piatok 28. februára 2014

photo diary part 1

Ahojte !

Ospravedlňujem sa za neaktivitu od nedele, hanbím sa, že cez týždeň takto zanedbávam blog. Dúfam, že sa to  bude už len zlepšovať a ja si budem vedieť nájsť viac času. Mám toho veľa nového, čiže musím postupne dohnať všetko zameškané !
Aj keď som teraz nič nové nepridávala, ubezpečujem vás, že na blog myslím a dokonca som sa ani nevedela sústrediť v škole, lebo som si v hlavičke vymýšľala outfity a kombinovala a obliekala sa :) Ja mám tých nápadov toľko, že som si to musela začať písať a odteraz idem pekne podľa rozpisu. Mám napozerané počasie a ak ma nezradí, tak mám vopred naplánovaný outfit na zajtra, pozajtra, popozajtra ... :D 

Teraz trošičku k tým novinkám, aspoň k tým dnešným -  mala som deň v znamení "new in", lebo mi prišli nejaké vecičky, čo som si objednala zo sheinside.com (jednu uvidíte aj na fote), konečne mi prišiel môj vytúžený deep waver (vlnkovač na vlasy) a aby toho nebolo málo, mala som dnes opäť šťastíčko v second hande a som bohatšia o 2 skvelé úlovky za 5 korún :D Tomu sa hovorí happy friday. Samozrejme, všetko sa tu objaví, takže zatiaľ viac neprezrádzam.

Na dnes som si pripravila premiérovú časť photo diary. Rozhodla som sa, že z toho spravím pravidelnú "rubriku" (:D) a zhruba každé 2 týždne sem pridám foto denníček. Tak budete môcť vidieť, čo mám nové, čo som robila, jedla, pila, ako som žúrovala, kde som bola, akú mám práve manikúru, haha :D  Aby to nebola úplná nuda pre tých, ktorí má sledujú na instagrame, vždy sem dám aj pár takých fotiek, ktoré sa na instoši neobjavili.

Takto teraz vyzerajú moje víkendové raňajky, keď sa nemusím nikam ponáhľať a môžem si vychutnať milovanú vianočku so slivkovým lekvárom a kakaukom (na staré kolená som závislá na kakauku) z môjho momentálne najobľúbenejšieho pohára, ktorý som si kúpila v Budapešti.                                                                                                                            






S frajerikom na večeri v Geronime, omňom !


V piatok sme boli na otvorení LIFE Clubu, kde bol hviezdou programu Duško Goga, z ktorého sme plakali od smiechu :D Povedala som, že bez fotky s ním neodídem !

rozmazané videnie

my girl



Nekonečné čakanie na môjho frajera


Detail outfitu, ktorý som na sebe mala včera - ten svetrík je zo second handu a stál 70 centov, MILUJEM HO ! Určite ho ešte ukážem :)


Prišli mi vytúžené round sunglasses, yey ! Tiež čoskoro v outfit poste.

Lenonko
<3
tá je z môjho nedávneho tour de second hand



Všetkým, čo sem počas týždňa chodili a nedočkali sa ničoho nového odkazujem, že nestrácajte vieru  (:D ) a prídte aj cez víkend, doženiemeeee :-* Pozdravujem a želám pekný piatoček !

Pre tých, čo sa zatiaľ nezapojili - na blogu prebieha GIVEAWAY !!! (TU)

10 komentárov:

  1. Miska ako to,ze ti ruz vydrzi pocas celeho vecera? :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Livka, používaš matné rúže ? Lebo tie sú tajomstvom :) Matné rúže vydržia oveľa dlhšie, ako klasické a moje najobľúbenejšie sú z Pupy, alebo ten čo mám na fotkách je od M.A.C cosmetics - tiez vydrží parádne dlho :)

      Odstrániť
  2. Kde chodíš do sekačov ? :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Práve som o tom písala v poslednom príspevku "brown blazer" , mrkni sa :)

      Odstrániť
  3. Úžasné fotky!:) Hrnek Starbucks a McCafe! Jsou boží! ;)

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Ahoj, pekné fotky, máš cit pre detail :) Včera som ťa zazrela v Auparku :) Obed chutil ?:D

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Haaa :D Anko, obed bol výdatný a aj výborný - ale najlepšie boli buchtičky na pare :) A ďakujem !

      Odstrániť
  5. http://veronikakrasnicka.blogspot.sk/

    OdpovedaťOdstrániť
  6. máš veľmi dobrý štýl dievča!! :)

    http://accessoriesforbeauty.blogspot.sk/

    OdpovedaťOdstrániť