utorok 2. decembra 2014

styling by R

Hello !

Predstavujem vám outfit, ktorý vyzerá tak, ako vyzerá len a len vďaka môjmu osobnému fotografovi (zároveň milovanému frajerovi). Ja som totiž odchádzala z domu v kabátiku, ktorý ste na mne videli aj v poslednom poste, ale on ma zastavil a vnúkol mi nápad vymeniť ho za tento myší kožúštek. Trošku sa hanbím, že mi to nenapadlo prvej, lebo veď kto je tu bloger ? :D Zhodou náhod aj tento kožúštek som pred 2 rokmi na menky dostala od neho, rovnako ako (v ten deň odvrhnutý) kabát. Jednoduchý outfit bol týmto pozdvihnutý na vyšší level. Navyše v kožúštekoch sa cítim božsky, takže som si vykračovala ako boss :D 
Mojim starým bielym blúzkam už končila životnosť, takže som posledných pár mesiacov hľadala novú, ktorá by mi vyhovovala materiálom, strihom (ne)priesvitnosťou a vôbec som netušila, aké to bude náročné. Tú pravú sa mi podarilo uloviť pred pár dňami v Mangu počas black friday zliav a rovno ju na mne vidíte. Premiéru majú aj rifle, ktoré som si priniesla z Krakowa a hoci cením "body curves" efekt, nenávidím ich :D Roztiahli sa mi behom 2 hodín o 2 čísla a nakoľko neznášam opasky, nebudem ich môcť nosiť. Zlaté doplnky, tmavé pery, klobúčik a vuala... :)

















































jeans, bag - zara / shoes - from USA / faux fur coat, shirt - mango / bracelets - topshop, ebay / necklace - cropp town / hat - primark


Mimochodom, aby som toho nemala málo, začala som cvičiť. Ale nie len tak hocijak ! Mám nad sebou prísny dohľad :).  A tak sa z môjho frajera stal nie len môj osobný fotograf a stylista, ale aj tréner. Dobré, nie ? :D Zatiaľ som len na začiatku a čaká ma dlháááá predlhááá cesta, tak mi držte palce, nech sa do toho čím skôr dostanem. Zatiaľ som poriadna padavka, bolí ma celý človek a neviem sa ani hýbať :D

19 komentárov:

  1. Vkusná, stylová! Nemám slov. Vypadáš nádherně a svého přítele se drž :D

    www.littleann5.blogspot.cz

    OdpovedaťOdstrániť

  2. Toto je neskutocny outfit, klobuk kozusinka bluzka vsetko je naj a na jednicku :)
    Bordovy klobuk je WOW

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Ahoj Miška :) ten kožúšok je taký parááádny fluffy :) a nedá mi neopýtať sa jednu takú veľmi osobnú otázku a to - koľko meriaš a vážiš? ...pretože chceš začať cvičiť tak predpokladám že chceš zhodiť, čo podľa fotiek vobec nepotrebuješ :) a fakt ma veľmi zaujíma koľko vážiš ! :D a k akej postave by si sa chcela dopracovať?

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ahoj ahoj !
      Vôbec to nepovažujem za osobnú otázku, som rada, že sa pýtaš a rada odpoviem :) Meriem okolo 166cm a vážim 55kg. No a s tým zhadzovaním - impulz vznikol z toho, že túžim mať zadok ako Beyonce :D Takže sa nechystám zhodiť, iba vyformovať postavu a zamerať sa na dokonalý zadoček :) Okrem toho som si už dlho uvedomovala, že nutne potrebujem pohyb, takže tento krok súvisí aj s tým, že chcem byť jednoducho fit. K akej postave by som sa chcela dopracovať ? Pekný, väčší, okrúhly zadok a jemne vyrysované bruško, o toto mi hlavne ide :)

      Odstrániť
  4. Bože!! Miši!!! Si na zožratie. :)

    OdpovedaťOdstrániť
  5. Tak toto nemá chybu. Krása Miši !

    OdpovedaťOdstrániť
  6. krásny outfit, topánočky som si chcela kúpiť aj ja, no nakoniec som si povedala, že si ešte počkám a uvidím, či ma neomrzia. :-)
    Dijoun&Klaudi

    OdpovedaťOdstrániť
  7. Super fotky a perfektný rúž!! :)
    Pozývam na moju Vianočnú GIVEAWAY - množstvo produktov, čím viac Vás bude, tým viac toho vyhráte! :)

    OdpovedaťOdstrániť
  8. Ahoj Miška, mám NÁPAD! -ale vážne veľmi dobrý, veď čítaj ;) Prosím, urob článok o tom, ako cvičíš. Myslím cviky a série/počet opakovaní, ktoré ti navrhol priateľ. Hodili by sa aj GIF-ká, v ktorých by si v krátkosti predviedla, ako sa správne robí daný cvik. Ak by to bolo pre teba zložité, pridaj obrázky jednotlivých cvikov z internetu. Veľmi by mi totiž pomohlo, keby som videla, ako sa konkrétny cvik precvičuje. Myslím, že to nezaberie až tak veľa času a pomôžeš tým mnohým dievčatám, vrátane mňa, ktoré by chceli cvičiť, avšak nemajú pri sebe nikoho(priateľa, trénera, kamaráta), ktorý by im s týmto problémom pomohol. Ako odmenu budeš mať dobrý pocit, že si niekomu pomohla :) Tak čo vravíš? Dáš sa na to? S pozdravom Adriana.

    OdpovedaťOdstrániť
  9. Ten kožíšek je krásný , musí užasně hřát!♥

    OdpovedaťOdstrániť
  10. Tak tento kožúštek je neskutočný! ♥ boty mám tiež a vidím že by som ich mala vytiahnuť!
    Dijoun&Klaudi

    OdpovedaťOdstrániť
  11. Ahoj, pozývam ťa na svoju Giveaway, ktorú nájdeš na :

    http://baribircak.blogspot.sk/2014/12/christmas-giveaway.html?m=1

    OdpovedaťOdstrániť
  12. Parádní....super kožíšek, báječný klobouk...a neuvěřitelně perfektní fotky :) Bavíš mě :)
    ...//Instantní krása//...

    OdpovedaťOdstrániť
  13. Krásný myší kožíšek :3 A ten klobouk k tomu, pecka!

    OdpovedaťOdstrániť
  14. Kazisek a klobouk..TOP!

    www.curyinthecity.blogspot.com
    Fashion&Lifestyle PARIS

    OdpovedaťOdstrániť
  15. prosim ta aka je to znacka a odtien ruzu? presne taky nejaky bordovy hladam, dakujem:)

    OdpovedaťOdstrániť
  16. znova veľmi podarené ! :) páči sa mi aj energia, ktorá z fotiek ide.. veľmi pozitívna a milá, ako si určite aj ty sama :)

    OdpovedaťOdstrániť