nedeľa 9. februára 2014

grey hat

Tak, konečne mám pre vás nafotený ďalší outfit. Je fotený dnes a hoci sa nedá povedať, že by bolo teplo, aspoň nebola až taká strašná zima, akurát fúkal vietor, čo robilo problém môjmu klobúku :) Takže konečne som zvládla nafotiť trošku viac fotiek, než doteraz. Mám na sebe 3 veci, ktoré majú premiéru - kabelka, šaty a klobúk - všetko z posledných nákupov v Budapešti. Šaty a kabelka - obe veci kúpené veľmi výhodne v zľave, kabelka stála v prepočte okolo 5€ a šaty 9€ ( veľmi sa mi na nich páčia tie rukávy <3), no tak nekúp to. Outfit je celý tmavý, takže červená kabelka mi prišla ako vhodný prvok, aby som to trošku rozbila. Pred pár dňami mi prišla jedna špaciálna zásielka z Prahy, ktorú môžete vidieť na mojich perách. Môj vytúžený vínový rúž od značky M.A.C (je z rady matte, odtieň Diva). Je proste dokonalý. Okrem toho, že je to presne ten odtieň, po akom som už dlho túžila, je ešte aj turbosupertrvácny, veľmi odporúčam všetkým dievčatám, ktoré majú tiež rady tmavé pery !
Na fotkách to síce nie je až tak vidieť, ale trošilinku som po 100 rokoch zmenila štýl líčenia očí. Začala som používať novú linku a dávam si ju o dosť hrubšie, než som bola zvyknutá a určite vám o tom poviem niečo viac v nasledujúcom príspevku.
Dúfam, že máte peknú, pohodovú nedeľu, pozdravujem ! :-*




































coat - zara / dress - pull&bear / hat, earrings - h&m / clutch - zara / shoes - gate



a na záver jedna bonusová fotečka. komu pristane viac ?





















20 komentárov:

  1. Ta kabelka je velmi nadherna ! <3 A tebe to pristane ako vzdy :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Óó, ďakujem ! Kabelku považujem za fakt dobrý úlovok, aj mne sa páči :)

      Odstrániť
  2. Pekne ti vyniklo tetovanie na nohe v tomto outfite :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. haha, čakala som, že si to určite niekto všimne ;)

      Odstrániť
  3. Krasny outfit, kabelka zo Zary za 5 ecok je fakt neuveritelny ulovok :) Mozem sa spytat, kde sa to stale fotis? Ci tam byvas alebo tam chodis len kvoli foteniu na otocku?:)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Aj ja som sa čudovala, že stála tak málo a dokonca si až začínam myslieť, že to bola nejaká chyba :D Fotky robíme v Ploskom (Ortáše). Priateľ tam stavia dom, takže keď máme cez víkend voľno, máme taký zvyk, že si kúpime kávu so sebou, skontrolujeme domček a keďže je tam pekné prostredie a málo ľudí, tak pofotíme :) Ale už si musím vymyslieť inú lokalitu, nech je trošku zmena.

      Odstrániť
  4. Priatel ta stale foti? moj by asi prisiel o nervy :D

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Áno, jemu prischla táto úloha odkedy mám blog :) Musím ho pochváliť, že je veľmi trpezlivý a ochotný. Uvedomujem si, aké to je vzácne :D

      Odstrániť
  5. Ja chcem pochvalit, okrem pekneho outfitu, aj tvoje pozovanie a vyraz. Fotky nie su nudne a na jedno kopyto, co je velke minus u niektorych blogeriek. Som zvedava na detail licenia, respektive ocnu linku, ale napisala si, ze ho predvedies v nasledujucom clanku, tak si pockam.

    OdpovedaťOdstrániť
  6. Uau, prekrásny outfit Miši :) šaty su úplne že TOP!! Veľmi ti pristanú :) Chcem sa ťa opýtať akú značku a odtieň farby na vlasy používaš? Chcela by som zmeniť svoju špinavú blond na nejakú takú ako máš ty. Aďa.

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ahoj Adi, tak v prvom rade ďakujem za pochvalu, som rada, že sa outfit páči :-) No a k tým vlasom - toto je moja prirodzená farba, naposledy som mala šampón a bolo to pred 6 rokmi. Takže ti neporadím, ja sa do farieb na vlasy absolútne nevyznám :)

      Odstrániť
  7. Odpovede
    1. Vieš čo, ono tú značku je ťažko objednať :/ Ja som poprosila moju sesternicu, ktorá tam šla na výlet, aby mi ho kúpila :)

      Odstrániť
  8. od hlavy po päty krásne a ten úsmev je iba príjemným bonusom :)

    OdpovedaťOdstrániť
  9. Krásny úsmev máš kočka, tak ma napadlo, bieliš si zuby? Ak áno ako, s čím?

    OdpovedaťOdstrániť
  10. Loans A 100% private guarantee of 3,000 euros has 90,000,000 euros. Serbia; Montenegro; Zurich; German; Croatia; Slovenia; The Netherlands; Bosnia; The German
    loan without a guarantor
    loan from banks
    Housing loan
    Cash loans
    Loans Online
    Mortgage credit
    Fast loans
    Non-purpose loan
    Leasing
    guarantor for the loan
    Potroöacki credit
    loans for unemployed
    loan for craftsmen
    consolidation loan
    other investments
    2% interest rate, both long and short term cash
    reply to us (Whats App) number: +919394133968 patialalegitimate515@gmail.com
    Mr Jeffery

    OdpovedaťOdstrániť