streda 12. februára 2014

classy sexy look

Ahojte !

V predchádzajúcom príspevku som spomenula, že som po dlhom čase trošku zmenila spôsob líčenia očí. V tomto príspevku vám k tomu poviem viac a zároveň vám predstavím mojich nových dvoch kozmetických favoritov. 
Na malú zmenu líčenia očí som myslela už dávnejšie, keď som narážala na instagrame na fotky Kristiny Bazan (oddane ju sledujem a milujem), na ktorých má výraznú, hrubú čiernu linku. Veľmi sa mi to na nej zapáčilo a nechala som sa inšpirovať. Povedala som si, že takto nejako to chcem nosiť aj ja, alebo lepšie povedané – vyskúšam čo to dá, keď trošku pritvrdím :).







 S linkou, ktorú som doteraz používala som si to ale nevedela predstaviť, keďže má tenulinkú štetinku a trvalo by to hrozne dlho. Tak som si teda pozrela na youtube zopár tutorialov a najbližšie k tomu, čo som mala v pláne dosiahnuť bol tento.
Dievčinka začína s očnou linkou od 3:43, tak si to tam kľudne pretočte. O gelových linkách som samozrejme počula, vídala som ich v obchodoch, ale nikdy som nechápala, ako sa s tým vie niekto namaľovať. Ale ako som videla ten tutorial, povedala som si, že to musím vyskúšať. Na druhý deň som si ju šla kúpiť. Po dlhom vydumovaní som zvolila Meybelline eyestudio lasting drama gel eyeliner (stála niečo málo cez 8€) a som nadmieru spokojná. 



Teraz už viem, že gelové linky sú POKLAD, len škoda, že som tomu nedala šancu skôr. Aplikuje sa tak jednoducho, až ma to zarazilo a drží fakt výborne, čo je vidieť aj keď sa odličujem – ide to trošku ťažšie. Takto hrubšie nanesená linka je vhodná aj na bežné nosenie, keď má ten správny tvar ( pozor, nespravme zo seba Amy Winehouse ). Keď tomu ale chceme dať šmrnc -  skombinujeme krásnu linku s červeným, alebo bordovým rúžom a na svete je classy sexy look. Viď tutorial, alebo Kristina Bazan na fotkách. 

Druhým novým šampiónom v mojej kozmetickej taštičke je rúž M.A.C Diva, z ktorého som sa už vytešovala v poslednom outfit poste. Niektoré dievčatá mi písali, aby som na nový rúž napísala recenziu a tiež ste sa ma na facebooku pýtali, ako som sa k nemu dostala. 



O matných rúžoch M.A.C som už dávnejšie čítala na blogoch a podľa toho, čo som sa dočítala som usúdila, že sú dobré (sýte farby, sú dlhotrvácne ... a turbosupermatné :D). Mám rada, keď rúž vyzerá na perách sucho a neleskne sa a tento je dokonca až taký, že keď som si ho dala prvýkrát, mala som pocit, že mám na puse sadru :). Pri nanášaní ale musím byť opatrná, lebo opravy sa robia veľmi ťažko. 
Čo sa týka toho, ako som sa k nemu dostala - najprv som si ho chcela objednať, ale nakoniec som ho dala kúpiť mojej sesternici, ktorá mala cestu do Prahy, takže mi ho tam kúpila a stál 18€. Ona si dokonca tiež kúpila 2 rúže a musím povedať, že keď som ich videla naživo, najradšej by som jej ich ukradla,  M.A.C má naozaj veľmi slušný a kvalitný výber, obrovská škoda, že u nás je táto značka nedostupná.

