ;)





 


21 komentárov:

  1. Aaa, tyhle random/diary/whatever příspěvky jsou nejlepší! A poslední animace vede! :D

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Mišička krásna si !!!!!!!!! Najviac sa mi páčia gifká, je to veľmi originálne naozaj som to ešte v tých random príspevkoch nevidela na žiadnom blogu. Vždy sa teším keď pridáš príspevok. Kiss

    OdpovedaťOdstrániť
  3. ahooj, v Budapešti si bola s priateľom ako naposledy alebo s kamoškami?:)

    OdpovedaťOdstrániť
  4. haha a písnička mi vyšla akorát na prohlídnutí všech gifek a fotek a přečtení komentářů

    OdpovedaťOdstrániť
  5. Miska, si NENORMALNE krasna, mas super postavu, krasnu tvar atd.. ale najrkajsia je na tebe aj tak ta neuveritelna charizma, sarm, caro alebo ako to nazvat... Si jedna charizmaticka osobnost s dusou, je to vidiet na tych fotkach :) toto sa neda kupit, vystajlovat, vysediet pred zrkadlom ani namalovat, toto clovek musi mat :)

    Najlepsi outfit- ten s bielou koselou, ciernymi lodickami a cervenou kabelkou- PECKA!

    A velmi pekne prosim, urob nam post o tom, ako si robis vlasy :) velmi podrobny, aj pre nesikovnice vlasove ako ja :) mas to vzdy krasne, upravene, a aj napriek tomu, ze mas vlasy rpirodzene kucerave, nikdy ich nemas skrepovatene alebo ako to mam nazvat :)

    OdpovedaťOdstrániť
  6. Ty si fest inšpiratívna osoba vieš o tom ?

    OdpovedaťOdstrániť
  7. ahoj, mozem sa opytat, kde si zohnala tie Marc hodinky? chystam sa na strieborne, a neviem skadial je najlepsie ich objednat :)) dakujem :))

    OdpovedaťOdstrániť
  8. Mazec :DDD nejvíc se vždy posměju u těchlech fotek! Jinak středy s PPL jsou jasná věc! A tu vaší dívčí partu máte uplně skvělou, moc ráda bych vás někdy někde potkala :3

    OdpovedaťOdstrániť
  9. Milujem tie tvoje selfie-gifká :D si teda riadny narcis, ale v tvojom prípade mi to vobec nevadí, pretože si fakt veľmi pekná a máš takú prirodzenú charizmu :) a čo sa týka Beyoncé, som na tom veľmi podobne, tiež ju zbožňujem :)

    OdpovedaťOdstrániť
  10. posdnááá najlepšia, najdlhší ale nejlepší post ever :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Strašne dlhý, keď som ho pridala a potom som si ho prešla, chytala som sa za hlavu :D Ďakujem !

      Odstrániť
  11. Ahoj Miska, mohla by si mi prosim poslat link odkial si objednavala tie bieliace pasiky? Pretoze som nasla kopec inych, ale nie tie so 60 ks. Dakujem :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Samozrejme, kupovala som ich presne tu : http://cgi.ebay.com/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&item=151334223524


      - Vieš si tam zvoliť aj iný (menší) počet. Posielajú len vrecúška s pásikmi, bez krabice, ale to všetci predajcovia - je to tak jednoduchšie. ... Mimochodom prišli mi za týždeň !!! Ešte nikdy mi z ebayu nič tak rýchlo neprišlo :)

      Odstrániť
    2. Dakujeem pekne :-)) No tak to na nich je teda rychlost.. Mne sa neraz stalo, ze som za ten cas uz aj stihla zabudnut ze som si nieco objednala a potom je to castokrat mile prekvapenie :D :)

      Odstrániť
    3. Haaaa, toto sa mi stáva často ! O niektorých veciach som si dokonca myslela, že mi už ani neprídu a zmierila som sa s tým , keď tu zrazu ... :))

      Odstrániť
    4. A ako si spokojna s vysledkom, uz si skoncila kúru? :) Ja stale cakam na pasiky.. a cakam a cakaam :-))

      Odstrániť
  12. Odpovede
    1. Ďakujem :) Len škoda, že je už taký obkukaný a má ho skoro každý, kto má iphone :D

      Odstrániť
  13. úžasné fotky a s pretty little liars musím souhlasit:-)
    www.passengersmaniac.blogspot.cz

    OdpovedaťOdstrániť
  14. Tento komentár bol odstránený autorom.

    OdpovedaťOdstrániť