pondelok 8. decembra 2014

Do well. Live well. And dress really well.

Tento outfit sme fotili cez víkend, kedy bolo vonku vzhľadom na to, že máme december, naozaj krásne. Vyšlo aj slniečko a úplne mi stačila koženka, takže nie, nebola mi zima :). Kožušinku, ktorú vidíte síce milujem, ale z neznámeho dôvodu som ju vytiahla až teraz po strašne dlhej dobe. Pri tom vždy, keď ju mám sa cítim taká, ako by som to ... taká posh :D Zvyknem ju kombinovať práve s koženkou a na nohy opätky. Veď viete, vlnité vlasy a v nich vietor, slnko do tváre, červený rúž, vysoké boty, po boku krásny chlap (ktorý je nepochybne najlepším doplnkom) ... ktorá by sa necítila výnimočne ?
My sme v ten deň trošku pochodili nákupné centrá, hľadali darčeky a užívali sme si pekný spoločný víkend na obedíku a na kávičke - totálna pohoda.
BTW tieto hjudž híls ma skoro rozplakali, lebo s mojou momentálnou svalovkou (trvá už týždeň) to je vražedná kombinácia. Čo krok, to premáhanie, ale pre vás som v nich vyšla aj na schody :D Samozrejme, som dáma, v spoločnosti som sa v nich vznášala ako pierko :))







































sweater - new yorker / bag - f&f / faux fur, earrings - h&m / fake leather jacket - bershka / jeans - pull&bear / shoes - from USA / watch - marc by marc jacobs

26 komentárov:

  1. Kožešinka je super doplněk a ty jsi kočka jako vždy! :)

    OdpovedaťOdstrániť
  2. miska,ked teraz cvicis, upravila si aj stravu, alebo si doprajes sladke? )

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Áno, upravila som trochu aj stravu. Nie radikálne, akurát sa snažím jesť zdravo a hlavne primerané porcie. Doprajem si aj sladké, ale už nie tak bezhlavo, ako predtým :)

      Odstrániť
  3. Miši prosim ta porad mi kde kupuim v KE biele nohavice , rifle , leginy je mi jedno čo len potrebujem biele a NIKDE ich neviem zohnat v žiadnom obchode nemaju ziadne biele nohavice , leginy, rifle !!! :D prosim porad mi , alebo ktokolvek kto cita tento blog poradte mi kocky ak uvidite BIELE ... piste !!! :) dakujem dakujem dakujem a inač Miši vyzeraš ako z katalogu ! :;)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. ja som perfektné biele kúpila v lete v mangu, choď pozrieť:)

      Odstrániť
    2. No tak ak tu niekto rozumie tvojej túžbe po bielych nohaviciach, tak som to ja :) Tiež som ich dlho hľadala a ak som aj nejaké našla, sedeli príšerne. Na tieto moje nedám dopustiť, sú fakt super, ale kde by si niečo také momentálne našla, to netuším. pamätám sa, že dávnejšie mali pár druhov bielych riflí aj v H&M. My v KE nemáme dobrý výber, ale možno keby si si spravila výlet do mesta, kde majú Pull&Bear, Bershku a Stradivarius,.... kto vie, možno tam by si našla.

      Odstrániť
  4. Od pasa hore dobre, ale od pasa dole cele zle.

    OdpovedaťOdstrániť
  5. Miška si krásna žena aj keď sa smeješ aj keď si vážna. Závidím ti postavu a aj tie nohavice :(

    OdpovedaťOdstrániť
  6. Krásny outfit!! Na tej prvej fotke si krásna :))
    Fashion Passion by Erika - Pozývam aj na práve prebiehajúcu GA o mnoho produktov :)

    OdpovedaťOdstrániť
  7. Miska neplanujes sa ostrihat/podstrihnut? Som u teba zvyknuta na kratsie vlasky , ale pristane ti to :) kedy bude video? :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Je pravda, že sa pravidelne podstrihávam a posledné mesiace som na to nejak zabudla. Určite sa v najbližších dňoch pôjdem podstrihnúť, ale to si ani nevšimnete :) Radikálnejší zostrih neplánujem. Stačí mi, že sa snažím strihať tie slávne videá :D

      Odstrániť
  8. Kožešinka je super, sluší :)

    Zvu vás všechny ke mě na blog na adventní giveaway o náhrdelník z Lindexu :)
    odkaz tady: Pieces of FRECKLED style GIVEAWAY

    OdpovedaťOdstrániť
  9. Co tak spravit spolocny outitovy post s tvojou kamaratkou blogerkou Lenkou Brisiakovou?

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. To by bolo mega!!!! Dve krasne zeny...

      Odstrániť
    2. Ak spolupráca/spoločný šúting s nejakou blogerkou, tak s niekym úplne iným :)

      Odstrániť
    3. Miška prečo s niekym iným, ved ste dobre kamarátky s Lenkou , teda aspon si myslim , či ??? Obidve vás sledujem na blogu a obidve ste krásne , mylsím že spoločný post by bol kreatívny a úspešný :)

      Odstrániť
  10. Mozem sa opytat aky ruz mas? presne taku farbu hladam ale tazko najst ten spravny odtien :) dakujem :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. To je môj najobľúbenejší rúž :) Je značky Pupa, z matnej edície, odtieň 301. Len neviem, či ho ešte vyrábajú/predávajú.

      Odstrániť
    2. Dakujem :) sranda, aj ja mam od pupy, odtien 301, ale nie matnu ediciu :)
      p.s.: skvele outfity, len tak dalej ;)

      Odstrániť
  11. Ty jsi tak nádherná baba! a na svalovku pozor, nepodeňovat a raději nožky držet v pohodlných botech :) přecejen je to opora pro celé tělo !:)
    PinkPomegranate

    OdpovedaťOdstrániť