Používate aj vy gelové očné linky ? Máte s nimi skúsenosť ? A čo hovoríte na kombináciu hrubšej  linky a výrazného rúžu ? 
Majte krásny deň, čoskoro sa hlásim zas a urobím aj nejaké fotky, kde bude detailne vidieť moje líčenie :*

8 komentárov:

  1. Miska, ja som bola v Pupe a tu paletku na obocko som vobec nenasla :( :D Maju ju este? A mam otazku na tvoje tetovania, aky mas na to nazor, pripadne ake by si si este dala :) Papa

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ahoj Livka, ja som v ten deň, keď si mi toto napísala volala kamoške, ktorá pracuje v Pupe a povedala mi, že bohužiaľ mali nejaký problém s tým eyebrow setom, lebo im prišiel poškodený tovar, tým pádom to teraz nemajú, ale bude sa to ďalej predávať, len musíš počkať :) Zistím, či už dostali nové a napíšem ti. A s tými tetotvaniami je to inak super námet na príspevok, napíšem o tom ;)

      Odstrániť
  2. áno, Kristina Bazan je dokonalá!
    tiež som rozmýšľala nad lookom, aký má ona, ale je dosť nemožné podobať sa jej... človek musí nájsť to správne, čo mu pristane a čo ho spraví dokonalým, ako sa našla aj Kristina :).

    Kejmy ♥.

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Linky si robím už dlho - predlho, vyskúšala som toho naozaj kopec. S gelovou linkou Maybelline som bola spokojná asi najviac, dokiaľ som si nekúpila fixku od Zoevy, aha tuto http://www.zoeva.sk/www-zoeva-sk/eshop/2-1-MAKEUP-OCI/30-3-Liquid-Eye-Liner/5/223-CAT-EYE-PEN a odvtedy už inú nepoužívam. Či tenkú alebo hrubšiu, na jeden ťah ju mám hotovú :) Inak, inšpirovala si ma s tvojím hrubším obočím, nechávam si dorásť :)

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Ahoj, ja som naopak začala gélovými linkami a až neskôr tekutými. Mám aj konkrétne tieto od Maybelline a daj si pozor, aby si ich dobre zatvárala a nevyschli ti ako mne. Keď som videla tvoje fotky, napadlo ma, že viac by ti pristala hrubšia linka, takže som zvedavá na výsledok. O matných rúžoch od M.A.C. a ich suchom pocite na perách som počula, takže ma to ani neprekvapuje. Ja som ti odporúčala v staršom príspevku práve ten od Rimmel číslo 107 a už pri ňom mám po nanesení mám na perách taký pocit pnutia, takže si tu sadru od M.A.C. ani nechcem predstaviť. Ja mám rada kombináciu tmavého rúžu a výraznej čiernej linky, ale skôr na iných ako na sebe. Občas nosievam tento look, ale mám pocit, že mojej tvári až tak veľmi nepristane. Možno to chce len nájsť tú správnu kombináciu rúžu a tvaru linky. Ja mám veľké okrúhle oči a zdá sa mi, že linky mi ich ešte zväčšujú a presná aplikácia tmavého rúžu je pre mňa horor a predstavuje to pre mňa "nadľudský výkon".

    OdpovedaťOdstrániť
  5. ja pouzivam gelove linky namiesto ceruzky na oci do spodnej vnutornej linky a vydrzi mi to doslova 24 hodin... a neškodi to očiam... a nezlieva sa do slzneho kanalika :)o)

    OdpovedaťOdstrániť
  6. Kristinu taktiež milujem, je nádherná a jej líčenie tiež :) Presne tieto linky, ktoré si si kúpila používam už vyše roka a som s nimi spokojná, práve na hrubšie linky sú ideálne :)

    OdpovedaťOdstrániť
  7. Loans A 100% private guarantee of 3,000 euros has 90,000,000 euros. Serbia; Montenegro; Zurich; German; Croatia; Slovenia; The Netherlands; Bosnia; The German
    loan without a guarantor
    loan from banks
    Housing loan
    Cash loans
    Loans Online
    Mortgage credit
    Fast loans
    Non-purpose loan
    Leasing
    guarantor for the loan
    Potroöacki credit
    loans for unemployed
    loan for craftsmen
    consolidation loan
    other investments
    2% interest rate, both long and short term cash
    reply to us (Whats App) number: +919394133968 patialalegitimate515@gmail.com
    Mr Jeffery

    OdpovedaťOdstrániť